Şimdi Ara

acer ethos ekran sorunu lütfen yardım edin teknik servise gitmelimiyim resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar acer ethos aldım 1 haftalık 1 haftadır aynı ilk açtıgımdan itibaren ekran resimde gösterdiğim gibi açılıyo oturum kısımlarına geldiğimde ekran düzeliyo yani ekranda bi sorun yok gözüküyo sistemsel bi sorun nasıl çözebilirim ekranda 1 piksel sorunum bile yok sadece açılırken ekran gözükmüyor resimler aşağıda

bilgisayar açılırken böyle bios sayfasına felan girerken sorun yaşarmıyım bilmiyorum
    http://img809.imageshack.us/i/image013t.jpg/

açıldıktan sonra normal ekran
    http://img197.imageshack.us/i/image014ko.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThAKB -- 26 Ekim 2010; 22:26:57 >

• öncelikle hiç oyun falan oynadın mı bi oyunda bak ekranda bu şekilde çizgiler olacak mı?
    ayrıca 1 haftalık demişsin bence aldığın yere götür değiştir yani bu çizgiler normal bi şey değil
  • Selamlar
    forumda yeni sayılırım, şimdiye kadar masaüstü kullanıyordum, ultraxp yüklü idi ve birçok sorunla başedebiliyordum, yeninotebook aldım, Acer AS3820TG-5464G64NKS (LX-PV102-261) i5 460m 2.53ghz, ATI 5650 DX11 win7 home premium 64bit yüklü
    daha önce win7 kullanmadım, 64bit hiç kullanmadım, yardımınızı istediğim konular:
    1) win 7 kullanmanın pratiğini, püf noktalarını anlatan bir site/adres var mı?
    2) hd yi bölmek istiyorum, nasıl yaparım?
    3)recovery nasıl yapılır?(sorubasit gelebilir gülmeyin, hiç görmedim,bilmiyorum! )
    4)notebook üzerinde fnk mavi tuşlardan başka kısa yol/fnk tuşu var mı?
    5) daha önce kullandığım prog lar win 7 64 bit le çalışır mı?, çalışmaz sa sorunu nasıl çözebilirim?
    6) notebook ilk açılışta çalıştı, yönlendirmeleri takip ettim, driverları güncellemem gerekir mi?, touchpadin gelişmiş kaydırma özelliklerini, ekran kartının kapasitesinin artırılmasını nasıl yaparım?
    7) orjinal olmayan ama crackli veya aktivasyon gerektirmeyen kopya programlar sorun yaratır mı?
    8) hd yi böldükten sonra diğer kısma ultraxp veya pardus kurmak istyorum, nasıl yapabilirim?

sabırla cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
    saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz

öncelikle hiç oyun falan oynadın mı bi oyunda bak ekranda bu şekilde çizgiler olacak mı?
    ayrıca 1 haftalık demişsin bence aldığın yere götür değiştir yani bu çizgiler normal bi şey değil

oyunlarda hiçbir sorun yok son oyunları full ayalarda felan oynayabiliyorum ekranda piksel hatası felan hiçbirşey yok sadece ilk açılıstaki bıos kısmı gözükmüyr böyle oluyor oturum açma yerine gelince düzeliyor adığım yere götürmeyi düşünüyorumda bu laptopdan başka yok :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.