Şimdi Ara

Acer Format Sorun (CD okumuyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dün bir anda bilgisayarım mavi ekrana girdi ve damping yaptı daha sonra da açılmamaya başladı .Haliyle format atmak istedim f2 ile girip boot ayarnı yaptım cd yi 1. sekmeye aldm ancak windows 7 cdsini takıyorum cd dönüyor lakin bi türlü press any key to continue gibi bi yazı gelmiyor sadece sol en üstte işlem yapıldıgına dair kesik çizgi yanıp sönüyor.Problem nedir biraz araştırdım hep acerler böyle sorun çıkarıyormuş bilen arkadaşlr yardımcı olurlarsa sevinirim

<< CD' problemli değil diğer laptopta kurduk
    << MOdel: Acer aspire 6530G

• helpppp plssss
  • SELAM ARKADAŞIM BENDEDE AER ASPİRE 5520G MODEL LAPTOP VARDI , BUNLARDA SIKINTI VAR , SIKINTI İSE ;
    ANAKARTDAN KAYNAKLANIYOR BELLİ BİR SÜRE SONRA OPTÜK SÜRÜCÜ GÖRMÜYOR , DAHA SONRA SAFHADA BİLGİSAYAR AÇMIYOR DEVAMLI RESET ATIYOR BİOS EKRANINA KADAR GELMİYOR, YA ELEKTRİK KABLOSUNU ÇIKARTACAN YADA BATARYAYI ÇIKARTCAKSIN KAPATMAK İÇİN , ANAKART ÇATLAMA YAPIYOR, TEDAVİSİ ANAKRTI FIRINLIYORLAR ISINICA ÇATLAK YERLER TEKRAR BİRLEŞİYOR SONRA OPTİK SÜRÜCÜ GÖRÜYOR BİLGİSAYAR 5-6 AY GİBİ ÇALIŞIYOR SNRA AYNI SIKINTILAR TEKRAR OLUYOR , ÇÖZÜM BİLGİSAYARI ELDEN ÇIKARTMAK İŞİ BİTMİŞTİR :))) ACER MARKALAR HEP SIKINTI
  • üzerinde ne vardı işletim sistemi siz ne kurmak istiyorsunuz?? eğer win7 yada vista vardı ve xp kurmaya çalışıyorsanız belirtiniz klasik bir sorundur
  • cd cizilmiş yada orjinal cd olmadığından olabilir. win 7 flash bellekten kurmayı deneyin.
  • bellekten kurmayı denedim olmadı bir türlü usb hdd 'de görmüyor sanırım laptop bitti :S

<< cdler bozuk değil sağlam başka pc de denedik
    << üzerinde win7 vardı xp deneyince zaten olmuyor yeniden win7 kuramyı deneyince de takılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.