Şimdi Ara

ACER garantiye yolladğım çalışan notebook u bozup geri yolladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar garantiye yolladım imzadaki cihazı klavyede bazı tuşlar çalışmıyo, ısınma var, bide elektirik kablosunda temazsızlık yapıyor diye az once aradı adam diyorku mainboard a su gitmiş yanmış 1097 lira :S ben gonderirken gayet güzel çalışıyordu hiç bi sorunu yoktu sırf ilk aldığım günkü gibi olsun diye yolladım ısınma problemi kapanmaya bir kere sebep olmadı.dedim yollayın geri şimdi diyorku çalışmıyor. . ne yapabilirim arkadaşlar resmen adam dolandırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk88 -- 25 Mart 2012; 0:48:25 >

• tekrar aradılar resim yolladılar. Tekrar çalışır hale getirip iade etmenizi istiyorum dedim yardımcı olmaya çalışacaklarını geri dönüş yapacaklarını söylediler. Umarım sorun çözülür. Anlayanlar için resmi yüklüyorum buraya..

ACER garantiye yolladğım çalışan notebook u bozup geri yolladı
  • benimde en nefret ettiğim model bunlar ya. ürünü şikyetten dolayı gönderiyorsun kullanılmaz hale getiriyorlar yüzsüz yüzsüz hukuki süreçlere gideceğini belirt cihaz zaten 1500 lira eder
  • arkadaşlar tekrar aradılar yüksek ihtimal hiçbirşey yapmadan bozuk şekilde yollayacaklar bu yolladıkları resimden kullanıcı hatası olup olmadıgını ispatlayabilirler mi? yani burda sıkınıtının benden kaynaklandığı belli mi bi yardım lütfen
  • yahu yokmu bi ilgili bilgili bir kişi
  • Peki siz sıvı döktünüzmü cihaza. resme göre çay kola gibi bişey dökülmüş. kapağın yanına sızmış. eğer dökmediyseniz üsteleyin kabulleneceklerdir ancak döktüyseniz olay size patlar. Sıvılı cihazların ne olacağı belli olmaz çünkü bakarsınız herşey sağlam çalışır bir anda gider. Ki zaten klavyede bahsettiğiniz arıza sıvı taması olmadan çok zor oluşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweatcan

Peki siz sıvı döktünüzmü cihaza. resme göre çay kola gibi bişey dökülmüş. kapağın yanına sızmış. eğer dökmediyseniz üsteleyin kabulleneceklerdir ancak döktüyseniz olay size patlar. Sıvılı cihazların ne olacağı belli olmaz çünkü bakarsınız herşey sağlam çalışır bir anda gider. Ki zaten klavyede bahsettiğiniz arıza sıvı taması olmadan çok zor oluşur.

kesinlikle hiçbirşey dökülmedi üstüne. ben klavyeyi arasına kaçan tozları temizlemek için bilgisayar temizleme bezi ile silmeye çalışırken hatta bir tuşu yerinden çıkardım. klavye ondan sonra çalışmamaya başladı. üstüne hiçbir sıvı dökülmedi. bana denilen sıvı dökülmüş sonrada paslanmış. resimdeki pas lekesi galiba. bu pas nemden olamaz mı izmirde yaşıyorum. nemden paslandıysa benim suçum ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk88 -- 22 Mart 2012; 20:20:25 >

• o halde baskı yapın tarafınızca birşey olmadıysa çünkü kapakta sıvı olduğunu göstermiş onlar boardda gözükmüyor.
  • EVET bu adi herifler sorgusuz sualsiz geri postalamışlar laptopbumu ve çalışmıyor. İşin komiği yerinden çıkan tuşu yerine bil takmamışlar serefsiz kopekler. acer a para kazandıran kafama sıçayım. haram zehir zıkkım olsun inşallah batarlar.
  • Kardeşin var mı ya da sizin eve gelip te o bilgisayarla uğraşan birileri, belki de annen temizlik yaparken, sen yokken birileri de yapmış olabilir. Ama şunu unutmamak lazım garanti işinde sesin ne kadar çok çıkarsa o kadar haklısın keşke sonuna kadar sesini çıkarsaymışsın, acer'a mail at kendinden çok emin bir dille at şikayet var a yaz olmadı tüketici mahkemesine falan git az para değil. İnatlaşırsan halledersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +18 -- 24 Mart 2012; 22:19:40 >
  • türk markasından ne bekliyorsunki hocam okadar marka var hp dell vs vs onlardan alsaydınya acer capser gibi markalar pc ni bozarlar üstüne faiş fiyatlardan pc parçası satmaya çalışırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: slychs

türk markasından ne bekliyorsunki hocam okadar marka var hp dell vs vs onlardan alsaydınya acer capser gibi markalar pc ni bozarlar üstüne faiş fiyatlardan pc parçası satmaya çalışırlar

Türk markası mı? acer ? gece gece güldürdün beni. böyle calilce yorum yapacağına hiç yapmada rezil olma bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

türk markasından ne bekliyorsunki hocam okadar marka var hp dell vs vs onlardan alsaydınya acer capser gibi markalar pc ni bozarlar üstüne faiş fiyatlardan pc parçası satmaya çalışırlar

Türk markası mı? acer ? gece gece güldürdün beni. böyle calilce yorum yapacağına hiç yapmada rezil olma bari.

Olmayabilir kaliteli bir marka deil.Acer casper gibi markalar kara listemde benim.Ayrıca acer kullanıcısı olduğunu okadar belli etme.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Olmayabilir kaliteli bir marka deil.Acer casper gibi markalar kara listemde benim.Ayrıca acer kullanıcısı olduğunu okadar belli etme.

bak o konuda çok doğru söylüyorsun kalite kötü.
    aslında acer amerikada çok satılan ve tutan bir markadır ama türkiyeye genelde hep düşük fiyatlı çürük modelleri getiriyorlar ve servisi çok rezil yukarıda görüldüğü gibi, asla tavsiye etmediğim bir marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: +18

Kardeşin var mı ya da sizin eve gelip te o bilgisayarla uğraşan birileri, belki de annen temizlik yaparken, sen yokken birileri de yapmış olabilir. Ama şunu unutmamak lazım garanti işinde sesin ne kadar çok çıkarsa o kadar haklısın keşke sonuna kadar sesini çıkarsaymışsın, acer'a mail at kendinden çok emin bir dille at şikayet var a yaz olmadı tüketici mahkemesine falan git az para değil. İnatlaşırsan halledersin

öyle bir durum yok notebook ve odam benim hakimiyetimde. tek mantıklı açıklaması rutubet gibi duruyor. nemden kaynaklı.. adamlar habersiz birşekilde sorgusuz sualsiz geri yollamışlar. hayır ayrıca bomba mı bu arkadaş pimi çekince patlaması gibi servise gidince çalışmamaya başlamaması. mahkeme işini araştırıcam yüksek maliyet yaratmıyacaksa hakkımı arıyacağım. Bin lira için adam öldürüyorlar bu devirde iyiki istanbulda değilim kesinlikle cıngar çıkartırdım.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.