Merhaba sevgili donanim haber kullanıcıları..Notebook Acer Aspire 9300 geçenlerde şöyle bir olay oldu çay döküldü temizlendi ama klavye biraz pert oldu yani birkaç tuşu çalışmıyor bunlardan biri de sağ yön tuşu ne yazık ki o da parlaklığı açan tuş ve ben kıstım sonuna kadar yanlışlıkla ama artık açamıyorum birçok yolu denedim batarya güç dengeleri olmadı nvidia geforce Go 6100 var onun da renk yönetimine giriyorum eski xp gibi değil bir yerden ayarlayamıyorum ekstra usb klavye akldım FN keyli ama olmuyor ekran klavyesinden de yaptım olmuyor söktüm tuşu belki birşey kaçmıştır diye ama tık yok nasıl yapılır manuel bi yol var mıdır program falan ocağınıza düştüm bir yardım eli lütfen..
yok mu bir derman ?
bir parlaklık tuşamı bağlıydı yani işletim sistemin win7 galiba xp de böyle değilrdi deiğine göre güç seçeneklerinden ekran parlaklığını ayarlayamıyormusun.olmuyorsa acayip bir durum.bu arada rengimi kıstın parlaklığımı,parlaklık güç seçeneklerinden yapılabilir. renk ayarıda nvidia denetim masasından video renk ayarlarından oluyor.sen yapamadın bu işlem bir tuşa bağlı değil sonuçta.bu arada ekran kartını güncelledinmi son sürümüyle öyle dene.olmadı sistem geri yükle tabi sistem geri yükleme noktası oluşturmuşsan.sonucu bildirin tekrar bakarız.
yok hocam yükledim win7 32 bit için güncelleme çıkarmamış nvidia renk yönetimi profil yok ayarlayabilceğim yani anlayamadım daha doğrusu ekran parlaklığı yani bildiğimiz birghtness control power manager da alta oluyormuş pencerenin ama yok bende garip birşey yani
merhabalar emachines d620 laptop geçen yıl almıştım format attıkça pc yavaşlıyor ve ısınma yapıyor .kurulum cd si orjınal olmadığından olabilirmi? ilk vista kuruluyken k fazla ısınma ve kapanma olmuyordu ...yani orjinal cddenmı kurmalıyım<*cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....