Bildirim
acer laptopun tuşu çıktı
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
selam gecmiş olsun tuşun altındaki makas bölumunu kırmışsınız herhangi bir teknik servise sorarsanız aynısından avrsa takarlar siz takamassınız onu kolay gelisn -
eyvallah hocam yarın götürürm bi servise -
Hocam benimde acer 7741g model laptop un 1 tuşu kırılmıştı. Teknik servise sorduğumda komple klavyeyi değiştiririz dediler bilmem kaç dolara. Bende ebayden tekli tuş aldım 2-3 dolara kendim taktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Laptopum Toshiba.
Kızım arada sırada harflerin yerini beğenmiyor. Çıkarıyor. . B harfi Enter Ctrl ve Alt tuşlarını çıkarmıştı. Kendim takmıştım. Acerda eğer kırılmadıysa takabilirsin diye düşünüyorum. -
dişlide problem yok kırık bi taraf gözükmyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- kapsayıcıdaki nesneler numaralandırılamadı
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- zyxel modem kurulumu
- oem açılımı
- suya düşen telefon
- video boyutu küçültme
- udf dosyası nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X