Şimdi Ara

Acer Nitro 5 AN515-57, Intel i7-11800H, 8GB RAM, RTX 3060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar malum hergun herseye zam gelıyor. Yani PC alamyı planlıyorum ilk başta 16.999 TL ye

https://www.hepsiburada.com/monster-abra-a5-v17-2-3-intel-core-i5-11400h-16gb-ram-500gb-ssd-4gb-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-144hz-oyun-bilgisayari-p-HBCV00000IIGSD?magaza=Monster%20Notebook&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.73.2

bunu alayım dedim. Sonra yaptıgım araştırmalar sonucunda 3050 Tİ lerin çoğu yerde 2 yıl içinde çöp olacağı butce yetıyorsa 3060 alınması gerektıgını okududum. Tamda

bunu almaya karar vermiştim ki. Servis ile yaptıgım görüşmede 2,5 inc HDD destegının olmadığını öğrendim Sadece M.2 SSD  destegı varmış, İlave 3000 TL verip de SDD almak mantıklı gelmedi şimdi son durumda butceyı bir tik daha artırıp.

amazon
    Acer Nitro 5 AN515-57 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD 144Hz, Intel i7-11800H, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3060 Harici 6GB Ekran Kartı, Free DOS
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BMM2DSCS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Bunumu alsam diyorum. Bunda Mux yok. Tavsiyelere açığım arkadaşlar. Bu civarlarda birşeyler olabilir.

• rise of fall R kullanıcısına yanıt
    iki pc arasında ben de kaldım :) yorumları merakla bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende arada kaldım ancak 3060 Victus alınır gibi geliyor değerlendirmeleri de fena değil

• HDD Destegı olsa Victus kaçmaz aslında ama elimde 2 tb içinde işimle ile bilgilerimin bulunduğu arşivim var bunu kesinlikte PC nin içinde tutmalıyım. HDD destegı onemlı bır krıter bence

• Acer Nitro 5 oyuncu laptopumda ölü piksel çıktı servise göndermeye çalışıyorum 5 ölü piksele kadar ISO standartları gereği müdahale edemiyoruz diyorlar. Ne alaka hangi ISO standardı gösterin diyorum cevap veren yok. Bize gönderin diyorlar, göndermek için de kargo parasını ödemem gerekiyormuş. Ölme eşeğim ölme durumu var. Hem bilgisayarsız kalıcam, hem bilgisayarı kurcalayacaklar hem de hiçbir şey yapılmayacak.. (garantisi bitmedi)

Acer tavsiye etmem

• bunu öğrendiğim iyi oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.