Bildirim
Casper Excalibur G870.1245-DFB0X-B Intel Core i5-12450H 32GB RAM 1TB SSD 8GB RTX4060 - 27.999 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kağıt üstündeki özelliklere göre çok iyi fiyat -
bedava rtx 2050 yi 26 ya satıyor kendi sitesinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 15 Mayıs 2024; 14:55:21 > -
Casper olmasa herhangi bir marka oldaydı keşke 😅 eskiden kalan bir ağız yanmışlığım var. -
Güzel fiyat 30 a sattılar n11 de yakın zamanda -
Oyun için alınır mi arkadaşlar casper olması bi tık düşündürüyor -
Kulaklukla oynanır...
-
Taksit seçeneklerini neden göremiyorum acaba bütün kredi kartlarını girmem mi gerekiyor?
-
sırf o yüzden elim gitmiyor yoksa alacağım :D
axess 6 taksit enpara 3 taksit oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 15 Mayıs 2024; 18:6:50 > -
6 taksite aldım bende. Marka dan dolayı herkeste kötü bir algısı var. Adam modeli, özellikleri bilmeden casper'i duyunca direk alınmaz diyor ama şans vermek lazım. Kullanıcı yorumları güzel, fiyatta güzel.
-
Piyasanın en iyi markalardan biri olarak görülen asus’un daha kutudan çıkar çıkmaz vermiş olduğu sorunları görseler bence o algı değişir. Güzel bilgisayar. Hayırlı olsun. -
Cihazı ben de sipariş gectim.
Eskiler bilir belki beni. Çok laptop alıp sattım gerek forumda gerek sahibinden üzerinden...
Bu sebeple casper vs deneyimim yeteri kadar var.
Öyle gömülecek bir marka değil.
Tabii ki her markanın her modeli aynı kalitede olmuyor.
Mesela evde 10 yıla yakın kullandığım casper var ve hala canavar gibi çalışıyor sorunsuz.
Alanlara hayırlı olsun diyorum.
Fiyatına göre donanım bence iyi ve alınır.
Fiyatı da mesajı yazdığım sırada değişmemiş durumda. 100 adet de satılmış hey maşallah. -
aldık 1 tane satarız hey maşallah
-
Alıp almamakta kararsızlık yaşıyorum hala
-
ne stok varmış, 2 gündür bitmedi.
-
110 wattmış ekran kartı. Fiyatı gayet güzel bence.
-
Aynen. Bu kadar cihazı nerede stoklamış bunlar...
Üstelik ben de geç almama rağmen kargoya verildi. -
27.944 olmuş. Zarar büyük -
27.814 tl olmuş. Trendyol başka bi satıcı ile sidik yarışına girdi :)
-
600 bonus kazandım diye belirli bir düşüşe eyvallah derim ama devamı gelirse kargodan iade.
Benzer içerikler
- piranha 7656
- deepcool morpheus
- msi shout out
- ofis koltuğu önerisi
- terabox güvenilir mi
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
- cyber monday
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X