Şimdi Ara

Acer Nitro5 AN515 Intel Core i7 9750H 8GB 512GB GTX1660Ti 6998TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 27 Temmuz 2019; 3:9:54 >

• güzel makine ama ben daha iyisi veriyorum acuk daha pahallıya bu da alınabilir duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 27 Temmuz 2019; 2:15:17 >
  • Guzel bence ama acer nitro nasildir cabuk isinirmi kasa yapisi nasil araştırmak lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgiaayar yanıyor ve full plaatik kasa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasadan belli ısınacağı neden arkaya çift fan ve birkaç ısı borusu daha yapmazlar anlamam bu cihaz yanar garantisi bittiğinde elimizde kalabilir

• Sayfasında "Ateş Altında Bile Buz Gibi" yazıyor. Şu abi geldi aklıma;

Acer Nitro5 AN515 Intel Core i7 9750H 8GB 512GB GTX1660Ti  6998TL

Aynı sistemle msi, asus modelleri bile cayır cayır yanarken bu laptop için bunu demeleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 27 Temmuz 2019; 15:29:58 >

• Predator serisi bile cayır cayır yanıyorken nitro alınmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kaç Hz?
  • Sanırım 60 konusu vardı alan arkadaşlar 60 diye bildirmişti

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Galiba soğutma da en iyi leptop Monster?

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Hayır. Dell 7559 vardı gayet iyi soğutuyordu 3 sene kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Galiba soğutma da en iyi leptop Monster?
    tulpar t5 v19.1 var hocam boşta 45-50 derece oyunlarda 65-70leri görüyor
  • Ben Acer Nitro 5 , gtx1050ti , i7'li versionunu kullanıyorum , bilgisiyar güzel iyi hoş ama gerçekten çok ısınıyor , soğutucu felan fayda etmiyor , ama sonuçta benim kullandığım model farklı, bu farklı sadece nitro serisinden belki bu modelde soğutmayı geliştirmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackHeart89

Bu bilgiaayar yanıyor ve full plaatik kasa
    Hocam kasanın plastik olması ile ısınmasının pek alakası yok. Acer ultra dandik termal macun kullanıyor. İçini açıp kaliteli bir macun sürünce ısınma problemi kalmıyor lakin sıfır bilgisayar alıp içini açmakta ne derece mantıklı olur.

Cihazın içindeki macun dandik olduktan sonra 3 boru daha da olsa fayda etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 30 Temmuz 2019; 0:53:34 >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar yanıyor ve full plastik kasa demiştim hocam
    Plastik kasa olduğundan yanıyor demedim ki
    Zamanında Dell 7559 kullandım oda full plastik kasaydı ama neredeyse hiç ısınmıyordu

Acerın yaptığı en büyük hata 2 tane fanı yan yana koyması bu çok büyük bir şekilde etkiliyor soğutmayı, fanlar ayrı ayrı olsa helios 2019 gibi bir ısınma söz konusu olmayacak

• BlackHeart89 kullanıcısına yanıt
    Ben plastik kasanın ısınmayı etkisi olduğunu söylediğinizi sandım. 7559 bende kullandım. Isınmıyordu ama bir sürü sıkıntısı vardı. Hayatımda kullandığım en adi malzemeye sahip laptoptu kendisi.

Bende 17.3 lük Acer Aspire 7 var. Soğutma sistemi benzer fakat 3. boru da mevcut. Bu yeni serilerinkine baktım. Bunlarda 2 boru var. Kesin ısınma problemi olacaktır.

Bu arada Acer ın vx serinde fanlar yanda olmasına rağmen nitro kadar olmasada onlarda da ısınma problemi oluyordu. Ben ısınmanın temel nedeninin macun olduğu düşünüyorum.
  • bu laptopu almak hem o ekran kartına hem de oyunlara hakaret. aaa oyunları 120 fps oynatacak makinen var ama panelin 15 inch ve en iyi ihtimalle 75 herzt. saçmalık. aynı bütçeye kurun masaüstü keyfinize bakın. kaçınız elinde gaming laptop turnuva turnuva geziyor da bu aletlere bu kadar rağbet var şaşıyorum gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Zaten anormal güçlü bir ekran kartı yokki cihazın. Yeni oyunları full ayarda anca 60-70fps de oynatır.
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Keşke sadece kasa kalitesi problemli olsa
    Laptopu aktif olarak 2 sene kullandım garanti bitti 1 ay sonra anakart yandı zaten 8 aylıkken menteşesi kırıldı servis saçma sapan bir fiyat çıkardı
    Daha geçen hafta amazondan Acer helios 300 aldım aradaki farkı inanın saymaya gerek yok, varsın tr garantisi olmasın dellin vardıda ne oldu diyorum içimden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.