Şimdi Ara

acer notebook alacam özellik bakımından yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer inte core 1.67ghz 1gb ram 160gb hafiza 8600gs 256mb ram ben buı sisteme 2gb ram eklicem 3gbram olacak sistem nasıl oyun sorunsuz calıştırırmı 1.67ghz sorun olurmu yardım acil stuttgart40@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih40

Acer inte core 1.67ghz 1gb ram 160gb hafiza 8600gs 256mb ram ben buı sisteme 2gb ram eklicem 3gbram olacak sistem nasıl oyun sorunsuz calıştırırmı 1.67ghz sorun olurmu yardım acil stuttgart40@hotmail.com

kardeşim öncelikle verebileceğin max miktar nedir onu buraya yazarsan sana daha çok yardım ederler..

ben sna ACER 5920'yi öneriyorum..gerçekten çok süper bilgisayar üstelik fıyatıda şu aralar düşmüş sanırım 1599 YTL'miydi neydi..geçenlerde bakmıştım.
    özellikl bakımında da tüm oyunları desteklicek kapasitede.
    bende 5720G war benimkide güzel makine.ama bazı gıcık sorunları olabiliyo.

• sorunsuz oyun çalıştırsın istiyorsan bunu almalısın

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTACE00315
  • Bende Acer notebook Arıyorum Dost heyecanla 1200 2000 ytl vermek ıstemıorum ,Acer Aspire 5220 suan aklımda ,acerin 600 ytl i aşmayan ucuz modellerinde İntel Amd Dahil büyük cift cekirdekleri destekliyen modelleri hangılerıdır?

ornek Amd islemcili Aspire 5220'e, AMD Turion 64x2 laptop CPU 2.2Ghz TL-64 TMDTL64HAX5DM uyar mı ?

Aynen Acer'in 600 ytl lik İntel notebookları ıcınde, 118 $ fiatlı Intel Core 2 Duo CPU T7700 CPU 2.4Ghz/4M/800 SLAF7 gibi büyük islemciyi destekliyen model var mı? (yalnzı ornek vermek isterken 4 gb ram'ı desteklemiyorsa qereqi yok)

sag olun!
  • Üst konuyu kullanın lütfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.