Bildirim
Acer notebook lar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
oyun oynamayacaksan bence çok iyi birde işlemcinin PIII-M olup olmadığına dikkat et. -
512cache :m olması ne demek mobil gibin bişimi demek? -
Amiral gel sana benim Toshiba Satellite 3000-400 ü verelim. $ 1500 e sayarım. İşlemci PIII - M 900 fakat diğer özellikleri çok daha iyi. Garantisi de Marta kadar devam ediyor.[^] -
Kusura bakma:anlaşmayı yapmıştık ve ancak bu fiyata hazırdı cebim...ve nihayetinde de aldım laptop ımı! -
Güle güle kullan Amiral. İzlenimlerini yazarsın artık. -
Eyvallah sağolasın....şimdilik saat gibi 4saatlik lion pili var:yeni jenerasyona uyum sağlayabilmesi için bir sürü aparat gerekli:ama şimdilik herbirşeye yeter!Benden 10 üzerinden 8 rahat alır:nede olsa yeni:) Anlayacağınız şimdilik hiçbir açığı yok:web-cam çalışması yaptım sorunsuz:üzerindeki tüm portları kullandım:nope yani!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X