Şimdi Ara

ACER Notebook USB Port Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda biraz baktım ama benimkiyle aynı bir sorun bulamadım. Acer 5738 Notebook'un USB portlarında bir sorun var. İlk aldığımda herhangi bir sıkıntı yoktu ( ya da ben farketmedim) ancak son zamanlar harici HDD ya da flashdisk takıldığında belli bir süre sonra ( yaklaşık 10-15 dakika ) bir anda hangi cihaz bağlıysa bağlantısı kesiliyor, mesela harici hdd'den film izliyorsanız donup kalıyor fln...Ve yeniden başlatana kadar aynı sorun, tabi sonra düzelse de yeniden kitleniyor ve bu böyle gidiyor... Bazı arkadaşlar hiç çalışmama gibi sorunlar yaşamış ama ben de ilk açıldığında çalışıyor, daha sonra gidiyor... Bu konuda bir fikri olan var mıdır? İşletim sistemi vista...Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeagle4ever -- 28 Mayıs 2010; 16:07:41 >

• bende de hp dv200 vardı aynı şey bana oluyorda bir port hiç çalışmıyordu yada kitleniyordu ancak en son ekranımda kapanıp açılmalar oluşmuştu bilgisayarı tamire götürdüğümde anakartımda problem olduğunu portlarımdaki sorununda ondan kaynaklı olduğunu söylediler umarım anakartla alakalı değildir ama onuda göz önünde bulundur derim.
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp laptop bluetooth sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.