Şimdi Ara

Acer Notebook Yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acer aspire 5520g bir dizüstü bilgisayarım var. kilitlenme ve tekrar açıldığında simsiyah ekrak görüntüsü ile karşılaşma hatta acer açılışında gelen ve bios a girilen ilk "ACER" yazısı açılışında dahi kilitlenme ile karşılaşıyorum. Kilitlenmelerden 1 saat sonra gibi açılıyor Xp biraz kullanıyorum ve 20-25 dakika snra kilitleniyor. Yine aynı problemler. Bir kaç defa mavi ekran geldi ve donanım yada yazılım ile ilgili sorunlar olabileceği konusunda uyarı verdi. XP den kaynaklı olsa(eksikyükleme -sata sorunu vs.) "ACer" açılış yazıısnda kilitlenirmi!

Geçen günlerde servise verdim HDD sorunu değip HDD değiştirdiler ve 2 gün önce aldım. Ancak aynı sorunlarla karşılaşmaya devam ediyorum. XP yükleme sırasında yada xp cd mde mi sorun var yoksa donanımsal bir sorun mu anlamış değilim ne yapmalıyım? Bios a girmeden önceki "ACER" yazısında donması xp sorunu ile ilgili olmadığı konusunda kafamı karıştırıyor! lütfen yardım..

• hdd yi değiştiren servise yeniden götürüp probleminin aynen devam ettiğini söyle ,sanırım yine hdd sorunlu gibi
  • tşk ederim ilginiz için. hdd sorunu olduğu kanısına ulaştıran şey ne oldu sizide? Yeni hdd takmışlar oda mı hatalı daha kullanmadan:) acaba sata ya xp yükleyemiyor olsam. sata driver enteğre bir Xp cd si olmasa hiç yüklenmez değil mi hdd görülmüyor gibi bir hata verir! sorun bumu diye kafamı kurcalıyor bir taraftanda!
  • başka yardım edebilecek, fikri olan kimse yok mu. şuan ilk açtığımda "acer" açılış ekranında donuyor daha ilk başta.
  • İlk okudğumda banada hdd gibi geldi ama belliki sistemde başka bir problem var . test etmeden size teslim etmiş olabilirler . ada44mavi ninde dediği gibi servisine yeniden götür . onlar uğraşsın , kendi hataları sonuçta
  • Sevgili arkadaşım cihazında anladığım kadarıyla donanımsal bir sorun var. yine aynı hatayla karşılaştıysan anakartta da problem olabilir. servise tekrar giderek aynı sorunla karşılaştığını belirt mavi ekran hatasıyla karşılaştığınıda belirt.
  • ilginiz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Acer servislerine ulaşabilmek galiba dünyanın en zor işlerinden birisi. Müşteri hizmetleri numarasına ulaşabilen çıkarsa gerçekten büyük tebrik yollamak lazım. böyle bir firma ama destek sıfır nerde ise garip!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Laptop Format Atma Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Notebook Diski öneri lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.