Şimdi Ara

Acer Predator XB271HU 27-inch (2560 x 1440) G-Sync & Ulmb - IPS Monitör (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
14
Favori
32.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jacksel

10 adet Asus pg279q 3 adet pg348q sorunlu çıktı.Acer monitörde online mağazalarada satılıyor ama hiçbir şekilde sorun çıkarsa iade almıyorlar.Acer Türkiye'yi aradım 5 ölü pikselden aşağı monitöre bakmayacaklarını söylüyorlar. Monitörsüz kaldık başkada seçenek yok.

Aynen dostum bende aynı durumdayım.Nedir bu piyasanın rezilliği arkadaş
    Acera selam söylemek lazım,Tüketici haklarını biri yanında sesli okuması lazım da kulaklarını tıkarlar gene...
    3500TL üstünde ürün olduklarından tüketici mahkemeleriyle uğraşmak gerekiyor dezavantaj olarak...

• Amazona yeni seriler gelmiş sanırım alanlar memnun, bende siparis verdim bakalım. ama fiyat artmış 748$. temmuz ve ağustos üretimiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarvelX -- 7 Eylül 2016; 3:56:21 >
  • Monitör 10 numara 5 yıldızmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online alınca iade daha avantajlı, 14 gün içinde hakkınız var. Ölü pixel çıkarsa bile, üründen memnun kalmadım iade ediyorum denmeli.

Ölü pixel çıktı geri veriyorum dereniz sıkıntı olur.

Ayrıca bu kadar pahalı üreünlerde böyle can sıkıcı bir dünya sorun çıkıyor.

@MarvelX
    Şuan 2.820 Liraya geliyor, her şey dahil.

Yurt dışında bu ölü pixel olaylarına garanti nasıl yaklaşıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 7 Eylül 2016; 10:14:12 >
  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    Yeni seri geldi mi ? bilemem ama fiyatlar hep dalgaly . Biraz beklerseniz 700 ün altyny görebiliyor . Yn?allah ?ansynyza güzel bir panel denk gelir hocam .
  • Acer türkiye ile görüştüm Blb için değişim yaparız fakat ölü pixel de 5 ve altına yapmıyoruz dediler. Bende amazondan aldım.
  • Tüketici hakları gereğü 1tane bile piksel hatası kusurlu ürüne girer,değişim veya iade etmeleri gerekir.Bunlar harbi kafalarından kanun çıkartıyorlar...
    Amazon ayağını düşünenler,ilk 30 gün üründe sıkıntı olursa amazon devreye giriyor fakat sonraki sorunlarda yurtdışı servislerle uğraşmak zorunda kalınıyor,birde servisten dönen ürünr tekrardan gümrük kesilebilme olayı var.
    Adlında çok güzel bir monitöt buda asus rogta ama sorunsuzunu bulmuk çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün vatana gittim, pg279q açtırdım 3 tane hepsinde ışık sızması vardı. seri no larına baktım G2 ydi, 2. ayda üretilmişler. Yabancı forumlarda G7-8 seri numaralı ürünlerde kalite oranının arttığını öğrendim fakat Türkiyede çok zor o seriyi bulmak. Belki aralık - ocakta bulabiliriz 8. 9. ayda üretilmiş monitor. O yüzden amazona yöneldim acer konusunda. Amazonda bu geri dönüşler yüzünden, son seri ürünleri stoklarına sokmuşlar. Hatta bir süre acer stoklarını kaldırmışlardı sitelerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarvelX -- 7 Eylül 2016; 14:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

Dün vatana gittim, pg279q açtırdım 3 tane hepsinde ışık sızması vardı. seri no larına baktım G2 ydi, 2. ayda üretilmişler. Yabancı forumlarda G7-8 seri numaralı ürünlerde kalite oranının arttığını öğrendim fakat Türkiyede çok zor o seriyi bulmak. Belki aralık - ocakta bulabiliriz 8. 9. ayda üretilmiş monitor. O yüzden amazona yöneldim acer konusunda. Amazonda bu geri dönüşler yüzünden, son seri ürünleri stoklarına sokmuşlar. Hatta bir süre acer stoklarını kaldırmışlardı sitelerinden.

Vatanda ellerinde var mıydı,yoksa getirtmemi yaptılar başka şubesi vs?
    Kutu açılımı yapmadan öncü para ödemesi istiyorlar mı?Birde bu seri noları kutuda yazıyor mu,aömadan kontrol etmek için?
    Ben zamanında acer modelini bir çok fefa denedim ama hep sorunlu geldi,en son temmuzda denedim amazondan ondada dorun vardı ölü piksel glow.ürünlerin bir kısmı ocak,bir kısmıda mart sürümüydü.Dediğin gibi temmuz ağustos serileri varsa belki iyileştirmeyeye gitmiş olabilirler.şuan için brn vatanafan rog denemeyi düşünüyorumfa seninki gibi gene açtırıpta sorunlu ürünlerle karşılaşmaktan korkuyorum.ordada olmazsa bu serilerden bize hayır yok anlaşılan..

• 2 şubesinede gittim. kutuların üstünde de yazıyor ürünlerin seri numaraları. Hatta ilk açtırdığım üründe cok fazla ışık sızması vardı adamlar hemen ürünü teşhire koydular. Dedim siz bu hatalı ürünleri asusa tekrar gödermiyormusunuz? Cevap çok komikti, bu sorun değil burdaki her monitörde var bu falan saçmaladı. Sizin gibi kontrol etmiyorlar çoğu kullanıcı falan dediler. Ürünü almadan kontrol yapabliyorsunuz ama çok nazlanıyorlar.
  • Amazon gelen yeni ürünler temmuz üretimi ve yeni fw yüklü geliyormuş sanırım bir sorun varmış eski fw de onu araştırıyorum. Bakalım benim ürün gelsin detaylı bilgilendiririm sizleride.
  • quote:

2 şubesinede gittim. kutuların üstünde de yazıyor ürünlerin seri numaraları. Hatta ilk açtırdığım üründe cok fazla ışık sızması vardı adamlar hemen ürünü teşhire koydular. Dedim siz bu hatalı ürünleri asusa tekrar gödermiyormusunuz? Cevap çok komikti, bu sorun değil burdaki her monitörde var bu falan saçmaladı. Sizin gibi kontrol etmiyorlar çoğu kullanıcı falan dediler. Ürünü almadan kontrol yapabliyorsunuz ama çok nazlanıyorlar.

Hıım,seri nosu yazıyorsa direk g6-g7-g8 varsa açın demek şansımızı dahada arttırır...Bilinçsiz tüketici olunca bunlarıda faydalanıyor işte..Gerçi bende bilinçli tüketiciyi 1yıldan uzun süredir monitör alacağım diye bekliyorum.bile bikere insan alamıyor böyle ürünleri:)

• quote:

Amazon gelen yeni ürünler temmuz üretimi ve yeni fw yüklü geliyormuş sanırım bir sorun varmış eski fw de onu araştırıyorum. Bakalım benim ürün gelsin detaylı bilgilendiririm sizleride.

Eski ürünlerden sırun gsycn kaynaklı ekrandaki görüntü kırulması durumu.ekranın ortalarına yakın bir yerde dikey bir kırılma yapıo ekranın sağ kenarına hamama yapıyor.eski sürümler ufak bir güncellemeye halledebiliyor bu sorunu ama servise göndermeleri lazım.ama eski olupta bu durum gözükmeyenlerde var orasını bilmiyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=hEF5_QNUzLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 10 Eylül 2016; 14:14:23 >

• Sanalmarketim'de 1-2 gün önce stokta vardı şuan kalmamış 3065 TL den satılıyordu. Hangi seri olduğu bilinmiyo tabii ki ama muhtemel eskidir.

Türkiyede şuan bilinir hiçbir sitede stokta yok.
  • Amazondan bu monitörü alan arkadaşlar, kutunun içinden türkiye için power kablosu çıkıyor mu yoksa kablonun ucuna dönüştürücü istiyor mu?
  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    Amerikan tipi fiş çıkıyo kutunun içersinden dönüştürücü al muhakkak ..
  • arkadaşlar amazondan bu ürünü aldığınızda elinize kaç tl'ye ulaştı? Ne kadar vergi ödediniz ve kaç günde geldi? Teşekkürler.
  • up
  • ravenK kullanıcısına yanıt
    Ürün biraz pahalı sanki
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    Sorumun cevabı bu değildi ki

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.