Şimdi Ara

Acer Predator XB271HU 27-inch (2560 x 1440) G-Sync & Ulmb - IPS Monitör (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
14
Favori
32.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne sormuştun dostum hatırlayamadım?
    Konular mı karıştı ne oldu.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende Acer Predator XB321HK modelini aldım. Bir problemim var. Oyunları Fullscreen modda oynadığım zaman GSYNC aktif olmuyor. Tearing yani yırtılma oluyor. Ama pencere modu yada bazı oyunlarda borderless olarak oynadığımda GSYNC çalışıyor. Hiç tearing olmuyor. Driver'ı tekrar kurup denedim değişiklik olmadı. Eski sürüm driver denedim oda olmadı. Ekran kartlarım MSI GTX 1080 GAMING X SLI olarak kullanıyorum. İşletim sistemi Win 10 64 Bit. Sorunun çözümünü bir türlü bulamadım. Monitörde GSYNC modülü bozuk desem, fullscreen dışındaki modlarda çalışıyor. Böyle bir sorunla alakalı bilgisi olan arkadaşlar var mı ve çözümü var mı? Şimdi den teşekkürler.
  • Tek ekran kartında da fullscreen yapınca G-Sync aynı sıkıntıyı çıkarıyor mu? Çıkarmıyorsa sorun monitörde değil, SLI' da bu da driver sorunu demek....
  • Tek ekran kartında da aynı sorun devam ediyor.
  • SLI sistem kullanmıyorum ama Nvidia Denetim Masasında "Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" seçeğindeki ayarları da bir deneyin

Acer Predator XB271HU 27-inch (2560 x 1440) G-Sync & Ulmb - IPS Monitör
  • Maalesef gene olmadı. Bu arada internette biraz araştırma yaptım. Win 10 Anniversary Update'in, Gsync ve Sli ile ilgili sorunlar çıkardığını söylüyorlar.
  • ewt benimde monitorum bugun amazondan geldi. gtx 1080 kullanıyorum 165hz de ekranda çizgiler cıkıyor masaüstünde ara ara, 144hz e aldım sorun kalmadı. Oyunlarda bir sorun yok 165hz de. Nvidia driver sorunu malesef monitorden değil.
  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, nasil cikti urun? Benimki de yolda biraz heyecan var :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walla temmuz 2016 üretimi fakat fw eski sürüm. blb sıfıra yakın. ama sağ alt köşede biraz glow var rahatsız edici değil.

tek sorun banding denilen olay malesef amazondan yeni ürün istedim gönderiyorlaar hızlı kargo ile 4-5 güne elimde olur.

Acer Predator XB271HU 27-inch (2560 x 1440) G-Sync & Ulmb - IPS Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarvelX -- 22 Eylül 2016; 4:11:08 >
  • XB271HU

Almayı düşünen arkadaşlar için sıcak fırsat . Ayrıyeten en düşük fiyat garantisi de var bugün için.Ben bugün aldım 1 adet.

1900 TL ye geldi tam yarı fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 22 Eylül 2016; 12:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceBeWithYou

XB271HU

Almayı düşünen rkadaşlar için sıcak fırsat.Ayrıyetten en düşük fiyat garantiside var bu gün için.Ben bugün aldım 1 adet.

413 sterlinden satilmis 2 eylul de ama fiyat garantisi oldugu icin alinir gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelysy -- 22 Eylül 2016; 12:38:04 >
  • lovelysy kullanıcısına yanıt
    Pek o konulara hakim değilim ama direkt mastercard,visa ve ya AE istiyor olabilir.
  • quote:

XB271HU

Almayı düşünen arkadaşlar için sıcak fırsat . Ayrıyeten en düşük fiyat garantisi de var bugün için.Ben bugün aldım 1 adet.

Arkadaşlar düzeltme yapıyorum ürün TN panel olması kuvvetle muhtemel...Yine de iyi fiyat.
  • quote:

quote:

XB271HU

Arkadaşlar düzeltme yapıyorum ürün TN panel olması kuvvetle muhtemel...Yine de iyi fiyat.

Fiyatı görünce şok oldum. Girdim ACER sitesine baktım, dediğin gibi TN Panel'miş.. ACER aynı model numarası vermiş.. İnsanlar IPS diye gidip TN panel alacak, ucuza aldım diye sevinecek sonra.

http://www.acer.com/ac/tr/TR/content/predator-model/UM.HX1EE.A01

TN bile olsa, 27" Gsync 144Hz 1ms 1440P monitör'e göre çok iyi fiyat 1850 TL

Düzeltme: ACER'in kendi sayfasında G-Sync gözükmüyor. G-sync yoksa eğer ki ACER'in sitesine göre yok, bu para verilmez.

XB271HU IPS eski üretimlerde herhalde genel anlamda problem yok. Çünkü bu ürün ilk çıktığında kim aldıysa, problemsiz geldi. Nessarien mesela. Ondan sonra ben aldım bana da problemsiz geldi.

Bendeki Ekim 2015 üretimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 22 Eylül 2016; 13:09:40 >

• Erdo4 kullanıcısına yanıt
    Ciddi bir karışıklık söz konusu G-sync amazon da gözüküyor ama site de yok ilginç.
  • quote:

Ciddi bir karışıklık söz konusu G-sync amazon da gözüküyor ama site de yok ilginç.

Amazon UK, IPS olan modelin bilgilerini kopyalamış Product Info ya. Ctrl+F den IPS diye arattığında gözüküyor zaten.

TN Modelin Kodu: UM.HX1EE.A01

Amazon UK deki ürünün kodu da UM.HX1EE.A01.

Bu koddan üretici sayfasına baktığında G-Sync özelliği yok. Böyle durumlarda Üreticinin Sayfasındaki bilgileri baz almak önemlidir.

Amazon'da suç yok. Suç ACER'de.. Aynı model numarası ile birbirinden tamamen farklı 2 ürünü satıyorlar.. TN Panel G-Sync olmayan monitörün model numarasını acil değiştirmeleri gerek yoksa çok insanın başı yanacak.

IPS G-Sync monitör alıp kapısında G-Sync olmayan TN monitörü görenler bile olacaktır. Çünkü model numaraları aynı, Amazon IPS diye gidip TN gönderebilir. Alan kişi de eğer dikkatli değilse anlamaz.

Ek: Sanıyorum ki biraz önce Acer, ürün sayfasındaki model numarası XB271HU yu XB271HUA diye düzeltti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 22 Eylül 2016; 13:36:03 >

Bu sorunu en güncel driverdan 1 yada 2 versiyon önceki driver i yükleyerek çözdüm . Yada en güncel driver i yükleyip , pc yi her açtığında 144hzden 165hz e manuel olarak alırsanda sorun geçiyor. Bu hususta evgaya ticket atmıştım onlarda monitör ün 165hz e oc olduğunu , şuan için oc yapılmasında sıkıntı olduğunu ve driver beklemem gerektiğini yazdılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Dostum geçmiş olsun ..inşallah gelicek ürün sıkıntısız olur..ben 4.üründe sıkıntısızına denk gelebildim ve 2 alım yaptım bu yüzden ..temmuz ayı gibi yeni seri bu monitörde sıkıntılı durumların olması hala sıkıntılı ürünlerin varolduğu anlamına geliyor anlaşılan ..bu monitörde biraz kumar gibi ya tutarsa hesabı İnşallah bu gelen monitör sorunsuz olur ..eger buda sıkıntılı çıkarsa durum vahim .demek istediğim uluslar arası gönderilerde 3.değişim hakkını biliyorsundur ki sunmuyor amazon ve para iadesi seçeneği kalıyor sana .. Benim gibi ısrarcı olursan iade edip tekrar alman gerekebilir..umarım böle bi durum olmaz sıkıntı çekmessin bende olduğu gibi git gel iade et tekrar al vesayre ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: R53

Dostum geçmiş olsun ..inşallah gelicek ürün sıkıntısız olur..ben 4.üründe sıkıntısızına denk gelebildim ve 2 alım yaptım bu yüzden ..temmuz ayı gibi yeni seri bu monitörde sıkıntılı durumların olması hala sıkıntılı ürünlerin varolduğu anlamına geliyor anlaşılan ..bu monitörde biraz kumar gibi ya tutarsa hesabı İnşallah bu gelen monitör sorunsuz olur ..eger buda sıkıntılı çıkarsa durum vahim .demek istediğim uluslar arası gönderilerde 3.değişim hakkını biliyorsundur ki sunmuyor amazon ve para iadesi seçeneği kalıyor sana .. Benim gibi ısrarcı olursan iade edip tekrar alman gerekebilir..umarım böle bi durum olmaz sıkıntı çekmessin bende olduğu gibi git gel iade et tekrar al vesayre ;)

aslında monitör kusursuz neredeyse blb ve glow açısından ama bu banding sorunu çıktı oyunlarda. Anlamadığım testlerde falan yok sorun masaüsütünde de yok.

Merakımı mazur görün ama 21'inde ürün gelmiş Amazon'dan, ertesi günü Amazon yenisini gönderdi demişsiniz. Bu kadar mı iyi Amazon servisi? İlk gün şikayetiniz üzere, elinizdekinin dönmesini de beklemeden yenisini gönderecek kadar?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.