Bildirim
acer recovery lazım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
şayet wın 7 yüklerken recovery bölümünü formatlamadıysan ilgili tuş figürasyonunu kullanarak tekrar vista home premıumu yükleyebilirsin şayet silinmiş ise herhangi bir vista h.prem.yükleyip bsayarının arkasında yazan lisans numarasını girerek yeniden yükleyip kullanabilirsin başka bir bilgisayarın recoverysi kendi lisans no suna sahip olacağından kullanım hakkı sana ait olamayacağından yasal olmayacaktır -
recovery cd ile makinana şu haliyle vistayı geri yükliyemezsin.üzerine yüklediğin işletim sisteminden ötürü acer recovery(alt+f10) sistemi şuan çalışamaz durumda.
ancak elinde kurulum cd leri olmasada win7 kurulum esnasında gizli disk bölümlerini silmediysen bir kurtuluş olasılığı var.bu gizlenmiş bölümlerde makina ile birlikte gelen vista imajı bulunuyor.
yazılanları yaparsan işlem sonunda orj. vista tekrar sisteme yüklenicektir tarafımdan denenmiş ve başarısı garantidir aynen yapıştırıyorum.
ilk olarak biostan recovery seçeneğini kapatıyoruz akabinde ve devamında gizli bölümü görebilmek için hangisini kullanırsanız artık aracı yüklüyoruz ben find and mount yazılımını kullandım.
Bölümü gördükten sonra mbrwrwin.exe ve rtmbr.bin isimli dosyaları bölüm içersinde bulup c ana dizine kopyalıyoruz.Mutlu sona çok yaklaşmış bulunuyoruz son adımda dos komut ekranına geçip
C:\>mbrwrwin install rtmbr.bin yazıp onaylıyoruz işlem tamamlandığında biostan tekrar recovery seçeneğini enable yapıyoruz.
Artık alt+f10 kombinasyonu çalışacaktır geçmiş olsun.
-
arkadaslar recovery bölümünü silmişim ya yok yani bi yerden indirme sansımz yokmu -
Ne yazık ki paşylaşılan bir yazılım değil kurulum yöntemleri. Servisleri 35$ gibi bir ücretle o bölümü yeniden oluşturuyorlar. Ya da eşinde dostunda aynı cihazdan bulursa diski klonladığında da sorunununa çözüm olur.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- page fault in nonpaged area
- kopyalanmayan pdf yazıları kopyalama
- google silinen şifreleri geri getirme
- bios"tan güvenli mod açma
- clock watchdog timeout hatası
- komut istemi
- ekran kaydı alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- suya düşen telefona ne yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X