Şimdi Ara

Acer Swift 3 4300U 8GB 128GB FHD IPS 4300 TL Hepsiorada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 128disk yetersiz .Minimum 256 olmalıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında 4199TL'ye almıştım; 720p ve Normal ayarlarda GTA V ve World War Z bile çalışıyor hem de oldukça sessiz... Bu fiyata bu ürün bence alınır...

Edit: Parasını verip alana SSD değiştirmek te oldukça kolay bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 20 Mayıs 2021; 18:58:19 >
  • Lehimli ram beni korkutuyor.. 8 gb yetermi bilemem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2-3 Hafta önce Trendyol 256gb olanını 4199'a verdi. Hepsiburada bunu yine yüklü getirdi galiba 4699tl de falan baya denediler satamadılar. Satış olmasa ben dahada düşeceğini düşünüyorum. Gel gelelim memlekette nasıl bir açlık varsa az bir indirime giren herşey bir anda eriyor. Değerlendirmelerini takip ediyorum ürünlerin. 0 değerlendirmeli yeni bir ürün geliyor. Fiyatı iyiyse bir anda 100-200 değerlendirmesi oluyor.

Kur olayına çok takılmamak lazım. 2020 de kur 8 liralardayken 4199'a sattılar. Sonra dolar düştü zerre düşürmediler. Tekrar çıktı yine düşüyor. Satışlarına bağlı şekilleniyor bence bu durumlar. Düşük kurdan yüklü stok giriyorlardır. 4500u modelide vardı bunun 4500 lere verdiler bir daha girmedi piyasaya.

Adamlarda kazansın tabi eyvallahta giriş seviyesi cihazlara 4-5 bin lira para vermek koyuyor. Pandemiydi uzaktan eğitimdi derken iyice azıttılar sağıyorlar milleti. Kur 7 liraya kadar düştüğünde ben yine takip ettim 100-200tl çektilerse çektiler.

Velhasıl kelam cihaz güzel bir çok insanda memnun. Kasası, şarj süresi, ekranı memnunlar. Ben henüz alamadım. Psikolojik olarak şu fiyatlara ikna edemedim kendimi.

• Şu bilgisayarı habire şurada paylaşıp durmasanız 4000 tl altına da düşecek ama...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazi onceden kullanan biri olarak bir kac kez daha tavsiye ettim. Kasasi kaliteli ve gercekten ince ve tasinabilir bir cihaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Bir de en azından 4500u koysalarmış harika olurmuş.

• kepenk K kullanıcısına yanıt
    Ben 4500U olanini kullandim, o versiyonu da belki bulabilirsiniz.

• İyi fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.