Şimdi Ara

Acer Swift 3 Garanti Sorunu Hakkında Fikrinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forum, garanti bitimine 6 ay kalmış bir Acer Swift 3 SF315-52G modeline sahibim. Birkaç gün önce cihazın sol menteşesi ve buna bağlı olan çerçeve (bezel) kırıldı bilgisayarı açtığımda. Ekran sağlam durumda ve kesinlikle düşmedi, darbe yemedi. Zaten biraz internet araştırması ile bu modelin kronik sorunu olduğunu gördüm yabancı forumlarda da. Garantiye gönderecektim fakat şöyle bir sıkıntı var, bilgisayarın garantiden bozuk çıkmasından korkuyorum. Şikayetvar.com vb sitelerde aynı durum için bu tip şikayetler belirtilmiş (garantide iyice kırıldı, kullanıcı hatası dediler, kırıp üstüne para talep ettiler vb.) Zaten bilgisayarı kapatmak (kapağı indirmek) inanılmaz özen ve kırılmış menteşenin başka biri tarafından desteklenmesini istiyor, o yüzden açık şekilde servise götürmeyi planlıyorum. Bilgisayar bu haldeyken de açıp kapayarak iyice bozacaklarından korkuyorum. Bu halinin videosunu ve resimlerini çektim fakat haksız çıksam ve tüketici mahkemesine gitsem de bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Öğrenciyim ve okullar açılacak, online derslerim için ihtiyacım var. Ne yapmamı önerirsiniz? İyi sonuçlanan garanti deneyiminiz varsa onları da duymak isterim.

• Up lütfen
  • Servis sms infocomm sa iyi bi servis değil ben olsam video ve fotoğraflar verirdim garantiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.