Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
23
Favori
35.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acer swift sf314-41-R46C

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu
  • esklc E kullanıcısına yanıt
    CPU-Z görüntülerini de rica edebilir miyiz?

Ne zaman aldınız ürünü? 2018 ya da 2019 başı mı?

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Daha bu ay aldım. Nisan 2020. Belki satıcıda 2019 dan kalmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esklc -- 10 Nisan 2020; 20:15:38 >
  • Merhabalar,

Kız arkadaşıma günlük kullanımı (film/dizi, ofis işleri vb. ) için notebook önereceğim. Bu notebook özellikle ekran boyutu ve taşınabilirliği açısından onun istediği nitelikte görünüyor. Aşağıda dört farklı bağlantı paylaşıyorum, aralarındaki ufak farklılıkları yazabilir misiniz? Belki birkaç oyun da oynanabilir ancak paylaşımlı ekran kartı ile payla?ımsız ekran kartı arasında pek fark olmadığını okudum. Paylaşımlı ekran kartlı 4 GB modeli iş görür mü? Sonrasında Ram satın alınması halinde Acer Teknik Servisinde Rami ücretsiz mi takılıyor?

Teşekkürler...

www.teknosa.com
    Acer Swift 3 SF314-41-R0A0 AMD RY3-3200U 4GB 128SSD UMA 14
    https://www.teknosa.com/acer-swift-3-sf31441r0a0-amd-ry33200u-4gb-128ssd-uma-14-fhd-w10-notebook-p-125034016

• Aysberg78 A kullanıcısına yanıt
    Acer Swift 3 SF314-41G + 8 GB. 2666 MHz. SODIMM Ram

• quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

16gb ram taktım ben de. Toplamda 20gb ram oldu. Açıkcası bu işlemci için bu miktarda RAM biraz fazla. Sanal makina kullanacaksanız belki mantıklı olabilir, onun haricinde 12gb RAM de işinizi gayet görecektir.
    Ayrıca chrome'da siyah ekran problemini hala çözemedim. Video player olan sitelerde anlık ekran kararması devam etmekte.
    Evet hocam bir de siyah ekran problemimiz var. Hala Youtube'da çok az da olsa yeşil ekranı görüyorum. Hadi o da önemli değil de siyah ekran meselesi önemli. Konuyu dile getiren olmuş yabancı bir forumda ama adamı kimse iplememiş. Bunu da çözmemiz lazım
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Bu sorun nedlr? Nasıl ortaya çıktığını yazarsanız bakayım, hiç karşılaşmadım...

• Siyah ekran meselesi nedir, amd işlemcilerde var herhalde bu sıkıntı

• Bana gelecek olan bu cihaz.bu şimdi 2400 mu olacak 2666 mi.uretim yılı özellikler bölümünde 2019 yazıyor.eger bu bir sorun ise iptal edebilirim, henüz kargoya bile verilmemiş. Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu

• ercn55 E kullanıcısına yanıt
    Acer tr de bu seri nolu sf314-41g yok. Amazon.com da varmış bitmiş. Paralel ithalat olabilir mi?
    Notebookcheck
    Radeon 540X vs. Vega 8 in the Acer Swift 3: Better with or without a dedicated GPU?
    https://www.notebookcheck.net/Radeon-540X-vs-Vega-8-in-the-Acer-Swift-3-Better-with-or-without-a-dedicated-GPU.454761.0.html

Yukarıdaki incelemede on-board ekran karti test edilirken ram hızı 2400 görünüyor. Ama dikkatli incelemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 11 Nisan 2020; 4:15:47 >

• GittiGidiyor dan sipariş ettim satıcı Teknosa görünüyor.paralel ithalat olacağını sanmıyorum.icime kurt düştü şimdi nasıl anlarız bunu.aciklama kısmında üretici distribütör garantili diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercn55 -- 11 Nisan 2020; 11:13:35 >

• Ben trendyoldan 29 Mart'ta siparis gectim ama hala kargolanmadi bile satici teknosa ve artik iptal de edemiyorum cunku fiyati da artti😤benim durumumda olan var mi veya bu durumda ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de kargo süresi birazdan bitiyor hala kargoya verilmedi..

• esklc E kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bahsettğim CPU-Z görüntülerini de rica edebilir miyiz? Açıklığa kavuşturalım... Kimse siparişini iptal etmesin bu arada 2400 ise bile farkı anlamazsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn55

Benim de kargo süresi birazdan bitiyor hala kargoya verilmedi..
    Nereden aldiniz siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sa.mutlu kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyor ama Saticy Teknosa..
    GittiGidiyor
    Acer Swift 3 SF314-41G-R491 NX.HF0EV.000 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-swift-3-sf314-41g-amd-ryzen5-3500-4gb-ram-256-gb-ssd-rx540x-2gb-ekran-karti-14-fhd-ekran-w_pdp_547546856

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Aynen ,diğer yerleri de araştırdım 2666 takmış genelde kullanıcılar.Siparis ettiğim ram notebook dan önce gelecek.bari hiç açmayayim da makina 2400 ise RAM'i değiştiririm.cünku sipariş ettiğim RAM 2666.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.