Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
23
Favori
35.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    RAM’i de değiştirmeye gerek yok, yüksek hızlı olması sorun değil sistem en düşük RAM hızına göre ayarlar onu, 2666 MHz. RAM’iniz 2400 MHz. çalışır. Fiyat avantajı yoksa değiştirmeyin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyvallah,cihaz belki 2666 gelir zaten.windows mu en güvenilir cevabı verir cpuz mi?birde 2400 ile 2666 arasında performans farkı hissedilir mi.

• Mitrovic kullanıcısına yanıt
    AMD işlemcilerde Chrome bu problemi yaşıyormuş, bilinen bir problemmiş. İnternette bir kaç çözüm yolunu denedim ama işe yaramadı.
    Chrome Canary versiyonunda bu problemi hallettiklerini söylemişler. Denedim şimdi cidden o siyah ve yeşil ekran problemleri yok ama Canary stabil bir versiyon değil, eklentilerde vs. problem yaşama ihtimaliniz var, bilginize.
    Ben web tasarımla uğraştığım için Chrome kullanmak durumundayım. Böyle bir derdiniz yoksa Chromium tabanlı olmayan bir browser kullanın, problem yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

AMD işlemcilerde Chrome bu problemi yaşıyormuş, bilinen bir problemmiş. İnternette bir kaç çözüm yolunu denedim ama işe yaramadı.
    Chrome Canary versiyonunda bu problemi hallettiklerini söylemişler. Denedim şimdi cidden o siyah ve yeşil ekran problemleri yok ama Canary stabil bir versiyon değil, eklentilerde vs. problem yaşama ihtimaliniz var, bilginize.
    Ben web tasarımla uğraştığım için Chrome kullanmak durumundayım. Böyle bir derdiniz yoksa Chromium tabanlı olmayan bir browser kullanın, problem yaşamazsınız.
    Anladım, açıkçası biraz alışkanlık benimkisi. Yeşil ekran kadar sinir etmiyor, umarız bir sonraki sürümlerde bu sorun ortadan kalkar o zaman. Teşekkürler bilgilendirmeniz için.

Yukarıda soranlar olmuş, arkadaşlar Chrome kullanırken sanki ekran yenileniyormuş gibi siyah bir ekran anlık olarak gelip gidiyor. Çok kısa bir süre ama tekrara düştükçe canı sıkılıyor insanın.

VPN için Opera yüklü orada bu sıkıntıyla karşılaşmadım fakat Chrome'da var.

--

Bu arada RAM konuşuluyor, kuponla çekle uygun fiyatlı RAM olursa bilgi paylaşımında bulunalım. Başlığa katkılarınız için hepinize teşekkür ederim.

• Peki bu yeşil ekran sorunu tüm swift 3 sf314-41g cihazlarda oluyor mu? Kaçış Yok mu yani bundan

• ercn55 E kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadarıyla sadece amd işlemcilere has. Sf314 lerin intel işlemcili olanları da var. Onlarda olmaz.

• Bende intel işlemci var, bi problem yok.

• İntel işlemcili olanı hangi model tam olarak

• Bu ürün sanırım bahsettiğiniz.Benim pc hala gelmedi acaba buna mı dönüş yapsam değer mi 800 TL farka? Benim aldığım bu;

• Bilgi sahibi değerli arkadaşlar,Bı fikir verin hele,ciddi kararsız kaldım.314-41g ui iptal edip bunu alayım mı.hanhi işlemcinin performansı daha sorunsuz ve iyidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn55

Bu ürün sanırım bahsettiğiniz.Benim pc hala gelmedi acaba buna mı dönüş yapsam değer mi 800 TL farka? Benim aldığım bu;
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/acer-swift-3-sf314-41g-r491-nxhf0ev000_spp_754187?id=547546856&utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=429106718351&utm_term=99499481643&ga_prodid=547546856&ga_merchantid=108146652&sc_gcsp=gg&gclid=Cj0KCQjw-Mr0BRDyARIsAKEFbeezHv9H2cb89kaXB4ab5IGxl_5kr2AfBrgfG5zGXjXf_BAfBJN-NAQaAo-VEALw_wcB

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_swift-3-sf315-52g-i5-8250u-4gb-256gb-ssd-mx150-2gb-vga-15-6-fhd-w10-ultrabook-1187089.html?rbtc=cim%7Cops%7C%7C%7Cp%7C%7C
    Hocam 3500u modeli 2700 den satıldı. 8250u modeli 3700 e günlük düşüyordu mediamark da. İşlemci olrak aynı ayarda sayılır. İntelde Mx150 ekran kartı avantajı var. Oyun önemli ise inteli seçebilirsiniz.Bana sorarsanız bu fiyatlara iki cihazi da almam. Yeni seriyi beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun çok önemli değil üstad, öğretmenim eşim kullanacak.gunluk işler,okul işleri için alıyorum.normalde sf315-41g Modelini aldım ama henüz kargoya verilmedi sonra bunu gördüm daha şık geldi gözüme.Arada 800 TL var değer mi diye sormak istedim.birde AMD olan yani benim aldığım modelde mavi ekran sorunu oluyor diye yazmış arkadaşlar killandim ona biraz.kisacasi kararsızım ne yapmalıyım?

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Yeni serinin amd işlemcilere sahip olanı sonbahara kaldı diye okumuştum bir incelemede...

• ercn55 E kullanıcısına yanıt
    İşim gereği günde en az 5-6 saat ekrana bakıyorum, bu durumda bile o kadar can sıkıcı bir problem değil mavi, siyah, yeşil ekran durumu. Sadece Chrome kullanırken yaşıyorum. Biz detayın detayını konuşuyoruz burada bazen, eşiniz belki farkına bile varmayacaktır. Sadece bu sebeple vazgeçiyorsanız geçmeyin.
  • SchzophreniC kullanıcısına yanıt
    Chrome kullanmak çok da önemli bir durum değil. Firefox kullanıyorum ben hiç karşılaşmadım.

• Anlıyorum, Performans olarak , işlemci ve ekran kartı olarak sf315-52g , SF 314-42g den üstün değil anladığım kadarıyla.Hayirlisi bakalım.hele bir gelsin cihaz yardımınıza basvururum yine.Bu arada sipariş ettiğim 2666 RAM geldi bugün.

• teknosandan 2650tlye alınır mı
  • beybiger B kullanıcısına yanıt
    Hangi model?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Hangi model?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.