Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
663
Cevap
23
Favori
35.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birşey sormak istiyorum.Batatya ömrü için şarji %80 de kesme işi nasıl yapılıyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ercn55 E kullanıcısına yanıt
    Bu modellerde öyle bir özellik yok maalesef.

• Sanki Acer care canter den yapılıyordu.oyke birşeyler okumuştum gibi aklımda kalmış.ama bulamadım

• merhabalar bu 540x olmayan modeli yani harici ekran karti olmayan duz -41 kodu ile biten modeli su an satin alabilicegim bi yer var mi?

cok arada kaldim yarin veya p.tesi 41g modeli elime ulasmis olucak teknosa’dan almistim fakat iade edicegim sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden?

• Hicks kullanıcısına yanıt
    şimdi bir kaç sebebi var uzun olucak ama anlatayım.

öncelikle 2 seneye yakın mayıs 2018den geçen aya kadar acer aspire 5 kullandım i5 8.nesil mx150 ekran kartlı. güzeldi performans falan fakat plastik kasa TN panel ekran vs. onu sattım geçen ay 2750tl'ye.

çok da yoğunum laptop ihtiyacım çok fazla yok normalde fakat işte şimdi karantina vs 1 ay falan daha evdeyiz ha yine illa ki ileri vade de illa ki lazım laptop her türlü iş için.

benim şimdi 540x modelinde kararsız kalma sebebim 1 ay önce 2750tl'ye mx150'li modeli satıp şimdi 800tl fazlaya mx150'ye göre biraz daha güçsüz bi ekran kartlı model almak. he tabiki illa oynadığım orta derece oyunları rahat oynatıcaktır.

fakat işte bu sadece vega 8 olan model bazen 3200'e falan satılmış, harici ekran kartından vazgeçip biraz daha sakin, az tüketimli, 8gb ramli hem de gri renkte bence daha hoş, tabi o açık mavi de çok güzel duruyor fakat o gri renk bana daha hoş geliyo. işte onu mu tercih etsem arada kaldım.

bugün teknosayı aradım iptal için kargo numarası oluşmuş beyefendi dediler dilerseniz kargo teslime gelince geri gönderin iade sağlayalım falan dediler.

ondan çok kararsız kaldım ama gönlüm ekran kartsız modele kaçıyor fakat hiç satılık yok geçen hafta bi açtılar 1-2 saat satıp kapadılar tekrar.

böyle işte arada kaldım her türlü fikire ve aklımın çelinmesine uygunum :))

ben sahsen ek bir ekrantinin sistemi oldugundan daha yuksek isiya cekicegini ve bunun disinda batarya performansını etkileyecegini dusunuyorum benim kullandigim vega 8 modelinde 70 dereceyi görmedim diyebilirim ve pil ömrü butun gun youtube acik video izlerseniz 10 saati görür ama photoshop vs ugrasiyorsaniz bu sure 6-7 saat araligina dusuyor ekran parlakligi orta ayarda
    bu arada ek ekran kartlari icin ayri bir ısı borusu ve fan mevcut değil yani gereksiz geldi bana şahsen tabi tercih meselesi vega8 ile 540x arasinda %20 bile fark yoktur buda aman aman birsey degil sonucta oyu bilgisayari degil amacina gore üretilmiş laptoplar ama oyun oynamiyormuyum oynuyorum dota2 csgo vs gibi oyunlarda net 60 fps goruyor arada drop girsede cok hissettirmiyor.lol denedi yegenim 6 saat araliksiz oynadi vega grafik baya iyi igpu lar arasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazı bluetooth ile evdeki sistemine bağlayan var mı?
    ben denedim bağlantı gerçekleşti ama ses hala pc den gelmeye devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jskat

arkadaşlar cihazı bluetooth ile evdeki sistemine bağlayan var mı?
    ben denedim bağlantı gerçekleşti ama ses hala pc den gelmeye devam ediyor
    Bu çok nadir de olsa benim de başıma geliyor.

Bazen Bluetooh ile bağlantı kurmasına rağmen ses hala bilgisayardan geliyor. Bu durumda Bluetooth aygıtlarını göster deyip bağlandığımu cihazın bağlantısını kes deyip tekrar bağlan diyorum bu durumda düzeliyor.
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    denedim hocam işe yaramadı nette biraz bakındım daha önceki widnows sürümünde bu hata varmış ama üstüne upd geldi 1909. onunla ilgili şikayet eden görmedim ben ama neden böyle sapıttığını anlamadım tabi yada nasıl çözüleceğini
  • jskat J kullanıcısına yanıt
    https://www.donanimhaber.com/yeni-windows-10-guncellemesi-yeni-sorunlar--120974

• esklc E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler mavi ekran hattasını bi kere yaşadım ne oluyo demiştim demekki bu saçmaklıkların hepsi güncelleme ile alakalıymış yapacakları işe sokim başka diyecek bişey yok bi sonraki güncellemyi beklicez artık.
  • Merhaba. SF314-41-R0A0 modelini kullanmaktayım. Ryzen 3-3200u işlemcili model. Bilgisayarın fanı baya çalışıyor herkeste böyle mi? İnternette gezinirken dahi işlemci sıcaklığı 80 derecelere çıkıyor. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Sıcaklığı nasıl görüntülüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Sıcaklığı nasıl görüntülüyorsunuz?
    Aida64 programı ile.
  • Beimde fan ve sıcaklık ile ilgili önceki mesajlarda şikayetlerim mevcut 80 90 dereceler gördüm sürekli. Çözüm bulamadım.
    Birşey sorabilir miyim? Bilgisayarı ilk açtığımda görev yöneticisinden RAM hızı 2666 görünüyordu.sonra dün format attım simdi ne yaparsam yapayım 2400 görünüyor.aida da 2666 görünüyor.2 kere format attım Yok.taktim kafayı yicem.neden böyle olur?

• ercn55 E kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ama AIDA’da görünen o anki çalıştığı hız değildir belki, desteklediği en yüksek hızı gösteriyor olabilir. Ekran görüntüsü var mı?

Birazdan atayım.ilk açıldığında 2666 olduğunu gözümle görmesem inanmayacagim.formattan sonra 2400 çok ilginç.

Şuan bu,ama formattan önce 2666 idi.Bios dahil herşey güncellendi

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.