Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
23
Favori
35.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ercn55 E kullanıcısına yanıt
    Bir kaç sayfa önce detayını yazdığım CPU-Z ve AIDA ekran görüntülerini de gönderir misiniz?

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Aida2yi silmiş birader.isterseniz bulup yükleyeyim

Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn55

Aida2yi silmiş birader.isterseniz bulup yükleyeyim

Garip, her yerde 2400 MHz. görünüyor...

• Evet aida da 2666 görünüyordu.ve formattan önce de görev yöneticisinde 2666 görünüyordu.🤔

Kendi üzerinde gelen işletim sistemi ile 2666 MHz. görüyorsunuz, sonrasında 2 kere format atmanıza rağmen hep 2400 gördünüz doğru mudur senaryo?

Eğer bu şekilde ise üzerinde gelen OS’de farklı bir driver vardır. Kendi içerisindeki imajdan OS’i kurmayı denediniz mi?

Senaryo aynen bu.kendi içindeki imajdan denemedim.2. formatı bilgisayarcı arkadaşım attı söylediğine göre Microsoft sitesinden Kasım ayında yayınlanan son sürümü indirip kurdu. Birde sizin dediğinizi deneyeyim bakalım.islemcinin 2400 hızı desteklediğini gösteren böyle birsey de buldum.ama işte kendi üzerindeki sürümde neden 2666 yazıyordu ozaman. Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu

Evet, 3500U resmi olarak 2400 destekler ama bu 2666 çalışmayacağı anlamına gelmez.

• Kendi içimdeki imajdan os kurulumu nasıl olacak zor bir işlem mi

• merhabalar arkadaşlar laptopım geldi ekran kartsız olan yani bu konudaki cihazdan almak nasip oldu, cihaz güzel maşallah , fakat bir sorum var fan böyle düşük hızda çalışırken hafiften cızırtı gibi hafiften böyle bi yere sürtüyomuş gibi minik bi ses çıkarıyor dikkatini çeken oldu mu? çok rahatsız edici değil kesinlikle ama bir sormak istedim
  • İlk başlarda bende yoktu sonra o sesi yapmaya başladı sonra kendi kendine kesildi anlamadım.

• melihgs kullanıcısına yanıt
    ya zaten çok sessizken duyuluyor hoparlörden bi ses geliyoken yani video vs bi şey oynuyoken duyulmuyor hiç, sanki böyle fanın pervanesi ufak bi kağıt parçasına değiyormuş gibi, çok da önemli değil keyfe keder, bazen yapıyor bazen yapmıyor değişik :)
  • oricalcus kullanıcısına yanıt
    Hocam hdd takmak için bu iki parçayı nerden sipariş ettiniz link’ini paylaşabilir misiniz rica etsem?

Hicks aliexpress’ten bir link paylaşmış sağolsun ama hdd kutusu birebir orjinalle aynı değil gibi geldi bana. Detaylı inceledim vidalanacak yerleri falan farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 24 Nisan 2020; 20:54:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Ben, Almanya'daki bir satıcıda bulmuştum. Satıcıyla görüştüm, gönderebileceğini söyledi. İkisini de oradan sipariş verdim. (Sata kablosu şu anda yok sanırım)

>
    ep-mediastore-ab.de
    zu 60.gxkn1.002 bei PC:MediaStore Aschaffenburg gefundene Suchergebnisse (Stand 25.04.2020) bei PC:MediaStore
    https://www.ep-mediastore-ab.de/advanced_search_result.php?keywords=60.GXKN1.002

** Aliexpress'e de bakmıştım ama dediğiniz gibi HDD aparatı birebir aynı değildi.

• oricalcus kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam. 25 euro diyor güncel kurla biraz pahalıya geliyor kabloda bitmiş üstelik. Başka yerden araştırayım en iyisi.

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bulursanız haberim olsun lütfen beraber sipariş vermek isterim, ben size direk ücretini gönderirim sipariş öncesi sizin için de uygun olur ise...

Olur tabi ki alacak olursam haber veririm size de. Amerika’da fln bazı satan yerler var ama göndermiyorlar buraya. Biraz zor olacak bulmamız.

• arkadaşlar adaptör vs değiştiren oldu mu hiç?

şu cihaz prizdeyken elektriklenme hafiften yapıyor çok da önemli değil de bi çözümü varsa sorayım dedim.

benim prizler vs topraklamalı ama var yine de hafif o hissiyat dokununca.
  • Fişi prize ters takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 27 Nisan 2020; 0:20:50 >
  • Merhabalar konudaki pc nin aynısını kullanıyorum.
    Bügün driverlerını aygıt yöneticisi üzerinden tek tek güncelledim ancak;
    (net gezinmesi,youtube vs..) hiç fan sesi duymazken güncelleme sonrası açılışta bile ciddi fan sesi geliyor.Ne yapmalım aynı durumu yaşayan veya bilgisi olan varmı ?

Resimdekiler güncellediğim sürücüler

Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.