Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
23
Favori
35.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen. AMD'nin Radeon yazılımından sonra yeşil ekranla karşılaşmadım.

Bir de şu var. Dolar kuru aldı başını gitti, bu saatten sonra bilgisayarlara ciddi zam geleceğini düşünüyorum. Eldekine sahip çıkalım :)
  • SchzophreniC kullanıcısına yanıt
    Cihaz güzel ben de biraz araştırma yapmıştım bu yeni model swiftler hakkında. Fakat fiyatı maalesef yüksek olacak. Link'ini paylaştığım üründe yeni satışa sunuldu sayılır 3700u olmasına rağmen fiyatı ortada. Tahminimce 4500-4700u'lu olanlar 6.000-6.500 tl olur diye düşünüyorum. O zaman ki dolar kurunun durumuna göre daha da artabilir tabi ki.

www.vatanbilgisayar.com
    ACER SWIFT 3 AMD RYZEN 7 3700U 2.3GHZ-8GB-256GB SSD-14"-RX540 2GB-W10 - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-swift-3-amd-ryzen-7-3700u-2-3ghz-8gb-256gb-ssd-14-rx540-2gb-w10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 7 Mayıs 2020; 9:10:32 >

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    4000 çok iyimser yazmışım farkettim ama bu fiyata da satamazlar bunları. Ekran kartlı cihazlar o fiyata satılıyor zaten.
    Piyasaya yeni girdiğinde pahalı olacak ama sonraları düşer gibime geliyor. Tabii bu tahmin dolar kurunun stabil olduğu kabul edilerek yazıldı
  • SchzophreniC kullanıcısına yanıt
    Bence de çok yüksek şahsen bu fiyatlara swift alacağıma üzerine 1000 lira daha koyar h işlemcili gtx1650'li bir laptop alırım. Umarım dediğiniz gibi zamanla düşer yada daha uygun bir fiyattan giriş yapar.
  • Sistem ayarlarında Oyun Modu diye bir ayar varsayılan olarak bende açıktı. Sizde öyleyse kapatmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu model laptop için hangi mouse kullanıyorsunuz arkadaşlar önerisi olan var mi? 50/50 oyun ve gündelik işlem, office türevi progamlar kullanımı olacak ama gaming mouse gündelik işlerde de problem olmaz herhalde?

Aklımda gamepower phoneix var ama o kablolu, kablolu mouse gider mi? Düz zemin olacak gerçi ama kablosunun uzunluğu rahatsız edebilir herhalde pc deki gibi mesafe olmayacağı için toplu olacak kablo malum?

150 TL ye kadar, mümkünse kablosuz bir gaming mouse önerinize açığım bu laptop için.

• Logitech g-102 prodigy’yi sipariş verdim biraz daha katarak üstüne, kablolu olması riskli bir tercih oldu ama hayırlısı olsun bakalım

• Amd Adrenalin 2020 yi indirip oyun modunu seçtim, acaba normal modu mu seçseydim bu programı denemiş olan var mi nasıldır?

• Youtube'da video izlerken internet hızından bağımsız bir şekilde video takılıyor belli bir süre sıklıkla. Bu sadece bende mi oluyor? Farklı tarayıcılarda denedim. format ve tüm sürücüler kuruldu

• hakimbeyy H kullanıcısına yanıt
    dosyalari indirdikten sonra acaba direk mi kurdunuz yoksa Device Manager üzerinden mi kurdunuz? Türkçe'de Windows'da adı Aygıt Yöneticisi sanırım
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    sistem ayarlarinda tam olarak nerde acaba o dediğiniz yer ben de bi kontrol etmek istiyorum da
  • Arama yerine Oyun Modu yazınca çıktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni fark ettim de R tuşuna diğer tuşlar gibi dokunduğumda çalışmıyor biraz daha basmam gerekiyor.. Napabilirim servise gönderesim yok Ürün elime geçeli 4 5 gün oldu. Cayma hakkında problem çıkarıyor mu teknosa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 9 Mayıs 2020; 19:12:45 >
  • Acer Destek sitesinden BIOS güncellemesi yaptım. AMD grafik sürücüsünü AMD sitesinden yükleyip güncelledim. Sistem ayarlarındaki oyun modunu kapadım. Şu an fan çok az çalışıyor.
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    AMD grafik sürücüsü dediğiniz , Radeon Software mi ismi acaba?
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkür ederim
  • Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar.

Bende bir bilgiayar arayışındayım ve ne yazıl ki treni kaçırdık :)

Teknosada bütçeme uygun ryzen 3500 işlemcili iki adet swift modeli var birisi ekran kartlı ve 4 GB ramlı olan, diğeri ise 8 GB ramlı ve onboard ekran kartlı olan.

Pek oyun oynamam ama performans açısından daha iyi olacaksa 400 tl daha verip ekran kartlı olanı alabilirim.

Siz değerli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Selamlar. 👋

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurabiyee Canavari -- 10 Mayıs 2020; 0:32:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurabiyee Canavari

Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar.

Bende bir bilgiayar arayışındayım ve ne yazıl ki treni kaçırdık :)

Teknosada bütçeme uygun ryzen 3500 işlemcili iki adet swift modeli var birisi ekran kartlı ve 4 GB ramlı olan, diğeri ise 8 GB ramlı ve onboard ekran kartlı olan.

Pek oyun oynamam ama performans açısından daha iyi olacaksa 400 tl daha verip ekran kartlı olanı alabilirim.

Siz değerli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Selamlar. 👋
    8 gb ramli modelini al hocam, 4 gb ramli olanda tek ram slotu var o yüzden sıkıntı yaratır.
    8 Gb ramli modelde 4'ü anakarta lehimli 4'ü de çıkarılıp yerine 8 takılabiliyor yani toplamda 12 gb ramli kullanabilirsin.
    4000 liraya evkurdan almıştım ayın 4'ünde hala teslim edilmedi bekliyorum şuan 4200'e satılıyor bir bakmanı öneririm.

• Omq kullanıcısına yanıt
    İyi fiyata almışsınız hocam. Bende Teknosa dan takip ediyorum. Su an fiyat 4.400 TL.

Bu modelde ekran kartı araştırdınız mı ? Anakart üzerindeki ekran kartı iyi midir ?

Bir de cihaza 2.5 lik sata hdd bağlanabiliyormuş. Bence çok güzel bir olay. Eğer cihazı alabilirsem 5-6 yıl beni götürebilir.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.