|
Acer Swift 3 SF315 52G Kullanıcıları Kulübü | MX150, Hafif , 8. Nesil İşlemci (117. sayfa)

-
-
Aynen forumda 32 gb yazıyordu hatta biri sökülmüş halde göstermişti galiba.
Acaba type c den sarj deneyen oldu mu? Forumda birkaç kere sorulmuştu ama cevap çıkmamıştı. Deneyen oldu mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam hocam olumlu dönüşünü beklerim
merhabalar arkadaşlar , cihazda şarz soketinde gevşeme , ve şarz etmeme problemleri olan varmı ? -
Bir anda WiFi ağlarının sinyal gücü çok azaldı, dibine gitsem bile tam çekmiyor modem. Sıfırladım yine düzelmedi servise göndereceğim.
Tam emim değilim ama sistemi sıfırlamayı denerseniz düzelebilir belki.
O şekilde yaptım zaten hocam düzelmedi; Ayarlar> Sıfırla dan her şeyi sil dedim. Teşekkürler
Sorunun videosunu çekip bir şekilde servise ulaştırırsanız daha hızlı sonuç alabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: The Venture
O şekilde yaptım zaten hocam düzelmedi; Ayarlar> Sıfırla dan her şeyi sil dedim. Teşekkürler
Lanet ettim bu notebooku aldığım güne ya.. ekranda su damlası kalıntısı gibi leke var garantiye gitmesi lazım ama öyle bi sorun yaşadım ki aldığımdan beri uğraşasım gelmiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alalı henüz iki yıl olmadı garantisi de devam ediyor, çok da temiz durumda. Sizce ne kadar eder 16 GB optane versiyonu şu an? Satmayıp ssd ve ram güncellemesi yapmak ne kadar mantıklı? -
Benim cihazda örneğin web sayfası vs açıkken bikaç dk takılıyorum. Kapatınca siyah arkaplanda kapattığım sayfanın gölgesi çıkıyor.
Herhangi biseyde de çıkıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?
intel grafik ayarlarını açıp güç sekmesinden güç tasarrufu seçeneklerinin tümünü devre dışı bırakmayı deneyiniz
-
maalesef bende de biraz gevşeme mevcut, berbat bir soketi var keşke type-c den şarj etme seçeneği olsaydı
-
quote:
Orijinalden alıntı: alikilincc12intel grafik ayarlarını açıp güç sekmesinden güç tasarrufu seçeneklerinin tümünü devre dışı bırakmayı deneyiniz
Yaptım bakalım. Değişiklik olursa bildiririm teşekkürler ilginiz için.
-
eğer probleminiz devam ediyorsa muhtemel sebebi acer'in sitesindeki grafik sürücüsünü kullanıyor olmanız olabilir. Temiz bir windows 10 yüklemesinin ardından intel grafik sürücüsünü kesinlikle acer'in sitesindeki driveri kullanarak güncellemeyiniz, bunu yaptığınız takdirde intel grafik ayarları uygulaması da microsoft store üzerinden otomatik olarak güncelleniyor ve bilgisayarınızın performansı ve stabilitesi ciddi manada etkileniyor. sizin yaşadığınız ve fazlası sorunlar ortaya çıkıyor
-
Sorun devam ederse intel sürücüyü (muhtemelen acer'in sitesinden yüklenmiştim) silip intel'in sitesinden yuklicem. Şimdilik sorun göremedim hocam.
Aliexpress üzerinden bu kabloyu siparişi verdim. https://tr.aliexpress.com/item/32885339062.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2e804c4dAASd0d
Gelene kadar 7 mm veya 7,2 mm olan disklerden birini almayı planlıyorum. https://www.seagate.com/tr/tr/products/hard-drives/barracuda-hard-drive/
Ürünler geldikten sonra kendim montajını yapacağım. Kızak almadım ama sanırım çift taraflı bant ile sabitleyebilirim. Forumda bu şekilde disk ekleyen vardı. Bakalım nasıl olacak?
7 mm diskler uyumlu deniyor ama sanırım 7,2 mm olan diskler de sorun yaratmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 11 Ekim 2020; 17:37:54 >
-
bu modelde fan temizliği için bir program var mı? ya da arka kapağı açıp kendimizmi yapacağız
-
Merhaba arkadaşlar,
7,2 mm 1 TB HDD ekledim cihaza. Aliexpress'ten aldığım kabloyu kızak kullanmadan sadece alt taraftan çift taraflı bant ile sabitleyerek montaj ettim. Arka kapağı kapattığımda HDD'yi görmedi. Birkaç denemeden sonra ortadaki vidayı sıkıştırdığımda bir şekilde HDD'nin bağlantısının koptuğunu gördüm. Ben de o vidayı söktüm. Şu anda o şekilde kullanıyorum.
HDD ekleyenler böyle bir dorunla karşılaştılar mı?
@duneseax geç cevap yazmış oluyorum ama cihazın kendi yazılımında (care center) böyle bir kısım yok. Harici programla yapılabilir ama ben denemedim. Cihazın arka kapağını sökmek çok kolay değil. Vidalar haricinde gizli tırnaklarla oturtulmuş. İnce bir kredi kartı ile tırnakları yuvalarından çıkarmak gerekiyor. Ben 3-4 defa zarar vermeden yaptım ama sizin eliniz bu tip işlere yatkın değilse kapağı çatlatabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 8 Kasım 2020; 11:39:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X