evet bendede böyle oldu fakat biraz daha üstte doğru hddyi taşıyarak çözdüm. bende sshd (seagate) yi takdığımda bios ekranı dahi gelmiyordu bu yüzden hdd kullandım. büyük ihtimalle güç bağlantısı sshdyi besleyemiyor |
Acer Swift 3 SF315 52G Kullanıcıları Kulübü | MX150, Hafif , 8. Nesil İşlemci (119. sayfa)

-
-
Hocam 1 haftadır en ortadaki vida takılı olmadan sorunsuz kullanıyorum. Vidayı sıkınca muhtemelen güç bağlantısını yerinden oynatıyordu. Vidanın olmamasını da bir sıkıntısının olacağını sanmıyorum.
-
Montajda sorun olabilir mi? Normalde açılış süresinde değişiklik olmaması lazım. Başka bir şey gelmedi aklıma. Bios ayarlarında bir değişiklik yapmış mıydınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 15 Kasım 2020; 11:44:14 > -
bende hem hdd hem vida da takılı. tabikide sorun olmayacaktır
-
Hocam temiz bi formatlayıp tekrardan durumu yazayım, şu an donanımsal mı yazılımsal mı anlayamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gsad1905Arkadaşlar bilgisayarın ekranını kapatıp uyku moduna aldığımda tekrar açınca touchpad hareketsiz kalıyor, touchpadi klavyeden kapatıp açınca aktifleşiyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Hocam aynısı bende de oluyor. Bios u güncelledim (son çıkan 1.08'i yaptım başka çıkmadı galiba) yine de işe yaramadı. Touchpad driverlarını indirdim o da çare olmadı ben de kafaya takmıyorum artık.
Dediğin gibi bi aç kapa yapıyorum touchpad i düzeliyor öyle devam ediyorum.
Arkadaşlar tuşlar net görünür şekilde klavyenin fotoğrafını atalabilecek var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar bulunduğum kurumda Wifi sıkıntımız var , malum bizim laptoplarda Ethernet girişi yok Dönüştürücü aldım 5 mbps verdi halbuki internet hızımız 50 mbps :/ kaliteli , yüksek hız veren kullanabileceğim adaptör var mı ? teşekkür ederim
-
-
İyi bir kombinasyon olmuş
-
Arkadaslar en düşük ayarlarda 1080p de csgo da ciddi takılmalar oluyor . Sebep ne olabilir . Daha önce böyle değildi. Cok daha akiciydi? Bir de hangi mouse taksam oyun zevk vermiyor . Sanki gecikme var
kablosuz farelerdeki gecikmeden kaynaklanabilir. Donma ise sıcaklık limitinden dolayı gpu'nun hız kesmesinden dolayı olabilir (thermal throttle).
-
gpu hız kesiyor 63ün üstüne çıktığında sıcaklığı.
asus qpu tweak ile sınırı 94 e çıkar.
tam ekranda oynaki ms değeri düşsün.
vsync kapa. ms değerini yüksletir ama fare lagını düşürür.
tüm ayarları düşüğe çek.
ben böyle oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 29 Kasım 2020; 17:7:31 > -
Bilgisayara format attım ancak ekranın beyaz dengesi bozuldu, konstratı yüksek geliyor gözüme, neden olabilir?
-
Mavi ışık filtresi kullanıyor muydunuz? Formattan sonra kapalı ise bu sebeple olabilir belki.
Yok hocam normal kullanımda farkediyor, özellikle vidyolar falan daha parlıyor. Diğer bilgisayarda da sanki böyle oldu formattan sonra ama o tn panel olunca gözum ips e alıştı ondan böyle geliyor dedim ama galiba yazılımsal, anlayamadım.
Pilin ömrünü uzatmak için Acer Care Center ayarlarından maksimum şarj seviyesini %80 olarak ayarlayan oldu mu?
İşe yarıyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sp@wnPilin ömrünü uzatmak için Acer Care Center ayarlarından maksimum şarj seviyesini %80 olarak ayarlayan oldu mu?
İşe yarıyor mu?
Ben bir yıldan fazla zamandır bu cihazı kullanmaktayım. Çoğunlukla da bu özellik açık vaziyette kullandım. Ama bir işe yarıyor mu onu kısa vadede anlamak zor fakat uzun vadede batarya ömrü için iyi bir şey olduğunu düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X