Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF315 52G Kullanıcıları Kulübü | MX150, Hafif , 8. Nesil İşlemci (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.645
Cevap
64
Favori
188.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet bendede böyle oldu fakat biraz daha üstte doğru hddyi taşıyarak çözdüm.

bende sshd (seagate) yi takdığımda bios ekranı dahi gelmiyordu bu yüzden hdd kullandım. büyük ihtimalle güç bağlantısı sshdyi besleyemiyor

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt

Hocam 1 haftadır en ortadaki vida takılı olmadan sorunsuz kullanıyorum. Vidayı sıkınca muhtemelen güç bağlantısını yerinden oynatıyordu. Vidanın olmamasını da bir sıkıntısının olacağını sanmıyorum.

• ihsanmx kullanıcısına yanıt

Montajda sorun olabilir mi? Normalde açılış süresinde değişiklik olmaması lazım. Başka bir şey gelmedi aklıma. Bios ayarlarında bir değişiklik yapmış mıydınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 15 Kasım 2020; 11:44:14 >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt

bende hem hdd hem vida da takılı. tabikide sorun olmayacaktır

Hocam temiz bi formatlayıp tekrardan durumu yazayım, şu an donanımsal mı yazılımsal mı anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

Arkadaşlar bilgisayarın ekranını kapatıp uyku moduna aldığımda tekrar açınca touchpad hareketsiz kalıyor, touchpadi klavyeden kapatıp açınca aktifleşiyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hocam aynısı bende de oluyor. Bios u güncelledim (son çıkan 1.08'i yaptım başka çıkmadı galiba) yine de işe yaramadı. Touchpad driverlarını indirdim o da çare olmadı ben de kafaya takmıyorum artık.

Dediğin gibi bi aç kapa yapıyorum touchpad i düzeliyor öyle devam ediyorum.

• Arkadaşlar tuşlar net görünür şekilde klavyenin fotoğrafını atalabilecek var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Acer Swift 3 SF315 52G Kullanıcıları Kulübü | MX150, Hafif , 8. Nesil İşlemci

Çok çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar bulunduğum kurumda Wifi sıkıntımız var , malum bizim laptoplarda Ethernet girişi yok Dönüştürücü aldım 5 mbps verdi halbuki internet hızımız 50 mbps :/ kaliteli , yüksek hız veren kullanabileceğim adaptör var mı ? teşekkür ederim

• Swift 3 SF315-52G sahibiyim. Mart ayında Gittigidiyor üzerinden Medimarkttan 9 taksitle aldım. 3609 lira ama 75 TL Chippara ile 3534 e mal oldu. Geçen sene yıl sonundan beri almayı kafaya koymuştum. Kısmet marta oldu. Konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Ram takıp takmama konusunda çok tereddütüm vardı. N11 in 11/11 kuponuyla rami ucuza mal edince aldım ve bugün bilgisayarcıda 30 liraya taktırdım. Sorunsuz halloldu. Çokta güzel oldu. Konuya katkısı olan herkese çok teşekkürler. Cesaret edip takan taktıran forumdaşlar olmasa hayatta taktırmazdım hele birde garanti devam ediyorken bilgisayara dokundurtmazdım bile. Cıncık gibi oldu bilgisayar :) Tek kusuru 256 hafıza olması kaldı onuda harici hdd ile hallettim. Boş yere HDD FFC kablosu vs uğraşmak istemedim. 8 GB Kingston RAM+320 GB Samsung HDD 238 liraya geldi N11 in 222/444 kuponu ile.

3534+238+30=3802 TL ye 12 GB Ramli 256 SSD+320 GB Harici HDD li bilgisayarım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 20 Kasım 2020; 22:3:20 >

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt

İyi bir kombinasyon olmuş Acer Swift 3 SF315 52G Kullanıcıları Kulübü | MX150, Hafif , 8. Nesil İşlemci 

• Arkadaslar en düşük ayarlarda 1080p de csgo da ciddi takılmalar oluyor . Sebep ne olabilir . Daha önce böyle değildi. Cok daha akiciydi? Bir de hangi mouse taksam oyun zevk vermiyor . Sanki gecikme var

• kablosuz farelerdeki gecikmeden kaynaklanabilir. Donma ise sıcaklık limitinden dolayı gpu'nun hız kesmesinden dolayı olabilir (thermal throttle).

• hayrul52 kullanıcısına yanıt

gpu hız kesiyor 63ün üstüne çıktığında sıcaklığı.

asus qpu tweak ile sınırı 94 e çıkar.

tam ekranda oynaki ms değeri düşsün.

vsync kapa. ms değerini yüksletir ama fare lagını düşürür.

tüm ayarları düşüğe çek.

ben böyle oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 29 Kasım 2020; 17:7:31 >
  • Bilgisayara format attım ancak ekranın beyaz dengesi bozuldu, konstratı yüksek geliyor gözüme, neden olabilir?

• ihsanmx kullanıcısına yanıt

Mavi ışık filtresi kullanıyor muydunuz? Formattan sonra kapalı ise bu sebeple olabilir belki.

Yok hocam normal kullanımda farkediyor, özellikle vidyolar falan daha parlıyor. Diğer bilgisayarda da sanki böyle oldu formattan sonra ama o tn panel olunca gözum ips e alıştı ondan böyle geliyor dedim ama galiba yazılımsal, anlayamadım.

• Pilin ömrünü uzatmak için Acer Care Center ayarlarından maksimum şarj seviyesini %80 olarak ayarlayan oldu mu?

İşe yarıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Pilin ömrünü uzatmak için Acer Care Center ayarlarından maksimum şarj seviyesini %80 olarak ayarlayan oldu mu?

İşe yarıyor mu?

Ben bir yıldan fazla zamandır bu cihazı kullanmaktayım. Çoğunlukla da bu özellik açık vaziyette kullandım. Ama bir işe yarıyor mu onu kısa vadede anlamak zor fakat uzun vadede batarya ömrü için iyi bir şey olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.