Bende şimdi baktım bende de "," olarak çıkıyor |
Acer Swift 3 SF315 52G Kullanıcıları Kulübü | MX150, Hafif , 8. Nesil İşlemci (121. sayfa)

-
-
Anladım hocam. Biraz araştırdım ama "." haline getirmek pek mümkün değil gibi.
Bu şekilde kullanmaya alışacağız artık.
-
arkadaşlar ben intel optane yuvasına nvme ssd takmayı planlıyorum.Bilgasayarın ssdli versiyonunda nvme ssd'mi bulunuyor? ayrıca bu ssdnin ısınma vs durumlarına bakarsanız memnunmusunuz ?
-
Evet nvme ssd var kart şeklinde gayet iyi hiçbir sorunu yok ısınma vs de yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, az önce bende bu bilgisayardan mavi ekran hatası aldım. Bilgisayar kendi kendini tekrardan başlattı. Kod hatası için numarayı alamadım. Umarım tek seferedir ama Yapmam gereken çözüm yollarını biliyormusunuz?
-
F1 tuşları direk kısayol olarak çalışıyor. Nasıl kapatacağız?
-
Arkadaşlar bilgisayarın harddisk bölümüne ssd takan varmı acaba ? ben taktım bilgisayar görmedi servis buraya ssd takılamayacağını söyledi.Takıp çalıştırabilen varmı ?
-
silinebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttorneyAtLawAT -- 10 Mayıs 2021; 19:0:3 > -
Merhabalar. En son seste (bazen 60'larda da) bazı ses tonlarında özellikle bass'larda cızırtı sesi çıkıyor mu sizin laptoplarda acaba? Şimdiden teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kozmosluF1 tuşları direk kısayol olarak çalışıyor. Nasıl kapatacağız?
Hocam bios'a girince orda vardı Hot Key adı altında olması lazım. Ona göre değiştirirsiniz enable ya da disable gibi seçenekler vardı sanırım.
-
Merhabalar
Bu laptopı Amazon üzerinden söylemek istiyorum fakat yurtdışından geleceği için garanti işinin nasıl olduğunu, bir aksaklık durumunda kiminle muhatap olacağımı bilmiyorum. Bu modeli yurtdışından getirmiş olanlar varsa, beni bu konuda aydınlatabilirler mi?
Çok teşekkür ederim şimdiden
-
evet bendede devam ediyor bu cızırtı ama yalnıca sol hoparlörden geliyor.
-
Sanırım bozuk olduğundan değilde kalitesiz olduğundan böyle hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://bilendenal.com/Acer-Swift-SF315-52G-Laptop-uyumlu-DDR4-SODIMM-RAM-M2-NVMe-SATA-SSD-HDD.html
uyumlu ram ssdleri gösteren site yapmışlar
-
Bu kasanın amd işlemcili olanlarından almak istiyorum.
1) Isınma sorunu var mı?
2) Dual ram yapmak istesek 8+8 yapabilir miyiz?
3) Konuda kimisi ssd ekledim çalışmıyor demiş. Olayın aslı nedir arkadaşlar?
-
-
Hocam o vahim durum iki hafta önce ben bilgisayarıma 16 gb ram takmak isterken benim başıma geldi :D Bilgisayar açılmadı maalesef. İç taraftaki vidaları çıkarırken tornavida birkaç kere kaydı, sanırım o sırada anakartı çizdim. Acer servisi, sen bozmuşsun bunu deyip garanti kapsamına almadı maalesef. 5500 lira fatura çıkardılar, ben de kalsın dedim. Gitti güzelim bilgisayar
Bir tamirciye verdim bakalım, umarım uçuk olmayan bir fatura çıkarırlar :/
Bu arada rehbere yazmayı unutmuşum ama bu işlemi yapmadan önce bataryanın soketini çıkarmak gerekiyor. Sizin gördüğünüz kıvılcımlar ondan kaynaklanıyor muhtemelen. Bunu ekleyeyim rehbere.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu duyduğuma üzüldüm hocam
, servisin garanti kapsamına almaması daha da üzdü, geçmiş olsun. Risk almaktansa servise götürmek en iyisi (bugün yürek yedim resmen). Umarım uçuk olmayan uygun bir fatura çıkar.
İşi garanti altına almak için gerçekten bataryayı sökmek gerekiyor. "Matthew Moniz" adlı ünlü bir Youtuber, Acer Swift 3'ün incelemesini yapıyor. Anakartı gösteriyor, RAM slotunu kaldırırken kıvılcım çıkıyor ödü patlıyor. Bir bakıyor, anakart yanmış. Bilgisayarı açamadan, ekran incelemesini yapamadan genel olarak geçiştirdi.
Çoğu kişi RAM takarken bataryanın sökmesi gerekmez diyor ama hele bugün elektronik fiyatlarının uçtuğu günlerde risk almaya hiç değmez. Ben şimdi bataryanın soketine zarar veririm diye korkup sadece bilgisayar çalışırken güç düğmesine 5 saniye basarak komple kapattım da taktım. Umarım gördüğüm şey metalin ışık yansımasıdır. Bir daha böyle bir girişime girmeyeceğim, o kesin
-
Bende aynı bilgisayarı şuan içinde 2x4 gb ram var ve bunlardan birini 8 gb yapmak istiyorum. Ram i 12 gb yaparsam herhangi bir sıkıntı oluşur mu?
-
Bilgisayara 860 evo sata ssd alıp takmıştım ve çalışmamıştı bazı farklı ssd'leri bilgasayar üzerinde denedim ve çalıştılar sorun anakart ile bu ssd'nin uyumsuz gelmesiymiş.Daha sonra 860 evo'yu iade edip SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD Fiyatı (hepsiburada.com) bu m2 ssd'yi aldım sorunsuz çalışıyor.Ayrıca bilgisayarda NVMe desteğide olduğu için bu ssdyi tam hızında kullanabiliyorum.Yani ssd işi benim şanssızlığıma denk geldi sizin sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X