Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF315 52G Kullanıcıları Kulübü | MX150, Hafif , 8. Nesil İşlemci (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.645
Cevap
64
Favori
188.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladim hocam belki samsungla uyumsuzluk vardir. Tesekkur ederim cevabiniz icin.
  • Şu kıvılcım olayı ilginçmiş. Bende ram taktım ama hiç bir sorun yaşamadım. Ama muhtemelen ben batarya konnektörünü sökmüşümdür. Bir dizayn hatası gibi duruyor.

• Selamlar, son zamanlarda bilgisayarı uyku moduna alamıyorum, ekranı direkt olarak kapatarak veya başlat bölümünden uyku moduna alarak yapmaya çalıştım, iki şekilde de fan aktif olarak çalışıyor, mavi ışıklar yanıyor, sadece ekran kapanıyor. Bununla ilgili bir ayar mı yapmam gerekiyor?

• Merhaba arkadaşlar, CAPS LOCK ve Sol taraftaki SHIFT tuşları çalışmıyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Usb den başka klavye bağlandığında bu tuşlarda sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinm

Merhaba arkadaşlar, CAPS LOCK ve Sol taraftaki SHIFT tuşları çalışmıyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Usb den başka klavye bağlandığında bu tuşlarda sıkıntı yok.

sticky tuşları açmış olabilirsiniz. İkinci ihtimal klavye rahmetli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

sticky tuşları açmış olabilirsiniz. İkinci ihtimal klavye rahmetli oluyor.

Alıntıları Göster

yapışkan tuşlardan değil, sadece 2 tuşun çalışmaması ilginç. Garanti bitmeden hallederler mi, servisi nasıl Acer'ın bu konularda?

• servisleri iyidir. hallederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyorum. Cihaz prize bağlıyken bu sorun oluyor fakat önce adaptörü söküp ekranı kapattığımda uykuya geçiyor ve bir sorun olmuyor. Nedeneni ben de anlayamadım
  • Bu mavi ekran hatasını sürekli alıyorum bilgisayarı sıfırladım yine bir şey değişmedi, nvidia ekran kartını devre dışı bıraktım yine geliyor, bunu teknik servise göndermeden düzeltmenin bir yolu var mı, şimdiden teşekkürler.

Acer Swift 3 SF315 52G Kullanıcıları Kulübü | MX150, Hafif , 8. Nesil İşlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow123.

Bu mavi ekran hatasını sürekli alıyorum bilgisayarı sıfırladım yine bir şey değişmedi, nvidia ekran kartını devre dışı bıraktım yine geliyor, bunu teknik servise göndermeden düzeltmenin bir yolu var mı, şimdiden teşekkürler.

Sıkıntı dediğiniz gibi ekran kartı ile ilgili, sürücünüzü direk Nvidia'nın kendi sitesinden indirmeyi ve kurmayı denediniz mi? Windows'un kendi sürücüsü sıkıntılı olabilir.

https://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/170313//

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob The Sponge

Sıkıntı dediğiniz gibi ekran kartı ile ilgili, sürücünüzü direk Nvidia'nın kendi sitesinden indirmeyi ve kurmayı denediniz mi? Windows'un kendi sürücüsü sıkıntılı olabilir.

https://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/170313//

Alıntıları Göster

mx150 ekran kartı driverını nvidia sitesinden indirip kurmuştum en başta, yani hata vermiş hali driverın kurulu olduğu hal, sanırım teknik servis gerekecek

• shadow123. S kullanıcısına yanıt

Merhaba, DDU ile Intelin ekran kartını kaldırın (Intel® UHD Graphics 620). daha sonra intelin sitesinden 27.20.100.9168 sürüm versiyonu yükleyin.

https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/download/19344/30148/intel-graphics-windows-dch-drivers.html

ben bu şekilde çözdüm, sizde de işe yarayacaktır.

olumlu olumsuz bilgi verirseniz sevinirim.

• DDU ile güvenli mod olmadan intel sürücüsünü kaldırdım,ardından söylediğiniz 27.20.100.9168 intel sürümünü indirip yükledim. çözülüp çözülmediği zamanla anlaşılır,teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow123.

DDU ile güvenli mod olmadan intel sürücüsünü kaldırdım,ardından söylediğiniz 27.20.100.9168 intel sürümünü indirip yükledim. çözülüp çözülmediği zamanla anlaşılır,teşekkürler.

mavi ekran hatası alıyor musunuz? yoksa düzeldi mi?

• Şu ana kadar almadım,umarım böyle devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar da kaç tane ram slotu olduğunu kesin şekilde açmadan öğrenme şansımız var mı?

Önceki cevabımı okuyabilirsiniz. Kendim açtım gördüm, 2 slot var. Birinde fabrikadan gelen 4 GB Adata DDR4 2666 Mhz RAM var, diğer slot boş. 16+16 üzerinden maksimum 32 GB koyabilirsiniz (işlemcinin maksimum desteklediği miktar).

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147740531

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob The Sponge -- 22 Şubat 2021; 17:56:8 >
  • 16 gb ram'e yükseltmeyi düşünüyorum da önerdiğiniz 12 gb ddr4 2400mhz ram var mı?

Yalnız RAM'ler 2'nin katları olarak satılıyor. 2-4-8-16-32 gibi, bu yüzden 8-16 GB eklemek isteyeceksiniz. Kingston, Adata, SK Hynix, Crucial markalar iyidir.

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/crucial-ntb-ct8g4sfra266-8gb-ddr4-2666mhz-sodimm-cl19-ram-bellek_pdp_652221678?

• 8 gb ram takviyesi yeterli olur mu yoksa 16 gb mı almamı önerirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.