Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF315 52G Kullanıcıları Kulübü | MX150, Hafif , 8. Nesil İşlemci (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.644
Cevap
64
Favori
188.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RAM i yükseltin tadından yenmez olucak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    cihaz geldi, güncelleştirmeleri yaptım. Şık ve sağlam bir görünümü var. Daha önce bir arkadaş videosunu koymuştu, kapağı açıp kapatırken menteşenin oradan bir ses geliyor. Sizde de var mı? Yoksa bazılarında mı var bu ses. İleride bir sorun teşkil eder mi, ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seckinm S kullanıcısına yanıt
    Hiç bi sorun yaşatmaz. Menteşeleri çok sıkı olduğunu 2 elle açıldığını biliyorum. Apple gibi tek elle açılmıyor tabii.

Bu arada Nereden geldi cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: StalkerReborn

Bu arada Nereden geldi cihaz
    Amazon.com.tr
    dün elime ulaştı.

Benim o menteşe sesi giderek arttı, distribütöre yolladım bakalım ne diyecekler, onun haricinde hiç bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

Benim o menteşe sesi giderek arttı, distribütöre yolladım bakalım ne diyecekler, onun haricinde hiç bir sorun yaşamadım.
    İndex Bilgisayara mı gönderiniz hocam?
    Sizin neticeyi bekleyip ona göre hareket edeyim o halde.
    Bize bilgi verirseniz seviniriz.

Mediamarkt aracılığı ile oraya gitti evet, bu hafta içinde dönüş bekliyorum. Genel olarak çok memnun olduğum bir bilgisayar ama ben biraz takıntılıyım malesef, sürekli kapakla oynadığımı sesi kontrol ettiğimi farkettim, yeni bilgisayarda böyle bir durum olmaması gerektiğini düşünerek aldığım yere yolladım.
  • quote:

Mediamarkt aracılığı ile oraya gitti evet, bu hafta içinde dönüş bekliyorum. Genel olarak çok memnun olduğum bir bilgisayar ama ben biraz takıntılıyım malesef, sürekli kapakla oynadığımı sesi kontrol ettiğimi farkettim, yeni bilgisayarda böyle bir durum olmaması gerektiğini düşünerek aldığım yere yolladım.
    Sorun çıkarmayacaksa ses benim için problem değil.
    Sorun olursa sonradan servisle falan uğraşmak çok zor oluyor. Amazonun 1 ay iade süresi var. (Ben değişim düşünüyorum, iade değil).
    Siz dönüş olduğunda yazarsanız ona göre hareket ederiz. Teşekkürler ilginiz için.

Amazon kutu açılınca da 1 ay süre veriyor mu ?
  • İki kullanım notu daha ekleyeyim,

1. 2008 yapımı Empire: tw oynarken kastı. Ama hangi donanım yüzünden oldu bilemiyorum. Kasma olduğunda ram 3.3gb, GPU %100 kullanım-65 derece, CPU 85 derece civarı idi.

2. Menteşe sesi biraz fazlalaştı.

• techstat kullanıcısına yanıt
    Ben cc generals test ettim, 1080p çözünürlük ile sorunsuz oynattı. Oynadığınız oyun donanım ihtiyacı çok yüksek olmayan bir oyun, acaba intel hd graphics ile çalışmış olabilir mi? Nvidia ayarlarında eğer mevcutsa bu oyun için mx150 gpusunu atamaya çalışın.
  • EKE58 kullanıcısına yanıt
    verdiğim değerler mx150 için hocam, tümleşik çalışmıyor o oyunu oynarken.

• Servise gönderip ram ve hdd taktıran yok mu

Edit:
    aliexpress.com
    US $6.82 | New For lenovo Y700 Y700 15 Y700 17 Y700 15ISK Y700 BY510 BY710 NBX0001GB10 NBX0001GB00 Hard Drive Connector Cable HDD FFC Cabl-in Computer Cables & Connectors from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/cdVGmOJQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 25 Mart 2019; 5:38:37 >

• quote:

Amazon kutu açılınca da 1 ay süre veriyor mu ?
    Sitesinde 1 ay diye geçiyor fakat daha önce hiç tecrübe etmedim. 15 gün süre zaten yasal hakkımız diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-28350607C

Amazondan aldım bilgisayarı fakat iade etmek istiyorum. bilgisayarı açıp kullandım falan biir sıkıntı olur mu iade sürecinde acaba bilgisi olanlar aydıtnlatırsa iyi olur.

bende parmak izi sensörü iyi çalışmıyor 10 seferde 2 ya da 3 kez düzgün okuyor.

pubg mobile yükledim ama kasarak oynayabiliyorum mx15, nin yeterli olduğunu okumuştum deneyen var mı?

ilginç bir şey daha söyleyeyim bilgisayarı ilk açtığımda dosya kopyalarken falan max 5,mb/s hız alabiliyordum driver booster ile sürücü güncellemesi yapınca 3,, mb/s çıktı

bonus: 0 tuşunun yerine bir çözüm bulmak gerekir :D
    Bende lenovo idepad 520 var, işlemci acerla aynı, ram 8gb ve mx150 4gb var. Pubg mobile kasıyor, sorunlu bir emulator zaten. Çeşitli sebeplerle iade sürecinde benim cihaz, tüketici hakem heyeti karara bağlandı ama tebligat gelmedi daha. İade olursa aklımda bu laptop var bakalım. Bir de menteşe sesi çok olmasa da bende ki lenovo laptopta da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 25 Mart 2019; 9:44:52 >

• paxal kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz kastığına. Gt930mx ile kasmadan oynadım.

Frametime gibi değerleri paylaşırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 25 Mart 2019; 10:15:13 >
  • Pes 2019 vs deneyen olduysa yorumlarını merak ediyorum, sıkıntısız oynatıyor mu?

• Çok güncel bir oyun değil ama Dark Souls Remastered'ı oynuyorum, 1080p'de 60 FPS veriyor.
  • Ekran kartı bu fiyat seviyesinde gayet iyi, o kadar da gömmeyelim. Biz de isterdik gtx1050'li bir laptop alalım fakat 4500'den başlıyor. Gtx950m seviyesinde hatta daha iyi olduğu yazıyor. Oyun testleri de mevcut.

Notebookcheck
    NVIDIA GeForce MX150 - Benchmark and Specs of the GT 1030 for Laptops
    https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-MX150-Benchmark-and-Specs-of-the-GT-1030-for-Laptops.223530.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 25 Mart 2019; 18:40:11 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.