Şimdi Ara

Acer Swift 3 SF315 52G Kullanıcıları Kulübü | MX150, Hafif , 8. Nesil İşlemci (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.644
Cevap
64
Favori
188.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu anladım, ama ne güncellemesi yaptınız da böyle oldu, onu merak ettim.

Dipnot: Bende "SATA MODE" 'dan "RST With Optane" seçili, fakat ilk sayfadaki "Information" bölümünde "RAID" yazıyor.

Sizin güncelleme dediğiniz işlem sonrası sanırım doğru ibare yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 22 Mart 2019; 17:7:8 >
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Yaptığım güncellemeler: Windows update ve intelin sayfasından otomatik güncellemeler, birde mx150 nin sürücü güncellemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akınAK

Yaptığım güncellemeler: Windows update ve intelin sayfasından otomatik güncellemeler, birde mx150 nin sürücü güncellemesi
    Anladım. Bilgi için teşekkürler.
  • Raid felan birşeyler konuşuluyor ama hiç anlamıyorum aldım bodoslama kullanmaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Anladım. Bilgi için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    rst raid zaten. Sadece intelin geliştirdiği bir teknoloji.

@akınAK

ek: daha doğrusu ahci üzerine çalışan raid desteği olan bir teknoloji. Tek disk varken ahci kullanıyor bu teknolojide ama anlaşılan hata yapabiliyor (hatamızın sebebi buysa). Yani iki teknoloji arasında geçişkenlik yapabilen bir mod.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 22 Mart 2019; 20:37:44 >
  • w_wallace kullanıcısına yanıt
    Cihazı bozmaya niyetin bu sefer yok gibi .))
    Daha temkinli gördüm seni .))

Üstad sen bilgili bir abiye benziyorsun
    Cihazı mediamarkta gördüm tasarımı çok iyi
    Ama 4 ram ve sıkıntılar korkutuyor oyun kaygısı çok az günlük kullanım için alınacak ne dersin haftalardır bir şey alamadım

• Bu bilgiaayarı bende aldım 3350 6 taksitle. Ancak gelen adaptör geleneksel laptop adaptörü formunda, telefon şarjı gibi sanıyodum. Fiş bölmesinde adaptör var sanıyordum. Bu iki kablolu geleneksel adaptör cıktı, şaşırdım açıkcası iyi olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: akınAK

Cihazı bozmaya niyetin bu sefer yok gibi .))
    Daha temkinli gördüm seni .))
    Benim bozduğumu düşünmüyorum. Hataları tetiklemiş olabilirim en çok. Alınca tetikleyeceksinki ilerde alakasız yerde sorun çıkmasın. Zayıf noktaları veya hatasını ortaya çıkaracaksın.

İlk aldığım pc'leri iyice bir kurcalarım ben :) günde 10 kez format atmışlığım vardır, win 98 zamanları.

Yarın ram'i takacağım. 3 gün'de disk hatası çıkmazsa ahci ile çözülmüş demektir. Bence diğer alanların birçoğu 3 ay içinde bir değişiklik olmazsa bu hatayı görecekler, olasılık meselesi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

Üstad sen bilgili bir abiye benziyorsun
    Cihazı mediamarkta gördüm tasarımı çok iyi
    Ama 4 ram ve sıkıntılar korkutuyor oyun kaygısı çok az günlük kullanım için alınacak ne dersin haftalardır bir şey alamadım
    Eyvallah. Ram eklenir sıkıntı değil.

Ama kesin birşey söyleyemeceğim almanız konusunda.

30 gün iade imkanınız zaten var. Dolar hoplamış durumda bu nasıl yansır bilmiyorum (stoktakilere pek yansımaz ama stok bitince yansıyacaktır).

Mavi ekran/disk hatası: Bence aynı hatalar. Bunu çözdüğüme inanıyorum ama kesin değil henüz. %100 emin olmak için 1 ay geçmeli, %90 emin olmam için 3-5 gün geçmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 22 Mart 2019; 22:8:32 >
    Şuan için cihazla ilgili sorun yaşamadık , bi sorun yaşarsak ilk yazacağımız kişisin bil.)

• Bios güncellemesi yapan, hdd ve ram takan/taktıran oldu mu

BIOS v1.07 de herhangi bir hata ile karşılaşan oldu mu

Alıp sorun yaşamadığınız RAM ne

Siparişi verdim. Kendim ram ve hdd takmayı düşünüyorum. HDD de herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Bi kapak gördüm videolarda falan ama bir kaç resimde göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 22 Mart 2019; 22:58:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Siz güncelleyebildiniz mi?

• akınAK A kullanıcısına yanıt
    Yok, fırsatım olmadı henüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Disk hatası dediğin "scanning and repairing drive" ekranı mi? Yoksa direk önceki mesajlarda görülen mavi ekran mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Eyvallah. Ram eklenir sıkıntı değil.

Ama kesin birşey söyleyemeceğim almanız konusunda.

30 gün iade imkanınız zaten var. Dolar hoplamış durumda bu nasıl yansır bilmiyorum (stoktakilere pek yansımaz ama stok bitince yansıyacaktır).

Mavi ekran/disk hatası: Bence aynı hatalar. Bunu çözdüğüme inanıyorum ama kesin değil henüz. %100 emin olmak için 1 ay geçmeli, %90 emin olmam için 3-5 gün geçmeli.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam riske gerek yok
    Lenovo IdeaPad 330s alcam gibi duruyor 4000tl hepsiburada

• 4000 civarına çıkılabiliyorsa bence bu alınmalı. Axess varsa 100 lira da avantajınız olur, çek vs de bulabilirsiniz ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: techstat

Disk hatası dediğin "scanning and repairing drive" ekranı mi? Yoksa direk önceki mesajlarda görülen mavi ekran mı?
    Mavi ekran veya acer'ın disk hatası ekranı.

Ahci değişikliğinden sonra olmadı henüz,hadi bakalım iyi gidiyor.

Gençler: bios'u windows otomatik güncelliyor zaten 1.07 oluyor,sizin olmuştur bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 23 Mart 2019; 12:19:24 >
  • Bende 4gb crucial rami 185tl ye sipariş verdim, 4gb tek başına yetmemeye başlıyor biryerden sonra. Epey zamandır kullanıyorum da dikkatimi çeken bir durum var, sanki ekran çok akıcı değilmiş gibi hissettiriyor. Sebebini çözemedim ama acaba pmv frekansının az olması böyle bir his yaratıyor olabilir diye düşündüm, bilemiyorum böyle hisseden bir tek ben miyim acaba?
  • Arkadaşlar birkaç gündür yapılan güncelleme muhabbeti üzerine soruyorum, yeni alan bir kişinin yapması/değiştirmesi gereken bir ayar var mı?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.