Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanırım aynı modelin 2428 olarak centrıno'lu modeli çıktı onu dusun derim gerçi bundakı celeron yeni nesil ,yani kasa hem ince hen sarj uzun sure gidiyor ama olsun onun fiyatıda kabul edilebilir derece de dusuk
    bir bak derim
    benım 2423'den herhangi bir şikayetim yok,sureklı olarak onu kullanmıyorum bu arada,il dısına okula falan gittiğimde anca
    oncelikli bilghisayaırm değil yani,indirmelerimi video seyretmelerimi desktoptan yapıyorum
  • Arkadaşlar ACER2423 kullnaıyorum ancak 2-3 tane explorer yada firefox penceresi dışında başka bir program kullanmazken bile işlemci sıcaklığı 10-15 dk içinde 80 dereceyi buluyor. Sonra ara ara işlemci kullanımı %100 e çıkıyor ve sıcaklık da 96 dereceyi görüyor. O esnada zaten bilg feci kasılıyor.

Acaba sizlerde 10-15 dakikalık normal kullanım esnasında işlemci sıcaklığı ne durumdadır?
  • merhaba arkadaslar ye ben bu acerden kullanıom travelmate 2423wxci fakat bu epowering programını kuruyorum ıslemcı hızını ayarlıyor fakat ben bu ıslemcı hızını ozellıklerde hep 1.50 olarak goruyorum cpu-z adlı programdada baktım herhangı bır degısım olmuyor bu degısımı nerden gorebılırım acaba ?
  • Arkadaşlar Bu ACER TM2423NWXCi Almak İstiyorum.İstanbulda alabilceğim stogunda olan bi firma warmı ve bunun güncel fiyatı nedir bir sitede 800ytl (kdv dahıl) bi sitede 920(kdv dahil)Beni yönlendircek biri olursa şimdiden minnet duyarım.
  • arkadasım artık sıfırları uretılmıyor bıldıgım kadarıyla alternatıv modeller var yerıne..
  • arkadaşlar pili çok iyi kullanmama rağmen performansı düştü artık 1buçuk saat gidio max performansta üzüldüm bu işe ya.geçen hafta birden bire oldu.genelde bilgisayarı hazırda bekletiorum ondan mı acaba.düzelme imkanı olmaz zaten artık dimi...yeni pil olayları ne oldu
    bu arada 1sene oldu alalı.
  • piller yetkili servise gelmiş
  • Bu laptopların 2. el fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
  • packart bell almayı düşünüyordum sitedeki yorumlardan sonra acer almaya karar verdim teknosadan alıcam zannedersem ne kadar teknosa'nın satış politikasını beğenmesemde.........makina bu link veriyorum yorumlarınız önemli benim için http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030678&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

• quote:

Orjinalden alıntı: Crowlee

Arkadaşlar ACER2423 kullnaıyorum ancak 2-3 tane explorer yada firefox penceresi dışında başka bir program kullanmazken bile işlemci sıcaklığı 10-15 dk içinde 80 dereceyi buluyor. Sonra ara ara işlemci kullanımı %100 e çıkıyor ve sıcaklık da 96 dereceyi görüyor. O esnada zaten bilg feci kasılıyor.

Acaba sizlerde 10-15 dakikalık normal kullanım esnasında işlemci sıcaklığı ne durumdadır?

içini temizlemen gerek arkadaşım; bende de oluyodu ama kuvvetli bi fön makinesiyle temizledim şuan ise ne fandan ne harddiskten ses gelmiyor ve de fan buz gibi alet ise katiyyen donmuyor...
  • Almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.