Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ckm

arkdaşlar bende bu bilgisayardan almayı düşünüyorum.bu ısınma problemi yüksek bir derecede mi birde okuduğum kadarıyla batarya üretilmiyormuş bu sorun nasıl çözülür şu an izmitteyim gold pc den mi yoksa kadıköye gidip pcdepo dan mı alayım bu arada pcdepoda 256 ram hediyesi dewam ediyor mu? birde bilgisayarı alınca hüsrana uğrayacak şekilde sorunlar çıkıyormu

yok yav abartıyolar.ben de 2 laptop var.diğeri toshiba keşke toshibayı almasaydım
  • Bu dizüstü klasik olacak gibi. Pil sorununun olacağınıda zannetmiyorum, çok satıldı.
  • Arkadaşlar hepiniz sağolun ALLAHA şükür ısınma problemi yok 0 ses bu model hakkında yorumlarınız için teşekkürler rehber oldu bize birde bir şey soracaktım bu wirelessin daha iyi çekmesi weya daha çok ağ bulması için özel bir ayar war mı? Birde bir arkadaşımız geçen sayfalarda yazılar çok küçük okuyamıyorum demişti bende gözlük kullanıyorum yazı tipini cleartype yazı sistemini kullanın o yazıları çok okunabilirwe güzel yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 18 Ağustos 2006; 12:46:32 >
  • quote:

Arkadaşlar hepiniz sağolun ALLAHA şükür ısınma problemi yok 0 ses bu model hakkında yorumlarınız için teşekkürler rehber oldu bize birde bir şey soracaktım bu wirelessin daha iyi çekmesi weya daha çok ağ bulması için özel bir ayar war mı? Birde bir arkadaşımız geçen sayfalarda yazılar çok küçük okuyamıyorum demişti bende gözlük kullanıyorum yazı tipini cleartype yazı sistemini kullanın o yazıları çok okunabilirwe güzel yapıyor

nedir bu daha acıklayıcı yazarmısın
  • Selam 2423 severler. sizleri burda bulmusken birkac soru sorayım :) arkadaslar ben 2428 modelini almayı düşünüyorum sizin makinayla kasası falan aynı yükleyecegım programlarda aynı olacak sanırım. aldıktan sonra 256 yada 512 ram taktıracagım. herhangi bir sorununuz varmı bu cihazla. sizce bu fiyata alınabilecek baska model varmı? hatta bi konu acmıstım forumda bakabılırsınız

http://forum.donanimhaber.com/m_8764784/tm.htm

orada Pcmark05 sonuclarıda yazıyor ben pek anlamam o yuzden yorum getirirseniz memnun olacagım.

size bol wirelessli günler..

• bence düşünmeden al Allaha şükür 2423 aldım çok memnunum İNŞALLAH gelecek yıllarda sorun çkarmaz istediğin modelde mantıklı al bence sorun çıkmaz zaten teknik servisleride güvenilir infronic fln
  • saol arkadasım.. beni tek düşündüren

Intel® Media Graphics 900 paylaşımlı maks. 128MB DDR 3D video bellek ekran kartı bu kart nasıl acaba?

2423de takılı olan
    Intel GMA900 64MB (maks: 128MB) PCIe X16 VGA

2si arasında ne fark var mesela sizler 2423de ne gibi oyunlar oynayabiliyorsunuz. benim için yorumlar cok önemli
  • oyun olarak cok bişey bekleme paylaşımlı olunca oyun yalan oluyor ama paylasımlı 128 ler icinde ati 200m sonra intel sonrada sis ekran kartıgelir genede cok ekran akrtı gerektirmeyen oyunları oynarsın ki acer 2423 kullananlar pes5 falan oynadıkalrını osrunsuz yazmışlar
  • yorum için saol.. hep aynı oyun soruluyor most wanted oynanırmı diye. yani anlamadıgım bişi var most wantedi açan hemen hemen her oyunu açarmı. bu kart 512ddr2 ram 1,73pentium M ile beraber acarmı peki?
    yorumlarınız karar vermemi kolaylastırıyor acer'ci olmama az kaldı :)
  • ya arkadaşlar wi-fi den en iyi performans ve çekimi alabilmem için ne gibi programlar ve ayarlar yapmam lazım
  • fazla kurcalamaman yeterli bence :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

quote:

Arkadaşlar hepiniz sağolun ALLAHA şükür ısınma problemi yok 0 ses bu model hakkında yorumlarınız için teşekkürler rehber oldu bize birde bir şey soracaktım bu wirelessin daha iyi çekmesi weya daha çok ağ bulması için özel bir ayar war mı? Birde bir arkadaşımız geçen sayfalarda yazılar çok küçük okuyamıyorum demişti bende gözlük kullanıyorum yazı tipini cleartype yazı sistemini kullanın o yazıları çok okunabilirwe güzel yapıyor

sağ tıkla özellikler>görünüm>efektler>ekran yazı tipi ile ilgili yerde cleartype seç farkı göreceksin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

quote:

saol yav güzelmiş
    sağ tıkla özellikler>görünüm>efektler>ekran yazı tipi ile ilgili yerde cleartype seç farkı göreceksin

• Selam Arkadaşlar ilgilenen arkadaşlara bir öneri.

ACER 2324NWXCİ sisteme ek olarak + 256 REM + WİNXP HOME ED. iletişim sistemi + Çanta Hediyeli

Vatan Bilgisayarda, 599 USD + KDV Card Finans 8 Taksitli fiyatı

İlgilenen arkadaşlara duyuru...
  • ARKADAŞLAR VATAN BİLGİSAYAR LA İLGİLİ BİR TOPİC VAR BAKMADAN GEÇMEYİN VE 2 KERE DÜŞÜNÜN
    BİLGİSAYARI ALACAK ARKADAŞLARA ÖNERİM İSE ŞU:6 AYDIR KULLANIYORUM DÜŞÜNMEDEN ALIN DERİM
  • Bende kullanıyorum...alalı epey oldu...
    evde wi-fi var..ağırlıklı netteyim..
    bide sık seyahat ediyorum..orda da oyun falan oynuyorum..

hemen oyun meraklılarına söyliyim;
    oynadığım oyunlar;
    Half Life Episode 1- düşük res.de gayet akıcı
    PES5 - orta resde gayet akıcı
    NFS Most Wanted - düşükte gayet akıcı

oyun olarak benim beklentimin çok üstünde diyebilirim.

bunun yanısıra benim için en önemli özellilleri;

14,1 wide screen- yani küçük-hafif ve ince !!!!!!!!!!!
    mobil biriyseniz,( buna evdeki mobilite de dahildir, hafif ve küşük olduğu için tuvalette,balkonda, salonda kullanmak zorunuza gitmiyor..hoop tek elle alıp taşı ve kullan...)

bide wi-fi sinden çok memnunum..etrafta ne var ne yok hepsini buluyor..

bide çok şık duruyor...

valla bence kaçmaz!!

• alalı 5-6 ay oluyor (tarihe bakmaya üşendim şimdi) genel performans yorumumu yapayım..

tüm mesajları okumadım ama ısınmadan şikayet edenler olmuş.. serin havalarda bir problemi yok ama sıcakta fan yetersiz kalıyor, bayılıyor alet.. (son iki ayın istanbul-izmir sıcaklıklarına göre) alttan destekleyerek yükseltme falan da fazla işe yaramıyor, ısınıp kapanıveriyor.. sıcakta ya ekstra fan / laptop soğutucu lazım, ya da klimalı bir ortamda veya benim gibi vantilatörü laptopa dayayıp kullanmak gerekiyor tabii şunu da belirtmem gerekir, neredeyse hiç kapatmadan elektriğe bağlı kullanıyorum evde ya da bürodayken.. yani sıcakta desktop gibi kullanmak zor..

sürekli açık tutuyorum demişken, kapanacak sıcaklığa gelmediği sürece (ki sucuklu yumurta pişirebilecek sıcaklıktan bahsediyorum) performansından şikayetim yok; bugüne kadar tık demedi. çevirmenim; sürekli iki üç ms word/excel/vs. penceresi, adobe acrobat, trados (ki .net gerektiren, pc'yi kasan bir program bu şerefsiz, çevirmenler bilir), winamp, maxthon, msn messenger, miranda, avast, spybot ve birkaç ıvır zıvır daha açık kullanıyorum; ilaveten dvd izlerken falan performanstan tasarruf etmek için bir şey kapatmama gerek kalmıyor; yani ofis bilgisayarı olarak gayet başarılı.. fazla oyun oynamadığım için oyun performansı konusunda bir şey diyemeyeceğim..

etraftan aldığım yorumlarda ekran parlaklığını yetersiz bulanlar oldu ama bana göre fazlasıyla iyi, zaten sürekli pc başında olduğumdan gözlerimi yoracak kadar parlak ekranı gereksiz buluyorum..

söylediğim gibi sürekli elektriğe bağlı kullanıyorum ve bataryayı çıkarmıyorum; bataryası hala 2 saat ve üzerinde dayanıyor, bir yıpranma olmadı.. yalnız toplam 2 küsur saat yetersiz kalabiliyor, yedek batarya kullanmak iyi olabilir.. (bir ara piyasada yoktu, şimdi durum nedir bilmiyorum, eski mesajlara bakacağım birazdan belki gelmiştir diye ümit ediyorum )

performans konusunda söylediklerim eklediğim 512 ile beraber 768 mb ram için geçerli ancak şu anda daha hızlı olmakla beraber sadece 256 ile kullandığım zaman da yaptığım işlerin altından sorunsuzca kalkıyordu..

ergonomi vs. kişiden kişiye değişir, ben hala bi falsosunu bulamadım, ilk günkü kadar rahat ediyorum.. 14.1" ekran ve hafif olması sayesinde sırt çantasıyla taşıyorum sürekli, ondan da memnunum.. istanbul - izmir arasında git-gel yaparak çalışıyorum ve 6 aydır desktop'a işim düşmeyecek kadar iyi performans aldım..

wireless performansı gayet iyi, dışarıda çalışırken beleş internet kullanmamı sağlayan herkese buradan teşekkür ediyorum.. (modeminizi şifrelemiyorsanız dosyalarınızı paylaştırmayın arkadaşlar )

biraz dağınık oldu ama temelde böyle.. bu sürede bir problem yaşamadım, yine olsa yine alırım özetle.. nazar değmesin

• arkadaşlar xp nin yanına linux kurmayı düşünüorum acaba linux driverleri war mıdır?
  • benimde alalı 4ayı geçti.yazın çok sıcaklarda kullandım ama hiç kendi kendine kapanmadı veya kilitlenmedi laptop.pil süresi bana yetmio.Çıkmadı mı hala bu meretin yedek pilleri.Hadi pil bozuldu Allah korusun napçaz biz mesela?????
  • bu batarya işi ne olacak yav?acer e mail falan mı atsak acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.