Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • laptop cantasi eskiden beri kullanmam, elimde bariz olarak bilgisayar tasidigimin gorulmesini istemiyorum, istanbulun hali ortada

sirt cantasi ile tasiyorum, hem ne oldugu belli olmuyor hemde kollamasi, tasimasi kolay oluyor, arkadaslara tawsiyem sirt cantasi seklinde olan cantalardan almalari
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinnan

laptop cantasi eskiden beri kullanmam, elimde bariz olarak bilgisayar tasidigimin gorulmesini istemiyorum, istanbulun hali ortada

sirt cantasi ile tasiyorum, hem ne oldugu belli olmuyor hemde kollamasi, tasimasi kolay oluyor, arkadaslara tawsiyem sirt cantasi seklinde olan cantalardan almalari

mantıklı
  • bende sırt cantası kullanırım hep tasıamsıda kolay bellide olmuyor arkadaslarım bile anlamıyor içinde notebook oldugunu
  • Kesinlikle en mantıklısı sırt çantası ve taşıması çok çok kolay oluyor makinayı!!!

quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

bende sırt cantası kullanırım hep tasıamsıda kolay bellide olmuyor arkadaslarım bile anlamıyor içinde notebook oldugunu
  • sırt çantasının en güzel yanı içine diğer eşyalarını koyabilme imkanı olması birkaç çanta taşımak sorunda kalmıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinnan

laptop cantasi eskiden beri kullanmam, elimde bariz olarak bilgisayar tasidigimin gorulmesini istemiyorum, istanbulun hali ortada

valla arkadaşlar normal bir laptop çantası alacaktım ama son dediklerinizden sonra kararımı değiştirdim sırt çantası alıcam galiba gerçi ben Bursada oturuyorum ama son zamanlarda İstanbula yakın olmaya başladı çalma olayları yalnız tek sorun yaş itibariyle sanki sırt çantası komik kaçarmı diye düşünüyorum

hatta teknosadan baktığım iki çantanın resmini alt tarafta

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl..

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 21 Temmuz 2006; 13:13:10 >

• fiyatları ne civarda bu çantaların
  • abi birinizde link verin be kaç gündür takip ediyorum:) sonunda yazıyım dedim bu cantaları alanlar sölesin nerden almış yada link versin online alalım inş. Hayırlı günler cümleten...
  • arkadaşlar ben resimleriwww.teknosa.com.tr 'den buldum isteyen herkes incelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 22 Temmuz 2006; 9:36:09 >
  • Arkadaşlar ben hala alamadım bu pc yi yurtdışından gelicek.Şu an gelmesini bekliyorum.Yanlız şu takılıyor kafama bataryası yokmuş sanırımAcaba gelirmi batarya sonradan.Bide elimizde kalmasın makine.
  • bende arkası silikonlu nike canta var ozellikle notebook cantası alamdım ama hergun tasımıyorum genede işii görüyor ama calısan insanalrda biras abes duruyor sırt cantası :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: uckalkan2

Arkadaşlar ben hala alamadım bu pc yi yurtdışından gelicek.Şu an gelmesini bekliyorum.Yanlız şu takılıyor kafama bataryası yokmuş sanırımAcaba gelirmi batarya sonradan.Bide elimizde kalmasın makine.

ben PcDepodan aldım sordum batarya yok dediler Kont Bilgisayarda satıyor onlardada şu anda yokmuş istersen piyasayı bir araştır ondan sonra yurt dışından al tabi karar senin..

quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

bende arkası silikonlu nike canta var ozellikle notebook cantası alamdım ama hergun tasımıyorum genede işii görüyor ama calısan insanalrda biras abes duruyor sırt cantası :)

bende çalışan birisi olarak normal omuz askılı çanta almayı düşünüyorum olmazsa çapraz asıp kullanırım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 23 Temmuz 2006; 14:05:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tiamen

NOT: Kimse bu konuya değinmemiş ancak bence araştırılmaya değer. Arkadaşlar bu cihazın chipseti intel 915 yani bu boarda teorik olarak centrino işlemci takılabilmesi lazım. soket mimarisi ve kullandıkları chipset aynıdır. Bu konuyu araştıran var mı? Ben şu anda araştiriyorum ancak bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Böyle 1 imkanımız varsa ikinci 9550 vakasi yaşanabilir bu cihazda. Teşekkürler

ben yarın alacağım aleti kısmetse,,bende chipset i oldukça inceledim çünkü bende centrino 2.26 var....eger celeron m performansını beğenmezsem takmayı kesilikle deniycem,kimbilir 9550 vakasını ilk ben yaparım belki

• bugun aldım aleti herşeyi standart haliyle gayet memnun edici bu fiyatına göre,,celeron m gercekten de bildiğimiz pentium m in cache i disable edilmişi,sanırım ben 2.26 yı takmayacağız ama bi 1gb ram alacağım,,kesinlikle tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hey

bugun aldım aleti herşeyi standart haliyle gayet memnun edici bu fiyatına göre,,celeron m gercekten de bildiğimiz pentium m in cache i disable edilmişi,sanırım ben 2.26 yı takmayacağız ama bi 1gb ram alacağım,,kesinlikle tavsiye ederim..

hayırlı olsun ustam

bu arada arkadaşlar ben Teknosadan biraz maliyetli belki ama 72 YTL'lik çanta aldım 15" lik ama iyiki 15" almışım ekran geniş olduğu için tam geldi gibi bir şey kenarlarda az boşluk kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 27 Temmuz 2006; 23:32:41 >
  • sırt çantalarını neden bukadar pahalı satarlar anlamadım işin içine notebook kelimesi karışınca fiyat üçe katlıyor
  • bende bakım dediğin gibi herhalde laptop olayı girince acayip pahalı oluyor..
  • Arkadaşlar aspire 3624 alındı bana,ayın 1 inden sonra gelicek inşallah.Yine celeron bir makine tr de yok.Acer ama inşallah garanti de sorun çıkmaz.
  • 1 yıl uluslararası garantisi var acer ın sorun cıkmaz
  • yakında normal notebook çantaları gibi onlarda ucuzlar gecen sene hatırlarsanız normal notebook çantaları 40 dolardan aşağı bulunamıyordu artık 20 dolara bulmak mümkün
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.