Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaslar cihazda ısınmanın oldugu ve performansı olumsuz etkiledigini ben de farkettim. Laptop'in sağ yanında havalandırma ızgarası çıkışı var. Ancak aletin fanı havayı bunun tam altına gelen laptopın alt kesiminden alıyor. Bu yüzden laptopı dizüstü degilde masanın üstünde kullanacaksaniz 1 cm kalınlıgında 4 adet silgi parçasını cihazın 4 alt kösesine koyarsanız ısınma ve performans sorunu bitiyor. Ek bir fana da ihtiyac kalmıyor. Amac laptopın alttan hava alması için boşluk yaratmak olduğundan başka pratik çözümler de olabilir. Izgaranın artık ateş gibi olmadığını 1-2 dk içerisinde fark edeceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtufuk

ARKADASLAR ÇOK ÖNEMLİ BİR SORUM OLACAK BENDE BU CİHAZI ALALI 2 GÜN OLDU.BİLMİYORUM SİZDEDE AYNISI OLUYORMU AÇIKCASI EKRAN GÖRÜNTÜSÜ BENİ PEK MEMNUN ETMEDİ EKRAN EN ALT KISIMDAN ÜSTE DOĞRU KOYULAŞIYOR.YANİ EN ALT KISIM DAHA AÇIK EN ÜST KISIM DAHA KOYU RENKTE.SORDUM VE BANA DEDİLERKİ YANSITICI EKRANIN ALT KISMINDA O YUZDEN BOYLEYMİŞ.AMA MESELA ARKADASLARIN BAŞKA MARKALARDAKİ ÖRN. HP CASPER DİZÜSTÜLERİNDE HERYERİNDEN GÖRÜNTÜNÜN AÇIKLIĞI VE KOYULUĞU AYNI.ACAYİP SNİRLERİM BOZULDU.ACABA DİĞER ARKADASLARINKİ NASIL YOKSA BENDE Mİ SORUN VAR BENİMKİNİN ÜST YANSITICISI MI ÇALIŞMIYOR.??? CVPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

Aynı sorun bende de var. laptop’ı almadan öncede forumdaki uyarıdan biliyordum durumu. Ancak aldığım yerdeki 7 Acer 2423WXCI laptopta da bu sorun vardı. ACDSee gibi resim görüntüleyici bir programda arka planı siyah yapıp minik bir resimde tam ekrana gecerseniz ekranın alt orta kısmından lambanın nasıl patladığını ve üste doğru nasıl bir dereceli parlaklığa yol açtığını net bir şekide görüyorsunuz. Tasarım hatası olduğu kesin. Bence bu model tüm Acer’larda var. Ama dediğim gibi olayı bildiğim halde fiyatından dolayı aldım. Pişman değilim.

• bahsettiginiz renk degisimi bende yok arkadaslar, ekranin heryeri ayni parlaklikta, ewet biraz parlaklik farki war ama cok cok ufak bendeki, o da bakis acisindan dolayi olusuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinnan

bahsettiginiz renk degisimi bende yok arkadaslar, ekranin heryeri ayni parlaklikta, ewet biraz parlaklik farki war ama cok cok ufak bendeki, o da bakis acisindan dolayi olusuyor

Evet aslında normal kullanımda tam da farkettiğiniz kadar ki bir parlaklık farkından bahsediyoruz aslında. Diğer laptoplarda normalde bakış açısıyla değişmeyen bir homojenite hakimdir ekrana. 599usd+kdv hele ki 512 ram ile satılırken cok da kafaya takılmalı mı? Bence hayır. Ama forumda bilinmeli mi? Bence evet.
  • bende iki gün önce kadıköy golddan KDV dahil 620 dolara aldım (1.45*620=899 ytl) ki bu fiyata desktop bile yok

çok fazla inceleme fırsatım olmamasına rağmen ilk izlnimlerim

çok hafif ince ve şık

gayet sessiz

ve performansı yeterli düzeyde

fakat ekran çok ii değil

yinede performans/fiyat çok çok iyi
  • arkadaşlar ben bilgisayarda oyun oynamaya çalıştım çalıştım diyorum çünkü oyun kasılıca kendini restart ediyo makine acaba bu cpunun ısınmasından dolayımı yoksa başka bişeydenmi ne dersiniz cpu dan kaynaklı kapatımlarda 1 saniyeliğine mavi ekran çıkarmı yoksa direkmi kapanır?
  • swat 4 `u sorunsuz oynuyorum, hic restart yapmadi kendini
  • ram kac?

quote:

Orjinalden alıntı: geberit

arkadaşlar ben bilgisayarda oyun oynamaya çalıştım çalıştım diyorum çünkü oyun kasılıca kendini restart ediyo makine acaba bu cpunun ısınmasından dolayımı yoksa başka bişeydenmi ne dersiniz cpu dan kaynaklı kapatımlarda 1 saniyeliğine mavi ekran çıkarmı yoksa direkmi kapanır?
  • arkadaşlar 508 dolar + kdv ye nasıl golddan almış arkadışımız
    bu cihazın ram i kaç ?
    artı bu rakam niye bu kadar düşük ?
  • selam arkadaslar. acer tm2423 hakkında birkac sorum olacak. Benim almamdaki amaç Autocad kullanmak ve cok olmasada 3dmax kullanmak. işim çizim oldugu için devamlı yanımda götürmeliyim. 14.1 olması taşırken avantaj ama cizim yaparken bi dezavantaj olarak düşünüyorum. alırken +512 ram ilaveli alacagım. bide bos zamanlarımda azda olsa oyun oynarım oyun acısından performansınıda merak ediyorum. Tesekkurler. Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diapason

Merhaba,
    Arkadaslar cihazda ısınmanın oldugu ve performansı olumsuz etkiledigini ben de farkettim. Laptop'in sağ yanında havalandırma ızgarası çıkışı var. Ancak aletin fanı havayı bunun tam altına gelen laptopın alt kesiminden alıyor. Bu yüzden laptopı dizüstü degilde masanın üstünde kullanacaksaniz 1 cm kalınlıgında 4 adet silgi parçasını cihazın 4 alt kösesine koyarsanız ısınma ve performans sorunu bitiyor. Ek bir fana da ihtiyac kalmıyor. Amac laptopın alttan hava alması için boşluk yaratmak olduğundan başka pratik çözümler de olabilir. Izgaranın artık ateş gibi olmadığını 1-2 dk içerisinde fark edeceksiniz.

allah allah ısınma ben de oluyor ama şu ana kadar performans olarak hiçbir problem görmedim.bir de kışın daha az ısınıyordu sanki?

• Merhaba

Bu makinaya BattleField 2 kuran var mı aranızda? kurup da calıstırabilen? ben de bir türlü calısmadı da... yorumlar tavsiyeler???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toshiro -- 13 Ağustos 2006; 13:19:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hull

arkadaşlar 508 dolar + kdv ye nasıl golddan almış arkadışımız
    bu cihazın ram i kaç ?
    artı bu rakam niye bu kadar düşük ?

goldda nakit alımlarda %15 indirim var bu yüzden 599$+kdv olan fiyat indirimle beraber toplamda 620 dolar

makinada 256 ram ve linux var ucuzluk bundanda kaynaklanıyor olabilir
  • zzzzz ramim 768 içindeki hyundai idi 256 olan benimkisi ise 512 kingston ikiside aynı hızda ram testi yapmadım ama bişey çıkmaz herhalde ekran kartının driverınıda update ettim ama çok ısındığında yada kastığında reset atıyo bir tek most wanted ta atmıyo gariptir ?? ama bence yazılımsal ben home edition u bi garip buluyorum ama hala yüklü değiştiricem pro ile herhalde.
  • ram ekletmedinizmi diye sordum am iyi belki sıcaklardandır benim notebook ta kısa gore cok daha fazla ısınıyor ama ben oyun oynamıyor zaten bende acer 5033 var
  • 256+512 benim ram, sorunsuz calisiyor

ewet isinma yazin biraz fazla olmaya basladi, canimi sIkmiyo degil

autocad icin sormus arkadas, gecen ay 50 saate yakin autocad de cizim yaptim, normalden bi farki yok, zaten ne gibi bir zarari olabilir ki
  • sıcaklar normal değilki insan ile eriyecekmiş gibi oluyor
  • arkdaşlar bende bu bilgisayardan almayı düşünüyorum.bu ısınma problemi yüksek bir derecede mi birde okuduğum kadarıyla batarya üretilmiyormuş bu sorun nasıl çözülür şu an izmitteyim gold pc den mi yoksa kadıköye gidip pcdepo dan mı alayım bu arada pcdepoda 256 ram hediyesi dewam ediyor mu? birde bilgisayarı alınca hüsrana uğrayacak şekilde sorunlar çıkıyormu
  • aslında bu cihazda ısınma problemi yok malum yaz ayındayız pcdepo da ram kampanyası devam ediyor zannedersem gold ve teknosadan almanı pek tavsiye etmem
  • arkadaşlar aldım bugun pcdepoda bitmiş ram kampanyası golddan 512 ramli 1.095e aldım
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.