Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: acer

bence git mavi ekranı gözlerine sok böyle teknik servis hizmetimi olur yahu en kötü ihtimal infronic teknik servisine götür acer larda 1 yıl uluslararası garanti var nasıl olsa

arkadaşa tamamen katılıyorum...
  • arkadaşlar ben makinayı hepsiburadadan aldım.Şu ana kadar bi problem yaşamadım yaşayan arkadaşlar içinde çok üzüldüm.işallah hallolur.Allah zalim ve işten anlamayan teknikçilerin eline düşürmesin. bu arada ekran kartı ayarını maxvdt midir ne onu yapınca ram in boyutuna gore ekran kartının ramı artıyor acaba gerçeklik payı ne kadar bende 256+512 var 192mb gorunuyor.
  • İnfronic ile bir tarayıcı arızası konusnda komedi bir yazışmam var ki 3-4 yıldır saklıyorum.
    Sabah bir kaç saatlik bir araştırmadan sonra problemin kaynağının wireless ile ilgili olabileceğini buldum. Driver güncellemesi yaptım. Bugün hiç kilitlenmedi. Birkaç gün daha bekleyeceğim.
  • Arkadaşlar selam bende bu sabah aldım fakat wirelessı açmaya yarayan switch sanki bi işe yaramıyor gibi wireless sürekli açık aşağıdan disable dersem kapanıyor peki switchin görevi nedir ozmn bide onun ışığı nezmn niye yanıo?
  • wireless switch bendede bazen çalışmıyo. ama bazen hiç mi çalışmıyo sendeki. aşağıda wireless enabled wireless disabled diye yeşil olarak yazması lazım ışık ise yaıp sönüyosa arama yapıyo devamlı yanıyosa bağlı anlamına geliyo bu arada wireless modemin ne marka öğrenebilirmiyim bide nereden aldın?
  • arkadaşlar benimde kont bilg. ile ilgili kötü bi anım var

aceri aldığımın 5ci saati falan
    bişeler yükledim bunun içinde acerin şifre pogramıda var
    şifreyi girdim
    bilgisayarı yeniden başlattım
    şifreyi istedi
    bende şifreyi girdim
    ama oda ne,
    şifre yanlış
    defalarca her türlü olasılığı deniyorum ama yanlış şifre
    kafayı yiyicem
    alalı bi gün olmamış
    aldığım gold bilg. ra götürdüm hemen
    teknik servisin bişeden anladığı yoktu zaten
    kon bilgisayarı arayın dediler
    aradım anlattım derdimi
    bana söyledikleri ilk şey
    kullanıcı hatası=35$+kdv
    kafayı yiyecem
    adamlara anlatıyorum şifre girdiğim şifreyle uyuşmuyor
    bunda benim bir hatam yok diye
    ama anlamadılar ve kabul etmediler
    bende çaresiz parayı ödedim
    65 ytl alalı daha saat olmamış
    25 gün sonra yeniden yolladılar
    acer iyi ama tekele düştümü bişe yandınız
    dikkatli kullanın ve asla teknik servise güvenmeyin derim ben

• ben linux lu aldım ama onu kullanman imkansız
    xp yükledim hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: zahony

arkadaşlar ayrıca birşey sormak istiyorum;
    bazı arkadaşlar bataryadan pili ayırarak kullanarak bu pilin ömrünü uzatma yolunda bir tedbir alıyorlar veya aldıklarını zannediyorlar.bizim bu alette de böyle bir batarya sıkıntısı var olduğundan; aleti bataryasız kullanırsak batarya ya bir zararı olur mu sizce?

bu konuda önceki sayfalarda ayrıntılı bilgiler var
    ama ben sana okuduklarımın özetini söyleyim
    kesinlikle pili falan çıkarma
    çünkü son çıkan notebook bataryarının çalışma sistemi aynı cep telefonlarınınki gibi
    yani tamamen şarj olduğu zaman otomatik olarak elektriği kesiyor bataryadan
    ama 3 4 haftada bir tamamen deşarj edip sonrasında tekrar yüklersen kullanabildiin en uzun ömürlü şekilde kullanırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: lsengul

arkadaşlar laptopa çanta almak istiyorum fakat nereye gitsem 15" laptoplara uygun çantalar sizler 15"'lik çantalardan mı kullanıyorsunuz yoksa benmi 14.1" çanta bulamadım teşekkürler..

ben 15 lik kullanıyorum
    ya zaten şöle bişe var kablolarını yanına koyunca laptop hiç oynamıyor
    bide zaten ortadaki tutacağın dışında kenarlardan yapışan bi kısım var bende
    t.ek.nosadan aldım 39 ytl şimdi 49 ytl ama çok kullanışlı ve kaliteli bişe
    tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

wireless switch bendede bazen çalışmıyo. ama bazen hiç mi çalışmıyo sendeki. aşağıda wireless enabled wireless disabled diye yeşil olarak yazması lazım ışık ise yaıp sönüyosa arama yapıyo devamlı yanıyosa bağlı anlamına geliyo bu arada wireless modemin ne marka öğrenebilirmiyim bide nereden aldın?

Abi aseroth mu ne öyle bi wireless var kapatamıorum switchden konttdan aldım
  • of 65 ytl ha geçmiş olsun ya fazla gaddar davranmışlar neyse hiç bi şirketi sevmiyorum ben zaten hepsi aynı inanın kullanıcı hep hatalıdır bu gibi durumlarda zaten bendede atheros var son 2423 lerde bundan koyuyolar herhalde ben daha sağlıklı bi wireless yakalayamadım balkona falan çıkmama gerekiyo şekil oluyorum falan ama aslında yakaladıklarım bana baya bi uzak galiba sonuçta biraz girip kullandım wireless larını switch çalışmıyosa sende disable et gitsin.
  • valla bizim binada sanki her katta bi wireless var 15-20 tane buluo şu an onlardan birinden giriorum

bide bios güncelleme yapan varmı acaba ben yapayım dedim winflash power check error die bi hata verio

abi disable yapsamda bidahaki restartta alttaki wireless ışığı yine yanık oluo tekrar enable/disable yapınca düzelio kıl bi durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatser

Arkadaşlar selam bende bu sabah aldım fakat wirelessı açmaya yarayan switch sanki bi işe yaramıyor gibi wireless sürekli açık aşağıdan disable dersem kapanıyor peki switchin görevi nedir ozmn bide onun ışığı nezmn niye yanıo?

O özelliklerin kullanımı için Launch Manager programın yüklemelisin.
    Benim aletteki arızanın kaynağının wireless olduğuna artık eminim. Artık mavi ekran vs.. görünmüyor.
    Yüklediğim driver şu:
    WildPackets Atheros Wireless Driver v4.2.1

• evet arkadaşlar ben de bugün teknosa dan 15" çanta aldı 59 ytl ye case logic çok güzel oldu.daha önceki çantam ufaktı o yüzden şarj adaptörünün fişi aletin ucunu hep kesti.ayrıca bu wireless tuşu bende çalışıyor.basınca enabled diyip açıyor tekrar basınca disable diyip devredn çıkarıyor.şahane birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

quote:

Arkadaşlar selam bende bu sabah aldım fakat wirelessı açmaya yarayan switch sanki bi işe yaramıyor gibi wireless sürekli açık aşağıdan disable dersem kapanıyor peki switchin görevi nedir ozmn bide onun ışığı nezmn niye yanıo?

O özelliklerin kullanımı için Launch Manager programın yüklemelisin.
    Benim aletteki arızanın kaynağının wireless olduğuna artık eminim. Artık mavi ekran vs.. görünmüyor.
    Yüklediğim driver şu:
    WildPackets Atheros Wireless Driver v4.2.1

Üstad sağol ya launch managerı yükledim düzeldi

• şimdide empower yazılımından cpu hızını aşağa çekiyorum ama düşürmüyor işlemci hızını sizde durum nasıl?
  • quote:

şimdide empower yazılımından cpu hızını aşağa çekiyorum ama düşürmüyor işlemci hızını sizde durum nasıl?

problem yok arkadaşım
  • onceki yazilari okursan islemci hizinin dusurulemedigini sebepleriyle beraber yazdi arkadaslar
  • evt düşürülemiomuş
    peki cpuz den voltajı görebilen varmı ben everestten cpu sıcaklığnı bile göremiorum ya
  • siz direkt everestten cpu sıcaklığnı görüomsunz arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.