Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu cihazda herhangi bir linux dağıtımı kurup deneyen var mı?
  • Gördüğüm iki cihaz da da aynı hata vardı. Araştırmalarıma göre sorun HDD den kaynaklanıyormuş. Almak isteyen arkadaşlarımı bekletiyorum. Servisin tavrına göre yönlendireceğim.
  • HDD ile ilgili nasıl bir problem var dostum çözersen bilgi verirsen sevinirim
  • Donanımsal galiba. Değiştirirlerse mesele yok fakat format atıp baştan savarlarsa işimiz çok. Biraz önce 4-5 defa aynı hatayı verip kilitlendi. Bıktım kapattım. Üstelik sıcak falan da değişdi. 3-4 saattir kapalıydı.
    Alacak olanlar acele etmesin.
  • hadi ya makineyi ben aldım artık yapacak bişey yok akinci sen makineni ne kadardır kullanıyodun?sorun ne zaman başladı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Donanımsal galiba. Değiştirirlerse mesele yok fakat format atıp baştan savarlarsa işimiz çok. Biraz önce 4-5 defa aynı hatayı verip kilitlendi. Bıktım kapattım. Üstelik sıcak falan da değişdi. 3-4 saattir kapalıydı.
    Alacak olanlar acele etmesin.

evet arkadaşın cihazında sorun oluştuğu için direk acera mail atıyoruz ürünü toplatsınlar,ya sabır!. 9 sayfadır yazıyoruz 4-5 aydır da kullanıyoruz alet parasının hakkını fazlasıyla veriyor ama sen gelip kendi donanımsal sorunun yüzünden alacak olanlar beklesin diyosun.Ben de diyorum ki 4-5 ay oldu alalı tek bir sorun yaşamadım alacak olanlar aman acele etsin kaçırmasın.Nedir bu şimdi ne dersin benim bu yaptığıma?
  • Sen memnunsan diyeceğim yok.
    Fakat bir haftada iki aynı makina da bıktırırcasına aynı hatalarla karşılaşmak, recovery, temiz windows kurulumunun fayda etmemesi insanı şüphelendiriyor.
  • arkadaşlar ben görev gereği van da kullanıyordum bilgisayarı.malum van soğuk ve kış idi aldığımda.şimdi tatil nedeniyle önce ankara şimdi de izmir deyim ve burası cehennem gibi sıcak.laptopı kullanırken bugünlerde alt tarafının ateş gibi olduğunu görüyorum.öyle ısınıyor ki dizimin üstüne koyamıyorum.sizce bunun sebebi sadece sıcak hava mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

ya arkadaşlar bu laptopun bataryası türkiyede yok ee ne anladım bu işten 6 7 ay sonra bu pil çaptan düşmeye başlayacak 1 senede ömrü tükenir bunun nasıl bulacaz bu pili global sitedede bu model yok acerin siz bulabildinizmi batarya.

arkadaşa katılıyorum piyasada şu an zaten bulamıyoruz (veya ben bulamıyorum) en azından şu ara bir yerlerden bulup akmak istiyorum ki pilin ömrü bitince laptopu atmamak için bu konuda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim..
  • bu ürün çok satıldı 1 sene sonra pil ithalatı kesinlikle başlar dünyanın talebi gelicektir kimse ordan gelicek karı gözartı etmez merak etmeyin
  • Pil konusunda ben de bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum cihaz yaygınlık kazandı.
    Sorunun kaynağının şu olduğunu düşünüyorum. Kullanırken arıza yapan her iki makinanın da Evreste göre HDD bilgileri aynı:
    --------------------------

Windows Depolama

[ HTS421240H9AT00 ]
    Disk Aygıtı Teknik Bilgisi:
    Üretici Hitachi
    Sabit Disk Ailesi Travelstar 4K120
    Fiziksel Boyut 2.5"
    Biçimlendirilmiş Kapasite 40 GB
    Diskler 1
    Kayıt Yüzeyi 2
    Fiziksel Boyutlar 100 x 70 x 9.5 mm
    Ağırlık(En Fazla) 95 g
    Ortalama Dönme Gecikmesi 7.1 ms
    Dönme Hızı 4200 RPM
    En Yüksek İç Veri Hızı 380 MBit/s
    Ortalama Erişim 11 ms
    Arabirim Ultra-ATA/100
    Arabellekten bilgisayara veri hızı 100 MB/s
    Arabellek Büyüklüğü 2 MB

Aygıt Üreticisi:
    Firma Adı Hitachi Global Storage Technologies
    Ürün Bilgisi http://www.hgst.com/products
    ---------------------------------
    Yukarda bir arkadaşın verdiği bilgilerde ise kullanılan HDDSeagate- 4200- 8 mb Cache görünüyor. Galiba Seagate olanlar sorunsuz. Cihazda HDD sorunu olduğunu hata kodunu verdiğim yetkili servisten öğrendim, uydurmuyorum.

• arkadaşım ben anlamadım sizin cihazda kullanılan hdd farklı bir marka mıymış?
  • pil olayı konusunda zaten yeni bi model olduğu için bulunmaması normal ama 1 sene sonra sizin de dediğiniz gibi başlaması lazım hitachi hdd olayı biraz ilginç çünkü bunların hepsinde seagate geliyo diye biliyorum.sonradan takılma ihtimali olabilirmi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zahony

arkadaşım ben anlamadım sizin cihazda kullanılan hdd farklı bir marka mıymış?

Evet.

(Sana kızmadım yanlış anlama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 3 Temmuz 2006; 21:54:08 >
  • dostum peki bu durumu yetkili servise ilettin mi onlar ne diyorlar
  • arkadaşlar bendeki wireless atheros marka geldi ama çoğunda broadcom veya foxconn geliyomuş atheros lu olan makine varmı sizde hangisi daha ii oluyo.
  • arkadaşlar bios ta ekran kartı ile ilgili olan kısımda 64mb ve 128mb dışında bir secenek daha var o ne işe yarıyor acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • Aleti teknik servisten aldım. Bu seferde sorun RAM dan kaynaklanıyor diye RAM değiştirmişler. (Sanki ben RAM testi nedir bilmiyorum ve hiç yapmadım).
    Sonuç: Biraz önce eve geldim makinayı açtım ve 3 defa arka arkaya mavi ekran aynı hata.
    KONT'a benden koskoca bir.
  • husom orada maxdvmt diye bi seçenek var orada onu seçince ekran kartı 192 mb gözüküyo ne için bilmiyorum akınci sorunun çözülmediği için üzüldüm kont kontrolünde ülkeye gelen baya bişey aldım modem cd player şimdide acer allahtan işim düşmedi fakat servis konusunda ii bi yer gibi gelmiyo bana daha çok ekonomik ürünlerle piyasaya hitap eden günü kurtarmaya çalışan bir firma itibası yarattılar bende bu durum bize yararken onlarında cebi şişiyo tabi neyse konu bu değilde o hdd nin o makinede ne işi olduğunu sormak lazım ama çoğu kişinin fikride acerin toplama olduğu yönünde yani şaşıracak bişey yok aslında hdd de bad sector falan varmı hiç tarama yaptırdınmı?
  • bence git mavi ekranı gözlerine sok böyle teknik servis hizmetimi olur yahu en kötü ihtimal infronic teknik servisine götür acer larda 1 yıl uluslararası garanti var nasıl olsa
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.