Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak şu linkte var ama sırt çantası değil
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LZABAG1515ACER
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga145

bak şu linkte var ama sırt çantası değil
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LZABAG1515ACER

zaten sırt çantası olarak bakmıyorum verdiğin linteki belki resimdendir ama kaliteli durmuyor gibi geldi ustam biraz iyi bir şey almak istiyorum sonradan başıma dert açılmasın diye peki 15" çantalar olmazmı?
  • olur niye olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: syskey

olur niye olmasın.

syskey ustam dün yanıma laptopu almadan çanta bakmaya gittim satış elemanına sorudğumda çanta kenarlarında boşulklar kalır buda sağlıklı koruma yapmaz demişti gerçi baktığım çantalarada cırtcırtlı kemer tarzı şeyler vardı. ama yanlırında boşluk kalır demişti eleman hatta kasada ödeme yaparken sırf bu yüzden vazgeçtim arkadaşlar belki 15" çantla kullanan vardır ve menunmudur ilgileriniz için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 26 Haziran 2006; 9:55:57 >
  • 14.1 çanta alırsan tabiiki daha iyi olur
  • 15 inç al daha ii neden dersen yanına adaptör ve mause de sıgar bende 2 ceşit var 14,1 kullanışlı degil 15 daha kullanıslı
  • bende 15 canta var pek kullanmıyorum ama koydugumda cırt cırtlarını takınca kaymıyor yanınada birseyler koyablirsin
  • arkadaşlar ben bu laptopu alıcam ama vatandan almayı düşünüyorum acaba oradada çanta vs hediyemi yoksa insiyatif satan firmadamı.
  • Beyler bu alet için 2*256 dual mi yoksa 256+ 512 mi önerirsiniz?
  • Birde şu hatayı alan var mı? Bu hata ile karşılaşanlar genellikle hangi durumlarda bu hatayı alıyorlar?

*****Hardware Malfunction
    Call your hardware vendor for support
    NMI: Parity Check /Memory Parity Error

***** The system halted
  • arkadaşlar laptopu aldım gerçekten çok güzel ii biseçim yapmışım çok performanslı bence bi notebooktan beklenebilecek herşey var yalnız bende home ed. xp geldi halbuki linux gelicek zannediyodum ve driver cd si gelmedi onun yerine recovery diye prg var onla 4 cd üzerine backup falan alıyosun sizce home ed. kullanmaya devm mı ediyim yoksa pro mu kuriyim pro üzerinden recovery yapılabilirmi?
  • arkadaşlar pil 2 saatte yakın gidiyor acer 2423'e uyumlu 6 saate kadar giden pil varmı piyasada? internette bulduğum bir kaç pil var bunların Acer 2423'e uyumlu olduğunu nasıl anlarım teşekkürler..
  • arkadaslar kotu haber

swat4`u yukledim fakat hic beklemedigim bir sorunla karsilastim, bilgisayarda asiri isinma war we usb girisleri fanin yaninda oldugu icin usb kisa dewre yapiyor, usb`den asiri guc yuklemesi diye hata wermeye basliyor

bu isinma sorununu cozene kadar swat4 oynayamiyacagim anlasilan
  • akıncı arkadaşım ben bu aletle 512+512 kullanıyorum tavsiye ederim şahane oluyor.bu swat4 içinse bende hiç bir sorun olmadı.şu ana kadar dediğiniz hata mesajlarını ben hiç almadım.anlamadım bu işi yani!
  • ya arkadaşlar bu laptopun bataryası türkiyede yok ee ne anladım bu işten 6 7 ay sonra bu pil çaptan düşmeye başlayacak 1 senede ömrü tükenir bunun nasıl bulacaz bu pili global sitedede bu model yok acerin siz bulabildinizmi batarya.
  • arkadaşlar ayrıca birşey sormak istiyorum;
    bazı arkadaşlar bataryadan pili ayırarak kullanarak bu pilin ömrünü uzatma yolunda bir tedbir alıyorlar veya aldıklarını zannediyorlar.bizim bu alette de böyle bir batarya sıkıntısı var olduğundan; aleti bataryasız kullanırsak batarya ya bir zararı olur mu sizce?
  • zararı olmaz yararı olur fakat 15 günde bir dejarj ve şarj yapmak koşulu ile ben öle olduğunu düşünüyorum ve öle yapıcam fakat bataryada satın almak istiyorum ama yok çok saçma. eninde sonunda bataryaya ihtiyacım olacak o zaman ne yapıcam kont u bu konuda uyarmak lazım.
  • hayır bazıları bu şekilde kullanımla bataryanın elden çıkacağını söylüyorlarda!
  • sorun isinmadan kaynaklanmiyormus, farenin kablosunda sorun warmis
  • hayır çıkmaz ömrü uzar hatta.diğer en büyük soruna gelince arkadaşlar demiş fazla hücreli pil getimiyomu kont diye o değil ben google da bataryanın üzerinde yazan btp-apj1 kodunu yazdım batarya çıkmadı nasıl olur ya anlamıyorum ne yani batarya bulamayacakmıyız biz şimdi bataryayı sanyo üretmiş öle yazıyo benimkisinde sizlerde nasıl acaba.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.