Şimdi Ara

Acer TravelMate 2420 Sahibi olan varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer TravelMate 2420 Sahibi olan varmı???
    Varsa cihazla birlikte verilen driver cdlerine ihitiyacım var.
    Biri bana bu iyliği yapabilirmi?

• Sadece cd den bi kopya istiyorum.
    Gönderebilcek yada upload yapabilecek biri varmı?
    Tercihim kargoyla almak
  • arkadaşlar acer ın sitesi göçmüş durumda. arkadaşım haklı birisi bi güzellik yapsa da upload etse. upload için gerekli web alanı tarafımdan sağlanacaktır. ilgilenen olursa çok makbule geçer. biz ve bizim gibiler faydalanır

şimdiden çok teşekkürler
  • ewet acer`in sitesine bir suredir ulasilamiyor fakat butun suruculerin bulundugu ftp sitesi war, ayrica 2420 modelinin surucuye ihtiyaci yok, intel`in sitesinden chipset`i indirsen yeter, ekran karti ses karti onboard, birde kablosuz icin surucu lazim o kadar, onuda kolayca bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinnan

ewet acer`in sitesine bir suredir ulasilamiyor fakat butun suruculerin bulundugu ftp sitesi war, ayrica 2420 modelinin surucuye ihtiyaci yok, intel`in sitesinden chipset`i indirsen yeter, ekran karti ses karti onboard, birde kablosuz icin surucu lazim o kadar, onuda kolayca bulabilirsin

ftp ye de bağlanmıyordu 2gündür ama geç saatlerde deneyince sürücüleri indirdim tamamını. eğer indiremeyen varsa söylesin yeter
  • Değerli arkadaşlar,

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_2420.html buradan ulaşabilirsiniz.

Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.