Acer TravelMate 2420 Sahibi olan varmı??? Varsa cihazla birlikte verilen driver cdlerine ihitiyacım var. Biri bana bu iyliği yapabilirmi?
Sadece cd den bi kopya istiyorum. Gönderebilcek yada upload yapabilecek biri varmı? Tercihim kargoyla almak
arkadaşlar acer ın sitesi göçmüş durumda. arkadaşım haklı birisi bi güzellik yapsa da upload etse. upload için gerekli web alanı tarafımdan sağlanacaktır. ilgilenen olursa çok makbule geçer. biz ve bizim gibiler faydalanır
şimdiden çok teşekkürler
ewet acer`in sitesine bir suredir ulasilamiyor fakat butun suruculerin bulundugu ftp sitesi war, ayrica 2420 modelinin surucuye ihtiyaci yok, intel`in sitesinden chipset`i indirsen yeter, ekran karti ses karti onboard, birde kablosuz icin surucu lazim o kadar, onuda kolayca bulabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: sinnan
ewet acer`in sitesine bir suredir ulasilamiyor fakat butun suruculerin bulundugu ftp sitesi war, ayrica 2420 modelinin surucuye ihtiyaci yok, intel`in sitesinden chipset`i indirsen yeter, ekran karti ses karti onboard, birde kablosuz icin surucu lazim o kadar, onuda kolayca bulabilirsin
ftp ye de bağlanmıyordu 2gündür ama geç saatlerde deneyince sürücüleri indirdim tamamını. eğer indiremeyen varsa söylesin yeter