Merhaba arkadaşlar Acer Aspire v15 v3-574G-56F3 model notebook u almış bulunuyorum yaklaşık 3 gün oldu forumda konu açılmadığını görünce hemen açayım dedim Cihazın özellikleri şöyle;
İşletim sistemi İşletim sistemi Windows 10 Home İşlemci ve Yonga Seti İşlemci İmalatçısı Intel İşlemci Türü Core i5 İşlemci Modeli i5-5200U İşlemci Hızı 2,20 GHz İşlemci Çekirdeği Çift çekirdek (2 Çekirdek) Bellek Standart Bellek 8 GB Maksimum Bellek 16 GB Bellek Teknolojisi DDR3L SDRAM Toplam Bellek Yuvası Sayısı 2 Bellek Kartı Okuyucu Var Desteklenen Bellek Kartı SD Depolama Sabit Sürücü Kapasitesi 1 TB Sabit Sürücü Ara Yüzü Serial ATA Optik Sürücü Türü DVD Yazıcı Ekran ve Grafikler Ekran Boyutu 39,6 cm (15,6") Görüntü Ekranı Türü Aktif Matris TFT Renkli LCD Ekran Modu HD Arka Aydınlatma Teknolojisi LED Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Grafik Denetleyici İmalatçısı NVIDIA Grafik Denetleyici Modeli GeForce 940M Grafik Bellek Kapasitesi e kadar 4 GB Grafik Bellek Erişilebilirliği Atanmış Ağ ve İletişim Kablosuz LAN Standart IEEE 802.11ac Ethernet Teknolojisi Gigabit Ethernet Yerleşik Aygıtlar Web Kamerası Var Mikrofon Var Parmak İzi Okuyucu Yok Ara Yüzler/Bağlantı Noktaları HDMI Var USB 2.0 Bağlantı Noktası Sayısı 1 USB 3.0 Bağlantı Noktası Sayısı 2 Toplam USB Bağlantı Noktası Sayısı 3 VGA Var Ağ (RJ-45) Var Yazılım İşletim Sistemi Windows 10 Home İşletim Sistemi Mimarisi 64 bit Giriş Araçları İşaret Aygıtı Türü TouchPad Klavye Var Pil Bilgileri Hücre Sayısı 4 hücre Pilin Kimyası Lityum İyon (Li-Ion) Pil Kapasitesi 2520 mAh Güç Açıklaması Maksimum Güç Kaynağı Vat Gücü 65 W Fiziksel Özellikler Yükseklik 23,9 mm Yükseklik (Ön) 23,90 mm Yükseklik (Arka) 23,90 mm Genişlik 381,6 mm Derinlik 259 mm Ağırlık (Yaklaşık) 2,40 kg Çeşitli Ambalaj İçeriği Aspire V3-574G-56F3 Dizüstü Bilgisayar Lityum İyon Pil AC Adapter
Detaylı İnceleme video (ingilizce)
[DHVideo=]
İlerleyen günlerde oyun vs İzlenimlerimi bu konuda paylaşacağım
İyi olmuş açtığın, nerden ve ne kadara aldın, 1 aylık performansı nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
aslında pek vaktim olmadı tam kullanmadım boş vakit bulunca detaylı olarak deneyimlerimi burada paylaşacağım
band_ilyasB
kullanıcısına yanıt
hepsiburadadan aldım 2100 TL ye aldım şu an ürün stokta görünmüyor
mcfalsi
kullanıcısına yanıt
merhaba bende bugun itibariyle Acer V3 574G model laptop aldım ve windows 10 PRO kurdum ama kurduktan sonra Touchpad calısmıyor kurulum ekranındada calısmıyordu , ve donanım ozellıklerınde 1 tane kurulmamıs drıver var ama sıtesınden baktıgımda 2 tane touchpad drıverı var 2sınıde kurmama ragmen calıstıramadım yardımlarınızı beklıyorum
Arkadaşlar bu pc nin AC desteği sunduğunu gördüm fakat serisini bilmiyorum.... Wireless-AC 7265 sersi ise 867 mbps'ye kadar Wirlesss-AC 3160 serisi ise 433 mbps'ye kadar veya başka bi seri ise en azından bilgim olduktan sonra satın alıcam ucuza buldum çünkü yardım ederseniz sevinirim
bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
Bu bilgisayarın fanını satın alıyorum şu anda. Şu linkten;