Şimdi Ara

ACER V3-772G - Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. ACER V3-772G CORE İ5 4210M 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-17.3"-2GB-W8.1 NOTEBOOK marka notebooku almayı tasarlıyorum. Çıkabileceğim maksimum fiyat 2500tl zaten. Özellikleri aşağıda yazıyorum. Gündelik işlerimi(film, dizi, müzik, sunum) halledebileceğim ve rahat oyun oynayabileceğim(baya oyun oynuyorum) bir bilgisayar arıyorum, o açıdan değerlendirip tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.

İşlemci Ön Bellek 3 MB
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Teknolojisi Core i5
    İşlemci Hızı 2.6 GHz Turbo İle 3.2 GHz
    İşlemci Numarası 4210M

RAM Kapasitesi 12 GB
    RAM Tipi DDR3

Ekran Boyu 17.3 inch

Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    Ekran Kartı Hafızası 4 GB
    Ekran Kartı Chipseti GTX850M

Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Çözünürlük 1600 x 900
    LED Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican949 -- 14 Kasım 2014; 19:04:25 >

• http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html#ozellikler
    Bu üründen alacaksanız bende bunu düşünüyorum

Ayrıca asunun x550jk modelini 8gb li olarak alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfrikalıMafya -- 9 Kasım 2014; 16:44:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-core-i5-4210m-26ghz-12gb-ram-1tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis benim düşündüğüm bilgisayar buydu, senin düşündüğünden farkları 4200m yerine 4210m işlemci var, ekran kartı 2gb yerine 4gb. Bu farklara 400 tl vermeye değer mi bilmiyorum, o yüzden donanım ve oyun konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican949 A kullanıcısına yanıt
    3 aşağı 5 yukarı tüm modeller birbirine benziyor. Ekran kartı aynı olduğu sürece bence problem yok. Bende aynı laptop'u almayı düşünüyorum fakat alabilecek çok fazla seçenek yok sanırım. Vatan bilgisayarı aradım. Oradaki ürünler teşhir ürünü imiş. Bir iki mağazaya daha soracaklar cevap bekliyorum. Media markt'da da ürün var. 2099 liraya satıyorlar. Sanırım en uygun gene ora gibi duruyor. Fakat mediamarktdanda 1800 civarına kampanyalı olarak alan arkadaşlarımız da var. Beklesek artık öyle bir kampanya gelmez bu model için.
  • up arkadaşlar, kısa bir zaman içerisinde almam gerekiyor laptopu, sorduğum konularla ilgili tavsiyeey ihtiyacım var o yüzden. bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim afusan.
  • @AfrikalıMaya linkini gönderdiğiniz bilgisayarın fiyatı 1900 lerden 2500 lere çıkmış bi anda? Bi kampanya falan vardı da kaçırdık mı acaba bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • hocam acer in yeni bir ürünü çıkmış.f/p olarak daha iyi.inceleyebilirsiniz:http://www.gold.com.tr/acer-vn7-791g-57bp-notebook_u
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.