Şimdi Ara

Acer vs asus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer 860m asus 850m

Acer 17 inc asus 15 inc

Hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wen_CAINE -- 16 Haziran 2015; 14:12:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa acer yapmış dediğim bilgisayarı. Soğutma özelliği filan süper bu yaz Ortası nasipse bende alacam. Hem acer full hd hemde IPS ekran bunları yazmamışsın. Alttan aydınlatmalı klavye var acerin Modeli'nde ve kasa kalitesi olarak süper ister incelik ister tasarım olsun süper. Acer ilk defa asusu solladı derim 👍🏻

Edit: işlemci bakımından da daha önde !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan907kaan -- 16 Haziran 2015; 15:18:04 >
  • Acer güzelde içime sinmiyor.sanki bir şeyi eksik gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wen_CAINE -- 16 Haziran 2015; 16:24:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wen_CAINE

Acer güzelde içime sinmiyor.sanki bir şeyi eksik gibi hissediyorum

Yanlış anlamayın ama zamanında birkaç hata yapan casper Yüzünden diğer markalarda kötülendi. Zaten Türkler acer 'ı düzgün bile okuyamıyorlar. Acer o kadar kötülenecek birşey yapmadı ve bu model yurt dışında çok tuttu yabancı forum sitelerine veya YouTube dan bakabilirsin.

• Peki hocam bu modelde karar kıldım ama ssd olmaması bi burukluk veriyor

• wen_CAINE W kullanıcısına yanıt
    Zaten SSD isterseniz içinde minik bir slot var diye hatırlıyorum. Eğer yoksa bile cd okuyucu çok rahat sökülüyor çıkarıp ssd takabilirsiniz.
  • Şuanda biraz pahalı pcdepo adlı siteyi takip edip 2500 civarı alabilirsiniz.
  • İnternetten incelemelerde gördüğüm kadarıyla ekstra ssd slotu yok diye biliyorum.optik sürücüyü çıkarmakta hoşuma gitmiyor.görsel anlamda guzel durmaz diye dusunuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.