Şimdi Ara

Acer Wireless Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde acer 4237z laptop var bir arkadaşım format için bırakmıştı...

Bende win7 32bit yükledim fakat bir türlü wireless driver.ı tanımıyor wireless gözükmüyor...

kablosuz internete baglanamıyorum birçok driver yükledim ama hiç biri olmadı... Ne yapmam gerek acaba ? yardımcı olursanız sevinirim...

• ya saçma bi çözüm olucak ama wireless klavyeden tuşundan aktif ettinmi?
  • eet hocam aktif edip kapatsam da bi değişiklik yok malesef .s
  • Normalde win7 wireless leri iyi tanır ama bazende tanımayabiliyor tabiki.
    Yüklemeye çalıştığınız driveri nereden indirdiniz?Farklı bir yerden indirdiyseniz acer in kendi sitesinden indirin
  • İlk başta orjinal win7 starter yüklü idi fakat ben ultimatei kurdum ama sorun oluştu... acer.in kendi sitesinden eski yeni tüm sürümlerini denedim ama olmadı. yani wireless sorunlu olsa win7 starter yüklü iken de girmezdi.... ama sorun hala devam ediyor.. bikaç kez formatladım ultimate kurdum yine sorun devam edior :S
  • Bendede aynı sorun olmuştu. Vista yüklü bi laptopum vardı binbir uğraşla windows 7 yükledim ve wireless çalışmadı. Sonra vazgeçmiştim ama sen şunu dene örneğin windows 7 64 bit yüklediysen 32 bit dene düzelebilr
  • Acer'in sitesine bakayım dedim.driver bölümünde 4237z diye bir model göremedim.modeli yanlış yazmış olabilirsiniz,ya da ben göremedim.
    Windows 7 de Senin durumuna benzer bi durumla karşılaşmıştım.Ama wireless kartı olup olmadığını hatırlamıyorum.
    Oradaki driverlerden "Vista" için olanını indirip kurunca düzelmişti.Sende Vista için olan driverleri indir dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • win7 starterda wireless.la internete girmiştim

32bit yüklü... 64 sanırım hiç olmaz.. özellikleri düşük çünkü...

ama vista driverlarını bir deniyeyim belki olur ?
  • notebook un resmi sitesinden model belirterek (win7 yoktur sanırım) vista olmaz ise xp driverını indir ve exe olarak kurma eğer paket exe olarak inerse winrar ile dosyaya çıkar önce vista olmazsa xp şeklinde tanımlanmamış donanımın sürücüsünü güncelleştirme yolu ile

vista dosyası tekrar olmaz ise xp driver dosyasını göster %90 olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 21 Mart 2011; 1:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

notebook un resmi sitesinden model belirterek (win7 yoktur sanırım) vista olmaz ise xp driverını indir ve exe olarak kurma eğer paket exe olarak inerse winrar ile dosyaya çıkar önce vista olmazsa xp şeklinde tanımlanmamış donanımın sürücüsünü güncelleştirme yolu ile

vista dosyası tekrar olmaz ise xp driver dosyasını göster %90 olacaktır

hocam çok tşkrler fakat yazdıklarınızı biraz anlar gibi oldum biraz karışık geldi de..

anladıgım kadarı ile xp veya vista driverinı indirecem eğer exe. şeklinde ise kurmayıp donanım ekle şeklinde mi kurucam ? o kısmını tam anlayamadım kusura bakmayın..
  • eğer bir exe paket ise indirdiğin driver, onu sağ tıkla ve "buraya çıkar" diyerek winrar la çıkar.
    Yani exe olan tek dosyanın içindeki tüm dosyaları klasör gibi açacak.
    ondan sonra donanımı elle yükle.

arkadaş bunu anlatmak istemiş, bence de en güzel yol o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.