Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla cam ile ilgili bende yeterli bi driver bulamadım, evet cam programı çok yetersiz bencede...

bir de bişey sormak istiyorum, 3dmark2006 da 4050 puanı geçen var mı? birde cod5 nfs undercover gibi yeni oyunlarda fps değerleriniz nedir?
    bende 20-30 arası değişiyor...
    nfs de arada bi takılıyor, 1280 x 800 oynuyorum... cod.5 de bütün ayarlar açık ve maksimum, nfs de world detayları minimum, car effect vs maksimum.

edit: çözünürlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 1 Mart 2009; 14:38:41 >
  • Cihaza Windows 2003 server yükledim Bloetooth driverini bulana kadar alnımın damarı çatladı. Bi tek PCMCIA express driveri kaldı onu nereden bulabilirim
  • walla everest programıyla baktım, anakart üreticisi acer görünüyo, farklı görünseydm, oraya bak bir de diyecektim ama üzgünüm, merak ettim, nedn 2003 server kurdun, vista kalmadın nyada xp yapmadın????

belki intel'de bulabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 4 Mart 2009; 3:51:16 >
  • baazı uygulamalar için pratik yapmam gerekiyor. Windows 2003 server terminal yapılandırması kullanıcı kısıtlamaları paket programlar vs.
    Çoğu Driveri çipsetin ana üreticisinden indirdim. bi tek PCI device diye bi aygıt kaldı onun ne olduğunu şimdi buldum SD Ana Bilgisayar denetleyici imiş ama driveri hala bulamadım
    Bluetooth http://www.broadcom.com/products/bluetooth_sdk.php
    Lan http://www.broadcom.com/support/ethernet_nic/netxtreme_desktop.php
    Chipset http://downloadcenter.intel.com/Product_Filter.aspx?ProductID=2577&lang=eng
    VGA http://www.laptopvideo2go.com/drivers
    Ses http://www.realtek.com/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
    Kart Okuyusu http://www.ricoh.com/LSI/product_pcif/pcc/5c853/index.html
    Storage Manager http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2101&OSFullName=All+Operating+Systems&lang=eng&strOSs=All&submit=Go%21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlimIhsan -- 4 Mart 2009; 21:51:21 >

• paylaşımlar için teşekkürler...
    linkleri vermen senin gibi MS server 2003 kurmak isteyenlere çok yardımcı olacaktır...
  • Öncelikle herkese iyi geceler.Arkadaşlar Acer Aspire 5920G-933G32Mn Intel PM 965 Express Intel Core 2 Duo T9300 (Penryn) 2.5GHz FSB 800MHz L2 Cache 6MB , NVidia GeForce 8600M GT Grafik belleği 512MB, RAM 3GB DDR2 667MHz, HDD 320GB 5400rpm SATA Modelini pazartesi günü almayı düşünüyorum fiyat olarak da 1600 TL ye buldum biraz araştırdım piyasası 2500 TL gibi sizlerin bu konudaki tavsiyelerine acil ihtiyacım var.Bu modelin fiyatı,artıları ve eksileriyle ilgili yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum ama zamanım biraz kısıtlı 2 günüm var yardım konusunda biraz aceleci davranırsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler yavuzblack@yahoo.com mail adresim.
  • Fiyat olarak bi tam fikrim yok uzun zamandır bu makinenin fiyatlarına bakmadım. Ben bir sene önce 2400 TYL civarında almıştım ki üstünden 1 yıl geçemsine rağmen dolardaki artış yüzünden çokta ucuzladığını zannetmiyorum. Çoğu yerde de stoklarda yok zaten. Cihaz hakkındaki kanaatime gelince RAM'i 4 gb yaptım, 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir problemini görmedim. istediğim tüm uygulamaları yerine getirebiliyorum. Eksi yönü ise e-sata girişinin olmayışı. Yeni çıkan modellere göre 8600 ekran kartı düşük kalıyo gibi fakat işlemci bazında yeni çıkan modellerin çoğunda bu işlemci yok. bu makinenin konfigrasyonuna yakın diğer bilindik markaların fiyatı 2500 den başlıyor. Bu aralar 7200rpm bi hard disk alıp takmayı düşünüyorum. Bu şekilde bi kaç yıl daha kullanılacağı kanaatindeyim. sonuç olarak şayet cihaz sıfır ise 1600 ytl fiyat bana uygun geldi.
  • paraya yazık günah.
    o paraya cok güzel bir samsung r560 alınır ;)

ddr3lerin hatrna :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FieSTaA

paraya yazık günah.
    o paraya cok güzel bir samsung r560 alınır ;)

ddr3lerin hatrna :)

r560 güzel cihazda 2.200 den başlıyor fiyatlar
  • güzel alet, çok tavsiye olunur ama 2500 TL ise, sakın ama sakın alma, pahalı, ben alalı 11 ay falan oldu, hemen hemen 1 sene işte, 1900 e aldım.
    o paraya çok daha iyi notebooklar var, P serisi işlemcili bi alet al, P8400 veya P8600 falan al derim ben sana....

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzblack

Öncelikle herkese iyi geceler.Arkadaşlar Acer Aspire 5920G-933G32Mn Intel PM 965 Express Intel Core 2 Duo T9300 (Penryn) 2.5GHz FSB 800MHz L2 Cache 6MB , NVidia GeForce 8600M GT Grafik belleği 512MB, RAM 3GB DDR2 667MHz, HDD 320GB 5400rpm SATA Modelini pazartesi günü almayı düşünüyorum fiyat olarak da 1600 TL ye buldum biraz araştırdım piyasası 2500 TL gibi sizlerin bu konudaki tavsiyelerine acil ihtiyacım var.Bu modelin fiyatı,artıları ve eksileriyle ilgili yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum ama zamanım biraz kısıtlı 2 günüm var yardım konusunda biraz aceleci davranırsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler yavuzblack@yahoo.com mail adresim.

• 7200 prm 250 gb hdd taktım pekde bi fark göremedim..
  • abi,zaten makina hızlı bir alet.. haliyle 7200 rpm in pek bir fark göstermemesi gayet doğaldır diye düşünüyorum ben..
    ama sizdem biraz düşük olsaydı 7200 fark yaratırdı, sanırım bi tek kopyalamalarda fark yaratır diye düşünüyorum
  • Yani bence de Samsung R560'lar duruken bu makineyi almak hiç de akıllıca bir iş değil.Ekran kartı 1 senede eskiyiverdi;ancak 2006 oyunlarını hakkıyla oynayabiliyorum.Samsung al,DDR3 belleğin tadına var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curimo -- 11 Mart 2009; 3:16:55 >
  • Yok canım, o kadar da değil, yiğidi öldür ama hakkını da ver Curimo,
    NFS Undercover, COD5 20 Fps de gayet iyi oynatıyor hala, 1280x800 çözünürlükle, ki bu oyunlar 2008 - 2009 oyunları...
    ama keşke GDDR3 olsaydı :(

quote:

Orjinalden alıntı: Curimo

Yani bence de Samsung R560'lar duruken bu makineyi almak hiç de akıllıca bir iş değil.Ekran kartı 1 senede eskiyiverdi;ancak 2006 oyunlarını hakkıyla oynayabiliyorum.Samsung al,DDR3 belleğin tadına var
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

Yok canım, o kadar da değil, yiğidi öldür ama hakkını da ver Curimo,
    NFS Undercover, COD5 20 Fps de gayet iyi oynatıyor hala, 1280x800 çözünürlükle, ki bu oyunlar 2008 - 2009 oyunları...

Hakkıyla oynuyorum derken full ayarlarda ve anti-alasing de açık,benim standartlarım biraz yüksek.Ama elbette ki Crysis'i bile medium ayarlarda rahatça oynayabiliyorum,ama gel gör ki çözünürlük 1024*768,anti-alasing kapalıyken Crysis Crysis olmaktan çıkıp,Far Cry 1 kalitesine düşüyor o zaman da hiç hoşuma gitmiyor.Oyun grafiklerinde tek kriter çözünürlük de değil biliyosun,daha yığınla ayar var,ve bu ayarların en düşük haliyle en yüksek halinin oyun oynama keyfine etkisi arasında dağlar kadar fark var maalesef.

• quote:

Orjinalden alıntı: Curimo

quote:

Yok canım, o kadar da değil, yiğidi öldür ama hakkını da ver Curimo,

Hakkıyla oynuyorum derken full ayarlarda ve anti-alasing de açık,benim standartlarım biraz yüksek.Ama elbette ki Crysis'i bile medium ayarlarda rahatça oynayabiliyorum,ama gel gör ki çözünürlük 1024*768,anti-alasing kapalıyken Crysis Crysis olmaktan çıkıp,Far Cry 1 kalitesine düşüyor o zaman da hiç hoşuma gitmiyor.Oyun grafiklerinde tek kriter çözünürlük de değil biliyosun,daha yığınla ayar var,ve bu ayarların en düşük haliyle en yüksek halinin oyun oynama keyfine etkisi arasında dağlar kadar fark var maalesef.

dediğinizde haklısınız tabiki ama görüntü netliğinde en önemli etken çözünürlük bence crysiste 1280 e 800 çözünürlük 2x antialiasing grafiklerde çoğu low bi kaçı mediumdayken 1024 e 768 çoğu kombinasyondan daha iyi görüntü elde edebilirsiniz 2 oyunuda öyle bitirdim ben

• Arkadaşlar yaklaşk 1 yıldır 5920g-933g32mn modelini kullanıyorum..
    her driver güncelleştirmesini yapıyorum ama bir senedir Windows deneyimi dizini temel puanı: 4,8 i geçmedi

İşlemci: 5,4
    Bellek (RAM): 5,0
    Grafikler: 4,8
    Oyun grafikleri: 5,3
    Birincil sabit disk: 5,3

güncelleştirmeleri yapmama rağmen neden hiç yükselme olmadııı??

yükselme kaydeden war mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metciii

Arkadaşlar yaklaşk 1 yıldır 5920g-933g32mn modelini kullanıyorum..
    her driver güncelleştirmesini yapıyorum ama bir senedir Windows deneyimi dizini temel puanı: 4,8 i geçmedi

İşlemci: 5,4
    Bellek (RAM): 5,0
    Grafikler: 4,8
    Oyun grafikleri: 5,3
    Birincil sabit disk: 5,3

güncelleştirmeleri yapmama rağmen neden hiç yükselme olmadııı??

yükselme kaydeden war mı?

4.8 çok önemli bir puan değil. 4.8 puanının düşük olmasının sebebi donanımsal değil tamamen ekran kartının çipindeki bios dur.
    ben zamanında 4.6 gelen puanı biosu yükselterek 4.8 yapmıştım.acer 5920 t7700 8600mgt ekran kartlı modelde.
    dediğim gibi çok önemli bir puan değil kesinlikle puanlama olarak gerçekçi değil.sen diğer puanlarına bak bence.gayet iyiler.

• slmlar, nasılsınız millet?

bnm iki sorum olacak sizlere? 2 + 1 gb olan ram lerimi 2 + 2 yapmak istiyorum. 32 bitte 512 mb görmeyecek biliyorum ama 3 yerine 3,5 olacak ;)

1) Ram arttırmak istiyorum, vatan'ın internet sitesinden baktım OCZ diye bir marka ve Kıngston dan pahalı? bu fiyat farkı OCZ nin daha iyi olmasından mı kaynaklanıyor?
    Yani OCZ mi KINGSTON mı?

2) Yeni alacağımı ram'i 667 Mhz değil de 800 Mhz alsam veya her iki ram'ide 800 mhz yapsam, bunlar 800 Mhz de çalışır mı? anakart veriyolu 800 mhz destekliyor mu_? yoksa her ikiside 800 lük olsa bile anakarttan dolayı 667 mhz olarak mı çalışır?

Teşekkürler...
  • quote:

slmlar, nasılsınız millet?

bnm iki sorum olacak sizlere? 2 + 1 gb olan ram lerimi 2 + 2 yapmak istiyorum. 32 bitte 512 mb görmeyecek biliyorum ama 3 yerine 3,5 olacak ;)

1) Ram arttırmak istiyorum, vatan'ın internet sitesinden baktım OCZ diye bir marka ve Kıngston dan pahalı? bu fiyat farkı OCZ nin daha iyi olmasından mı kaynaklanıyor?
    Yani OCZ mi KINGSTON mı?

2) Yeni alacağımı ram'i 667 Mhz değil de 800 Mhz alsam veya her iki ram'ide 800 mhz yapsam, bunlar 800 Mhz de çalışır mı? anakart veriyolu 800 mhz destekliyor mu_? yoksa her ikiside 800 lük olsa bile anakarttan dolayı 667 mhz olarak mı çalışır?

Teşekkürler...

1) ocz şuanda bence en iyi ram markalarından biri flash bellekleri falan da oldukça sağlam. ocz alın derim ben

2) ramleri 800mhz de alsanız anakart 800 desteklemediğinden 667de çalışırlar. aralarında çok büyük bi fiyat farkı yok o yüzden 800 alırsanız ilerde satmanız daha kolay olur

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.