nasıl yani ya_ ? :S bisim alet, GTA4 ü çalıştırmıyor mu? oynanmıyor mu? GTA4 crysis dan bile daha fazla mı kastırıyor makineyi yani :S ne diyorsun sen yaws :S ben aleti aldığımda en az 2- yıl e.kartından sorun yaşamam oyunlarda die özen gösterdim, pişman etme beni???
quote:
Orjinalden alıntı: cehennemli
nasıl yani ya_ ? :S bisim alet, GTA4 ü çalıştırmıyor mu? oynanmıyor mu? GTA4 crysis dan bile daha fazla mı kastırıyor makineyi yani :S ne diyorsun sen yaws :S ben aleti aldığımda en az 2- yıl e.kartından sorun yaşamam oyunlarda die özen gösterdim, pişman etme beni???
bbnde bi ara umutsuzluk içinde xps e mi geçsem satıp masaüstümü alsam diye düşünmedim değil şuan için kaldırmıyor ama tamam grafikler iyi de optimizasyon 0 oyunda bi patchle oynanabilir hale gelir fakat hiç bi zaman high,very high ı göremeyiz nisanda almıştım laptopu 1 yıl anca diye bakıyorum şuan. sigortası war düşürüp yada bişey döküp parasını geri felan mı alsamki :D ... ah şu ddr2 ramler ahh...
quote:
Orjinalden alıntı: `Shadow
quote:
Orjinalden alıntı: zebil_77
quote:
arkadaşlar harddisk i değiştirmeyi düşünüyorum, kendim takıcam laptopun arka kapağında herhangi bir bandrol yok ama harddisk i değiştirdim diye garanti dışı kalabilirmi ? yardım ederseniz sevinirim
bnde değiştiricem 7200 rpm e geçicem snde büyük ihtimal öyle yaparsın garantiye birşey olmaz bn ekran kartını söküp termal macun bile sürdüm nese bu arada ucuz bulduğun yer warmı hdd için....
evet 7200 rpmye geçmeyi düşünüyorum ben de http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33773 şimdilik bunda karar kıldım ama internet için stokları bitmiş bu yakınlarda istanbula gidersem ozaman almayı düşünüyorum world e 185 ytl uygun gibi gözüktü gözüme
bende 200 lük almayı düşünüyorum zate external olduğu için bnde bilg da çok yer lazım değil eğer senin de öyleyse bnce 320 gereksiz pahalı bn 200 lük http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.010.1276.0057 böyle en ucuz gördüm alcam gibi yakında...
quote:
Orjinalden alıntı: cehennemli
bunuda yükledim tabiki :D ama bişey farketmiyor... deneyen olrsa gta yı söylerse iyi olr...
arkadaşlar gecen bilgisayar kapalı iken bilgisayarın tozonu temizledim.daha sonra bilgisayarı açtığımda mikrofomum açık olduğunu farkettim. bilgisayar açıldığında mikrofonda açılıyor mikrofonun nasıl kapatabilirim???
Arkadaşlar hdd yi 7200 yapan oldu mu??? ben xp kurdum canavar gibi çalışıyor...
arkadaşlar notobook soğutucusu almak istiyorum.bana önerileriniz hangileri. ve alabileceğim internet sayfaları neler. şimdiden hepinize teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: motanyeri
çok pahalı birşey alma bence. ben akasanınkini almıştım 30 küsür tlmi ne idi ama artık satılmıyormuş bakındım biraz yerden yükseltsin yeter düşüncesiyle almıştım işimede yarıyor.
ekran kartıda 9600mgt olsa efsane olurdu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: motanyeri
çok pahalı birşey alma bence. ben akasanınkini almıştım 30 küsür tlmi ne idi ama artık satılmıyormuş bakındım biraz yerden yükseltsin yeter düşüncesiyle almıştım işimede yarıyor.
Fiyatları ne kadar arkadaşlar bu harddisklerin ve serviste mi taktırıyorsunuz,garanti olayını etkiliyor mu?
Merhaba arkadaşlar, uzunca bir süredir ben de forumları takip edemiyordum işlerim gereği. Dün gece notebook üzerinde ben de 3DMark denemeleri yapayım, sonuçları sizinle paylaşayım istedim.
Öncelikle şunu söylemek isterim ki daha önceden de Mendux arkadaşımızın da söylediği gibi ekran kartında DDR ram olayı gerçekten çok önemli. Ben dün geceki testlerimde dikkat ettiğim en önemli şeyin; ekran kartının memory bus seviyesini 465 Mhz üzerine o/c yapınca donma ve arkasından resetlemeye götürdüğünü farkettim. Çekirdek hızının da yaklaşık olarak 680 Mhz den sonra makineyi resetlemeye yol açtığını izlenimledim. Ard arda yaklaşık 18 performans testi sonucunda aşağıdaki max. değerlere ulaşmayı başardım.
TEST SONUÇLARI :
Windows Vista Home Premium SP1 (x86) ile
3DMark 2006 sonucu (O/C)
Not : Notebook Standart donanım değerlerinde olup herhangi bir upgrade yapılmadan testlere girmiştir.
Ayrıca yapmış olduğum diğer test sonuçlarına da buradan ulaşabilirsiniz.
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum invidia nın sitesinde 179.48 sürümü var ama beta olması sorun yaratırmı??? bir ikincisi yüklerken yapılması gereken bişey varmı??? şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Ben 185.20 beta driverini kullanıyorum. Şimdiye kadar beta da dahil olmak üzere epeyce driver denedim stabilite dışında pek bir sorun göremedim. Kaldı ki o/c yaparken bile ekran kartı herhangi bir uyumsuzluk sorununda pc ye resetleme isteminde bulunuyor. Fakat şunu söylemeliyim ki son kurduğum driver'dan mıdır nedir bilmiyorum fan sesi biraz daha arttı. İşin enteresanlığı driveri kaldırdıp orjinal driverini kurduğum halde aynı şekilde fanın daha hızlı döndüğünü gördüm. Ama bunun driverdan olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü notebook u alalı yaklaşık 8 ay oldu ve fanlarının olduğu yerler kesinlikle toz kapladı diye düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa pazar günü notebooka ilk temizleme operasyonumu yapacağım.
arkadaşlar çok önemli bi sorunum var biosu güncellemek istedim herşey yolundayı başarılı dedi ama tekrar başladıgında bilgisayar açılmadı hata verdi mavi ekran açılırken alt+ f 10 yaptım yedekleme olmadı format atmak zorunda kaldım attım ama yanında vista cdsi gelmedigi için arkadaşın bilgisayarının yanında gelen bekonun cdsiyle attım bu seferde etkinleştirme anahtarını kabul etmiyo napıcam yardımcı olabilirmisiniz bide bios güncellemede neyi yanlış yapmış olabilirim
Bekonun kurtarma dvd'si ile yaparsan olmaz. Yapacağın işlem biraz çetrefilli ama imkansız değil. Ya internetten ya da bildiğin tanıdığın bir yerden Vista'yı temin edeceksin. Güzelce temiz bir kurulum yapacaksın, lisans numaran zaten notebookunun altında mevcut. O lisans numarasını girdiğinde zaten sorunsuz bir şekilde aktivasyonunu da yaparsın. Driverlar zaten acer'in sitesinde mevcut. Sana tavsiyem Acronis kullan. Bu tür sorunlara birebir ilaç. Formatla falan uğraşma.
saol ziya kardes sonunda halloldu çok soru soruyorum ama:D bu arcede deluxe benzeri acerin programlarını bulma şansım varmı?
birde yazmayı unuttum az önce recovery kurmaya çalıştıgımda not D2D system, eRecovery cannot be installed hatası alıyorum
Arkadaşlar,laptobun webcam programı bana biraz yetersiz geliyo;video kayıt,efektler falan hiç bişey yok.Arkadaşta Asus var,webcamla birçok şey yapabiliyo.Kullandığım driver resimde.Eğer farklı bir driver varsa söylerseniz memnun olurum...