Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bi sorun yeni ortaya cıktı yaaa sizde de oldumu???Oyunlardayken özelliklede fps oyunlarnda kenkendine ates etme sorunum var yani sunu demek istiyorum bilgisayar kendi kendine ates edio gbi(yani mouse nın sol tusuna biri basıomus gibi yaa)simdiden söliim mouse da bi sorun yok cunkü 2 tane daha denedim...

birde bilgisayarda bir sey yazarken bazen benm basmadıım tuslarda ekrana geliyo veya bailgisayar kendi kendine bir üst paragrafa geciyor ve yazılar iyice birbirine geciyor yaaaa...................................................

LÜTFEN YARDIM EDİN???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: idinc

bende bi sorun yeni ortaya cıktı yaaa sizde de oldumu???Oyunlardayken özelliklede fps oyunlarnda kenkendine ates etme sorunum var yani sunu demek istiyorum bilgisayar kendi kendine ates edio gbi(yani mouse nın sol tusuna biri basıomus gibi yaa)simdiden söliim mouse da bi sorun yok cunkü 2 tane daha denedim...

birde bilgisayarda bir sey yazarken bazen benm basmadıım tuslarda ekrana geliyo veya bailgisayar kendi kendine bir üst paragrafa geciyor ve yazılar iyice birbirine geciyor yaaaa...................................................

LÜTFEN YARDIM EDİN???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FN+F7 ile touchpad i kapatıp deneyin yine aynı problem olacak mı?
  • Beyler 64 bit vista ve 4 gb ram deneyen oldumu hiç. performansa önemli bir katkısı varmı.
    Bu arada 64 bit vista için hangi sürücüleri bulmam lazım.
  • Bu bilgisayarı kullanırken 4gb ram ve 64bit vista denedim ..
    1- 4 Gb ramin bir artısını görmedim
    2- 64 bit vista biraz daha hızlı çalışıyor ve 4gb rami tam olarak kullanıyor
    3- fakat sürücü problemleri olabiliyor, mavi ekran hataları çıkıyor, daha hazır değil gibi
    4- Birçok programın ve sürücünün 64 bit olanını kurmanı gerektiriyor
    5- Sürücüler acerin driver sitelerinde mevcut
    6- Bu forumun önceki sayfalarında da bahsetmiştim bu konulardan.
    7- Birde 64bit vista home premium şeklinde kurarsanız orjinal windows keyi ile orjinal kullanıyorsunuz

quote:

Orjinalden alıntı: light in th dark

Beyler 64 bit vista ve 4 gb ram deneyen oldumu hiç. performansa önemli bir katkısı varmı.
    Bu arada 64 bit vista için hangi sürücüleri bulmam lazım.

• Abi Ben 2009 haziranda leptop alcam
    şimdi ben acerin bu markasını alcaktım ama şunla karşılaştım samsung un aynı para ya ama hangisi daha iyi oyun oynama açısından
     ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB

Marka SAMSUNG
    Ürün Kodu R560-AS02TR

CPU Teknolojisi Intel Core 2 Montevina P8600

CPU Hızı 2.4 GHz
    CPU Bus Hızı1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 3 GB
    RAM Tipi DDR3
    RAM Bus Hızı 800 Mhz
    HD Kapasite 320 Gb
    HD Dönüş Hızı5400 Rpm
    VGA RAM 512 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli Geforce 9600 GT
    Ekran Boyu(inch) 15.4 WIDE SCREEN XGA 1280*800
    Monitör Tipi XGA
    Maksimum Çözünürlük 1280*800
    Optik Sürücü DVD±RW
    Mobil Özellikler Kart Okuyucu
    Mobil Özellikler Kamera
    Mobil Özellikler Wireless
    Mobil Özellikler BlueTooth
    İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr

özellikleri bunlar acer de mi daha ii kalitede mi oyun oynarım yoksa samsung ta mı lütfen yardıımmmm ekran kartı performansı hangisi daha ii sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurorasun -- 3 Eylül 2008; 11:40:38 >

• 2009 hazirana daha ne laptoplar çıkar piyasaya... ama illa ki bunlardan birini alacağım dersen samsungun özellikleri çok iii onu al derim...
  • slm,
    ya arkadşalar ben bu laptopu alalı 2 ay kadar oldu çizim programları için aldım kasmasın diye gayet memnunum çizim programlarında problem çıkartmıyor ekran kartı baya iyi ama biraz önce scarface oyununu yükledim abuk subuk görüntüler çıkyor ekranda oyunu göremiyorsunuz bu konuda bir fikri olan yardımcı olabilecek olan bir arkadaş var mı?
  • ewt ya bendede aynı sorun var hatta nette cok ugrastım çözüm bulmak için ama bulamadım scarface yükleyip actıımda görüntüler birbirine girmiş kaplamalar falan silinmiş igrenç bi olay var sorun nedir acaba.....laptop larımızdaki 8600gt ekran kartı bu oyunu acmıyormu yawww.

Lütfen yardım.............

ikincisi 177.92 sürücüsünde windows aero puanı 4.8 cıktı ama 177.89 5.3 dü yaa nedir bu bole iyice düştü 3d performans flan da sizde de boyle mi....

3.sorum ise 2 gündür basımın belası olduu yaaa..usb bellek taktııkmda normalde cıkan DONANIMI GÜVENLİ KALDIR seceneği artık cıkmıyor...

bu sorunları nasıl halledebiliriz LÜTFEN YARDIMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

ewt ya bendede aynı sorun var hatta nette cok ugrastım çözüm bulmak için ama bulamadım scarface yükleyip actıımda görüntüler birbirine girmiş kaplamalar falan silinmiş igrenç bi olay var sorun nedir acaba.....laptop larımızdaki 8600gt ekran kartı bu oyunu acmıyormu yawww.

Lütfen yardım.............

ikincisi 177.92 sürücüsünde windows aero puanı 4.8 cıktı ama 177.89 5.3 dü yaa nedir bu bole iyice düştü 3d performans flan da sizde de boyle mi....

3.sorum ise 2 gündür basımın belası olduu yaaa..usb bellek taktııkmda normalde cıkan DONANIMI GÜVENLİ KALDIR seceneği artık cıkmıyor...

bu sorunları nasıl halledebiliriz LÜTFEN YARDIMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YARDIMCI OLABİLEN YOK MU YAW????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????**
    BİRAZ İLGİ LÜTFEN TOPİC İ BİTİRMEYELİM.......................................

• Bende 177.89 dayken 4.8 di 177.92 de de 4.8. ama 3dmark06 3955 ten 4067 ye cıktı.
  • bendede aynı 4.8 arkadaş yanlış biliyor
  • 177.92 de bnde prob yaptı yükledi ama süreç çok uzun sürdü problem le karşılaştı diyip kapadı ama driverda gözüküyodu yüklü olark tekrar 83 e döndüm biraz problemli olabilir...
  • arkadaşlar bende yeni bi sorun çıktı laptop biriza bağlı olmadığı zaman internete bağlanamıyorum. pilden kullanırken internet bağlantım aktif ancak hiç bir sayfaya bir türlü bağlanamıyorum(güç tüketimi yüksek olduğu halde ), ancak pirize taktığım andan itibaren sorun ortadan kalkıyor. önceden böyle bir sorun yoktu. başka yerlerdeki internet bağlantılarında da denedim aynı sorun var.

çözümü bilen varmı acaba ???
  • mendux anladığım kadarıyla şuan dell xps 1530 kullanıyorsun. acerla dell arasında bir kıyaslama yapabilirmisin. olumlu ve olumsuz yönleri nedir. sana göre hangisi iyi performans veriyor?
  • acerdan da gayet memnundum fakat dell daha estetik ,
    ve en önemlisi GDDR3 meselesi, acerda 8600GT kartta DDR2 olduğunu anladığımda hayal kırıklığı gitmedi..
    performans konusunda imzamdaki 3dMark06 skorları fikir verebilir..
    Acer ise software desteği olarak daha iyi idi bu arada
  • bios güncellemsini nasıl yaparım acıklarsanız sewinirim....

saygılar
  • quote:

bios güncellemsini nasıl yaparım acıklarsanız sewinirim....

saygılar
  • quote:

bios güncellemsini nasıl yaparım acıklarsanız sewinirim....

saygılar
  • lütfen yardım edin yaa....A
  • quote:

lütfen yardım edin yaa....A

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5920.html

burda en altta bios sürümleri war şuan en yenisi 3811 indir klasörü talimatları takip ederek yapabilirin ing cen warsa.

bunu biliodum zaten diosan kusura kalma...
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.