Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum, turbomemory'nin 3D performansa bir katkısı yok, sadece applicationsların ve windowsun hızlı açılmasına yarıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

hmmm, tamam o zaman. kutuda yazıyot seri numarası...
    bakalım etkisi ne olacak, tam performans almak için bir hafta kullanmam mı gerekiyor şimdi? yoksa direk etki gösteriyor mu? 3d mark2006 yapacağım birazdan, bakalım sonuç ne olacak.
    bi de ben hala o/c de mem hızını 458 mhz nin üstüne çıkaramıyorum, sen nasıl çıkarabiliyorsun hala onu çözemedim, nette bulamıyorum bi türlü. kafayı yiyeceğim :)

ben e.kartı driver ı olarak 177.41 e döndüm sıcaklık düşer diye ama hala 62 - 65 derecelerde geziyor sistem boşta iken... en düşük sıcaklık ve en yüksek performansa hangi driver da var. bilgisi olan var mı? test etmiş olan...

quote:

Orjinalden alıntı: zebil_77

quote:

ok, yaptım, sorun kalmadı, ürün çalışıyor. ama bilg.da seri numarasını nerede göreceğim onu bulamadım, göremedim daha doğrusu. belki farketmemiş olabilirim, söylersen sewinirim, yardımın için sağol

yok o kutunun yanında yazıyo.... önemli deil bilgi paylaştıkça...

bi fikrim yok niye çıkmaz sanmırom şansa makine gelmiş stabil felan aynı makine ama.... 3d markda tm işlemci testini çoşturuyor.... driver konusunda da bnce diorm gene herşey puan deil stabilite oyunlardaki akıcılık daha önemli bu nedenle en son driver çoğu zaman daha başarılı olabiliyor örneklerni crysisde görebiliorm...

• http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=20088

beyler yeni sürücü kullanımda,,,hayırlı 3dmarklar dilerim
  • bana acer 5920g t9300 lü modeliinin(imzamdaki) en güncel xp driver ları lazım nerden edinabilirim acaba????

acer kendi sitesinde hep vista var yaaa uffff nerde bulabilirim bi yardım lütfeeennnn....
  • quote:

Orjinalden alıntı: idinc

bana acer 5920g t9300 lü modeliinin(imzamdaki) en güncel xp driver ları lazım nerden edinabilirim acaba????

acer kendi sitesinde hep vista var yaaa uffff nerde bulabilirim bi yardım lütfeeennnn....

şurayı bir incele işine yarayabilir.

http://www.acerpanam.com/flex/acer/bin/acer.html#app=2766&1adb-selectedIndex=0&e590-selectedIndex=2&c2fd-selectedIndex=1&35e6-selectedIndex=1&2835-selectedIndex=1

• bunlar xp mi vista mı belirtmemiş bu sitede... bi el atabilirmisin acil halletmem lazım şu işi
  • valla orda kiminde belirtmiş kiminde belirtmemiş yanında yazıyo xp falan diğerleride hem xp hemde vistada çalışıyor olabilir tam olarak bilemiyorum değiştirmişler yine siteyi öncede indirmeden açıklama yazıyordu adtında şimdi yok bende anlamadım.
  • ilgin için saol
  • notebooktaki giriş 4 PİN. harici diskteki çıkış 6 pin ise 6-4 pin kablo almalısın. 6-6 pin olmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: NetteTek

Bu cihaza IE1394 bağlantısı ile Harici Disk bağlamak istiyorum. Laptoptaki IE1394 kaç pin?. Harici diskimin IE1394 bağlantısı Büyük ve 6pin.
    Buna 6pin > 4 pin kablomu almalıyım yoksa 6pin > 6pin kablomu almalıyım (ikisininde bi ucu büyük bi ucu küçük)
    (USB kullan diyeceklere şimdiden söylüyeyim Harici Disk'in usb si problemli)
  • selam arkadaşlar bende robson memory aldım taktım kurdum sorun yok ama intelin programında 1gb bilgirayarımdan yönet deyince 513 mb görünüyor sebebinin bilen varmı acaba yada bir yerde bir ayar veya düzenleme vardıda benmi kaçırdım gözden
  • quote:

Orjinalden alıntı: idinc

bana acer 5920g t9300 lü modeliinin(imzamdaki) en güncel xp driver ları lazım nerden edinabilirim acaba????

http://www.acer.com.my/service/drivers/download_result.aspx?c2=service_left&category=Mobile%20PCs&series=Aspire%205920G%20Series&type=Windows+XP

burası işine yarayabilir

• slm millet, nasılsınız?
    Zebil77, gene ben :) senden bir ricam olacak, ekran kartı bios sürümünü yazar mısın? birde normal çalışma frekanslarını da sana zahmet,
    Standart 2d:
    Low Power 3d:
    Performance 3d:

değerlerini yani... eğer düşündüğüm şeyse, senin o/c de o mem hızına çıkma sebebin, e.kartı bios ayarlarından dolayı performance 3d de senin e.kartına daha fazla güç aktarılıyor olması. bende performance 3d de e.kartına 1,20 volt güç aktarılıyor, ben herhangi bir ayar değiştirmedim, yanlış bilmiyorsam, biz O/C yaptığımızda, bu voltaj değerini değiştirmiyoruz ve voltaj aynı şekilde aktarılıyor. haliyle frekansları yükselttiğimizden e.kartı daha fazla güç çekmek istiyor ama bios ayarlarından dolayı güç alamıyor, sonuç: hata veriyor, 460 mhz üstü mem.hızlarında e.kartı stabil çalışmıyor.
    umarım teorim doğru çıkar, tamamen senden alacağım cevaba bağlı bu teorimin doğru olup olmaması....

• Standart 2d: 169-100
    Low Power 3d:275-200
    Performance 3d:475-400

boşta iken 168-100
    de

voltajları ölçemiorm prog yok malesef nvidia paneli ve riva la ölçüosada bn bilmiorm

biosda bilmiorm ide die bişe war o 8.22
    gart die bişe war o da 163.86

kolay gele bi bak bakalım
  • biraz araştırdım da gpu voltajını göremiyormuşuz. onu ancak bios sürümüne göre görebiliyormuşuz.
    bios sürümü için, everesti aç görüntü biriminden, grafik işlemciye gir, orada vios sürümü yazıyr. onu tam olarak söyleyebilir misin?
  • quote:

biraz araştırdım da gpu voltajını göremiyormuşuz. onu ancak bios sürümüne göre görebiliyormuşuz.
    bios sürümü için, everesti aç görüntü biriminden, grafik işlemciye gir, orada vios sürümü yazıyr. onu tam olarak söyleyebilir misin?

460 ı geçebiliyorum bende bunu yazarken mem. hızı 482de hatta
    everestte ekran kartının BIOS Sürümü 60.84.62.00.29 gözüküyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: `Shadow

quote:

biraz araştırdım da gpu voltajını göremiyormuşuz. onu ancak bios sürümüne göre görebiliyormuşuz.

488 i geçebiliomusun? daha dorusu kaçtan sora stabilite gidio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebil_77 -- 16 Ağustos 2008; 17:36:04 >
  • quote:

quote:

quote:

core 621 mem 495te timeshift diye bi oyuna girdim oyunda kasmalar oldu ama ısınması oldukça azaldı 20 30 dk da 90 lara çıkardı 76 77 civarıydı. şimdi 3dmark06 testi yaptım yine ısınmadı ama 1795 çıktı skor bide 3dmark testi yapmaya çalışırken renk düzeni vista basic olarak değişiyor sizde de öyle mi ilk defa yaptım da

• quote:

quote:

quote:

quote:

core 621 mem 495te timeshift diye bi oyuna girdim oyunda kasmalar oldu ama ısınması oldukça azaldı 20 30 dk da 90 lara çıkardı 76 77 civarıydı. şimdi 3dmark06 testi yaptım yine ısınmadı ama 1795 çıktı skor bide 3dmark testi yapmaya çalışırken renk düzeni vista basic olarak değişiyor sizde de öyle mi ilk defa yaptım da

anlaşıldı :D geçme işte 488 i snde

• quote:

gariplik bende heralde hızları performance 3d ye getirdim core 475 mem. 400de 3dmark yaptım bu sefer de 1800 çıktı pc yaklaşık 11 gündür açık o yüzden olabilirmi acaba
  • quote:

quote:

gariplik bende heralde hızları performance 3d ye getirdim core 475 mem. 400de 3dmark yaptım bu sefer de 1800 çıktı pc yaklaşık 11 gündür açık o yüzden olabilirmi acaba

yani res çek düzelir
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.