Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar bir talihsizlik sonucu RECOveRY denilen gizli bölümümü sildim..
    Sans eseri daha önceden olusturdugum 11 cd lik recovery arsivim var..
    Fakat 11 cd ile ugrasmaktansa , ben tekrar hard diskim de RECOVERY bölümü olusturmak istiyorum.
    Acer 5920g makinam var..
    eRecovery programini yuklemek istedigimde D2D system bulunamadi falan diyor.
    BIOS a girip recovery secenegini ac ya da kapa deyip , bu iki sekilde de deneyip, programi kurmaya calistim. Sonuc yine olumsuz..
    Bana yardim edebilecek arkadaslar, yardimlarinizi esirgemeyin.. Simdiden cok sagolun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: loveslave

The Soul Of BMW.
    Acer Aspire 5920G-933G32Mn Intel PM 965 Express Intel Core 2 Duo T9300 (Penryn) 2.5GHz FSB 800MHz L2 Cache 6MB + Turbo Memory, NVidia GeForce 8600M GT Grafik belleği 512MB, RAM 3GB DDR2 667MHz, HDD 320GB 5400rpm SATA, DVD Super Multi Double Layer, Dolby Home Theater + Logitech X-540

arkadaslar laptopu 3 gün önce aldım ve hiç bir sorun yok herşeyi çok güzel yalnız çalışır durumda ben ekranı hafif kapatır gibi yaptıgımda yada kapattıgımda bilgisayar ekranı kapanıyor ve bilgisayar çalışıyor tekrar ekranı açtıgımda ekran gelmior hangi tuşa bassam gelmiyor sonra powera uzun basıp bilgsayarı tamamen kapatıp açmak zorunda kalıyorum uyku haline felanmı alıyor bunu tekrar açmanın yolu nedir ? Anlamadım gitti walla normalde bir tuşa basınca açılması lazımm deilmi .....

bu acerlerin kronik sorunu 3 sleep e geçmeden birinde geçemiyor yapcak bişe yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: zebil_77

quote:

The Soul Of BMW.
    Acer Aspire 5920G-933G32Mn Intel PM 965 Express Intel Core 2 Duo T9300 (Penryn) 2.5GHz FSB 800MHz L2 Cache 6MB + Turbo Memory, NVidia GeForce 8600M GT Grafik belleği 512MB, RAM 3GB DDR2 667MHz, HDD 320GB 5400rpm SATA, DVD Super Multi Double Layer, Dolby Home Theater + Logitech X-540

arkadaslar laptopu 3 gün önce aldım ve hiç bir sorun yok herşeyi çok güzel yalnız çalışır durumda ben ekranı hafif kapatır gibi yaptıgımda yada kapattıgımda bilgisayar ekranı kapanıyor ve bilgisayar çalışıyor tekrar ekranı açtıgımda ekran gelmior hangi tuşa bassam gelmiyor sonra powera uzun basıp bilgsayarı tamamen kapatıp açmak zorunda kalıyorum uyku haline felanmı alıyor bunu tekrar açmanın yolu nedir ? Anlamadım gitti walla normalde bir tuşa basınca açılması lazımm deilmi .....

bu acerlerin kronik sorunu 3 sleep e geçmeden birinde geçemiyor yapcak bişe yok...

bende uykudan uyanamama problemi hiç olmadı 4 5 aydır kullanıyorum vista home premiumda xp de ve vista ultimate de kullandım hepsinde direk uyandı bilgisayar 174.31 driverını kullanıyorum xpdeykende onu kullanmıştım belki ekran kartı driverından kaynaklanıyodur

• yok arkadasım bende oluyor bir arkadasımda aldı dediki biraz bana saçma geldi gerçide bende de olmuştu dedi ilerde kendiliginden düzeldi dedi ama bunun bir çözümü vardır yada açıklaması galiba bilen arkadas yok ... :( Yardım ederseniz sevinirim yoksa servise götürmek zorunda kalacam bilgisayarı ....
  • ey ahali,,,,,ya benim bilgisayarla gene basım dertle,işte sorular:(177.72 sürücüsü kullanıyorum)

1)benim pc crysis'i tüm ayarlar orta iken kaldıramıyor yani sanki kosarken falan bi kasma var,,1280*800 cozunurluk
    aa kapalıyken bu normal mi,,sizde de donmalar falan oluyormu(hersey alt detayken de biraz var sanki)

2)birde ben overclock yaparken en fazla 4700 küsürlerde(3dmark 2006) alabiliyorum daha fazla olmuyo cunku
    frekansları arttırırsam görüntü sürücüsü sorunu cıkıo ve 3dmark da hata verio.

3)crysis de yasadıım sorun tüm ayarlar full ken cod4 tede oluyo daha dogrusu acayip bişi var sanki makina
    ısındıkca performans düsüo fakat bilgisayarı ilk actıımda,, daha sogukken aldığım performans daha fazla gibi
    geldi bana..ama forumdaki bazıları 100 dereceyi buluolar ama ben 91 zor görüom ki bu sıcaklık yüzünden eğer perfomans
    düsüosa 100 derecede nasıl olur?bilgisayar masaüstünde bosatayken ekran kartı ısısı 64-68 derece bu normal mi?

4)3dmark da 5000 ni bulan lar, voltajlarla oynadınızmı eğer oyleyse o nasıl yapılır ve oyunlrdaki performans nasıldır?
    bilgisayar masaüstünde bosatayken ekran kartı ısısı 64 derece bu normal mi

5)makina overclocluyken aldıgım performansla overclocksuzdan daha düşük gibi geldi bana,kasma ve donmalar artıo
    gibi bu herkeste bolemidir?(sıcaklık artıo o yuzden olabilrmi)

6)cs oynarken bazı anlarda saniyelik bi donma hemen gelip gidio gibi,,bunalrın neden olduu hakkında bi fikrim yok

lütfen bi yardım edin sizce ekran kartında bi problem olabilirmi,,nasıl anlarım yaptıım ufak
    overclocklar bi sorun cıkarmıs olabilirmi?aslında olsaydı oyunlara falan girmezdi ama sorun ne olabilir...

7)bilgisayar fanının hızı ayarlanabilinirmi eger ayarlanırsa onu nasıl tam devir calıstırırım,öyle yapıp oyunlara
    girsek daha iyi olmazmı(bilgisayar fanının calısıp calısmadıını nerden anlarım)

8)pc me temiz bi format cekip temizden xp pro kurup en güncel sürücüleri kursam performans farkı olrmu,,xp
    de dx 10 desteği varmı eğer yoksa bu oyunlar dx9 la daha iyi calısırmı ...

9)herkeste buna benzer sorunlar varmı??? 1 HAFTALIK PC İM BOZUK OLABİLİRMİ, cok pis heyecan yaptım yalnız!!

• lütfen yardım edin bi cewap yazın ya
  • Notebook soğutucu almalısın faydasını görürsün
  • bende t7500 var acayip ısınıyor 90-95 derece...... demek 9300 lerde çok ısınıyormuş...
  • 177.73=3dmark06= oc siz yeni sıkor 4066 ben nfs 101dereceyi gördüm cod4 donma olmadı hic ful ayarlarda vistadan vazgecmeyin pişman olursunuz şunuda söylim agustosagirdik sıcaklık deyerleri normal insanbile durdu yerde terliyor elinsaf buda notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDOXXX -- 1 Ağustos 2008; 10:18:35 >
  • ben bu notebook a 5.1 ses baglasam destekler mi?cunku Microlab fc861 almayı düsünüyorum desteklemesse bosuna para vermeye gerek bilen veya baglayan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: idinc

ben bu notebook a 5.1 ses baglasam destekler mi?cunku Microlab fc861 almayı düsünüyorum desteklemesse bosuna para vermeye gerek bilen veya baglayan varmı

Arkadasım walla ben 4.1 var onu bagladım hiç sorunsuz çalışıyor ama digerini bilemiyorum ilgilenen arkadaslar yardımcı olsun benim 4.1 de sorun çıkmadı ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

177.73=3dmark06= oc siz yeni sıkor 4066 ben nfs 101dereceyi gördüm cod4 donma olmadı hic ful ayarlarda vistadan vazgecmeyin pişman olursunuz şunuda söylim agustosagirdik sıcaklık deyerleri normal insanbile durdu yerde terliyor elinsaf buda notebook

hocam peki 101 dereceyi gordukten sonra oyuna dwm mı ettn oyun kapandı mı?

• Arkadaslar ben bugün vatan bilgisayardan almıştım gittim sordum teknik servise dediler ki her bilgisayarda olur o
    sleepten uyanma sorunu diye hızlı açıp kapatırsan bilgisayar kilitleniyormuş biraz bekle aç dediler bilginize....
  • quote:

Arkadaslar ben bugün vatan bilgisayardan almıştım gittim sordum teknik servise dediler ki her bilgisayarda olur o
    sleepten uyanma sorunu diye hızlı açıp kapatırsan bilgisayar kilitleniyormuş biraz bekle aç dediler bilginize....

hızlı açıp kapatmakla kasıt nedir yani ne yapmamız gerekiyor ekranı yavaş yavaşmı kapatıcaz agır çekimde veya tuşlara agır çekim modundamı basıcaz anlayamadım

bi çözüm önerisi sunmuştuk bilmiyorum dikkate aldınızmı ama eger ona ragmen hala sorunlar yaşıyorsanız gerçekten sorun vardır bilgisayarı hızlı açıp kapatma olayınıda ilkkez duydum (halbuki fazla benzin yakmaktan başka bir işe yaramadıgını bildiğim için ben ara gaz falanda vermiyordum)

arkadaşım ya seni işletmişler yada sen bizi işletiyorsun anlayamadım ama bu yavaş açıp kapatma olayını detaylı açıklayabilirmisin ne yapıcazda yavaş olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: adgzl

quote:

Arkadaslar ben bugün vatan bilgisayardan almıştım gittim sordum teknik servise dediler ki her bilgisayarda olur o

hızlı açıp kapatmakla kasıt nedir yani ne yapmamız gerekiyor ekranı yavaş yavaşmı kapatıcaz agır çekimde veya tuşlara agır çekim modundamı basıcaz anlayamadım

bi çözüm önerisi sunmuştuk bilmiyorum dikkate aldınızmı ama eger ona ragmen hala sorunlar yaşıyorsanız gerçekten sorun vardır bilgisayarı hızlı açıp kapatma olayınıda ilkkez duydum (halbuki fazla benzin yakmaktan başka bir işe yaramadıgını bildiğim için ben ara gaz falanda vermiyordum)

arkadaşım ya seni işletmişler yada sen bizi işletiyorsun anlayamadım ama bu yavaş açıp kapatma olayını detaylı açıklayabilirmisin ne yapıcazda yavaş olacak

kardeş yavaş açıp kapatma dedigim bilgisayarın yavaş açılıp kapanması deil ...
    mesela kapattın ekranı 5 sn bekledikten sonra tekrar açtın demek istedigim bu
    yani kendini tam uykuya geçirmeden sen tekrar açtın olay bu yani bir kaç şey iniyor onlar insin denicem yarıda kesemedim şimdi buraya yazarım gerçekten dedikleri gibimi ....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: adgzl

quote:

kardeş yavaş açıp kapatma dedigim bilgisayarın yavaş açılıp kapanması deil ...
    mesela kapattın ekranı 5 sn bekledikten sonra tekrar açtın demek istedigim bu
    yani kendini tam uykuya geçirmeden sen tekrar açtın olay bu yani bir kaç şey iniyor onlar insin denicem yarıda kesemedim şimdi buraya yazarım gerçekten dedikleri gibimi ....

tamam orası öyle sende bizim geldiğimiz sonuca gelmişsin eger sayfanın başlarına dogru çıkar postları okursan bz orda basit bir çözüm sunmuştuk. Aynı kapıya geliyo fark yok. neyse ben öyle bir sorun yaşamıyorum zaten artık çözümünü bulmuştuk. umarım bundan sonra sende yaşamazsın.

• ya çok uzun sayfa sayfa okuyamadım bende sonlara dogru bakıyordum forum konularına ama dedikleri gibi çıktı biraz bekliyorsun bastıktan sonra bir problem yok açıldı arkadaslar .... Teşekkür ederim ilgilenen arkadaslara ...
  • 1)ya ben yukarda bi soru sordum fakat cewp yok yani nese bu bizim notebooklar 5.1 ses desteklio mu eger destekliosu bunu hangi cıkıstan saglıyo yanı

demek istediim klasik 3.5mm cıkıstan mı?HDMI cıkıstan 5.1 SES almak istiyorum mümkünmü...piyasadaki 5.1 ses sistemlerde bu cıkıslar mevcutmu?

hangi cıkıslardan 5.1 ses alabilirim bi yardım edin lütfen acele bi secim yapmam lazım...

2)S\PDIF die bi cıkıs var ona ne işe yarar(adı yanlıs olabilir ama sanırım bole yazılıo)
  • forumada kus mu ucmuyo nedir? Öldünüz mü la?
  • Arkadaşlar ,
    artık bu foruma veda ediyorum ,iyi kötü birçok anı ve tecrübe paylaştık , bundan sonra Dell Xps 1530'un inciğini cinciğini çıkarmaya karar verdim ,
    kendinize ve laptopunuza iyi bakın..
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.