Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar slm ben şu an Almanyadayım ACER 5930 modeli burda çıkmış özellikler mütiş fiyatı 899 € ne dersiniz alıyımmı şu an kullandıgım asus f3sc yi yeni almıştım bunu görünce agzımın suyu aktı ya şu özelliklere bi bakın

Core 2 Duo P8600 2x 2.16GHz montevina
    • 4096MB (2x 2048MB)
    • 320GB
    • Blu-ray und DVD+/-RW DL
    • NVIDIA GeForce 9600M GT
    • 4x USB 2.0/FireWire/Modem/Gb LAN/WLAN 802.11abgn/eSATA
    • HDMI
    • ExpressCard/54 Slot
    • 5in1 Card Reader (SD/MMC/MS/MS Pro/xD)
    • FingerPrint Reader
    • Webcam (1.3 Megapixel)
    • 15.4" WXGA glare TFT (1280x800)
    • Windows Vista Home Premium • Li-Ionen-Akku
    • 2.90kg
    • 12/24 Monate Herstellergarantie (Österreich/Deutschland)

şaşırdım kaldım fiyatı yaklaşık 899x1.890=1699 YTL yapıyor TR ye 2500 YTL den aşagı gelmez bu ürün yanlışmı düşünüyorum sizce 5920 modeli bile şu an 2000 YTL t9300 işlemcilisi

• abi süpermiş ya, 9600m GT e.kartı var ... işlemci bizimkilerden birazcık yavaş ammmaaa, öte yandan bin basıyor vallahi... 9600m GT nin durumunu bilmiyorum ama GDDR3 ise... imkanı olan alsın bunu...

quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

Arkadaşlar slm ben şu an Almanyadayım ACER 5930 modeli burda çıkmış özellikler mütiş fiyatı 899 € ne dersiniz alıyımmı şu an kullandıgım asus f3sc yi yeni almıştım bunu görünce agzımın suyu aktı ya şu özelliklere bi bakın

• 4096MB (2x 2048MB)
    • 320GB
    • HDMI
    • ExpressCard/54 Slot
    • FingerPrint Reader
    • Webcam (1.3 Megapixel)
    • 2.90kg

şaşırdım kaldım fiyatı yaklaşık 899x1.890=1699 YTL yapıyor TR ye 2500 YTL den aşagı gelmez bu ürün yanlışmı düşünüyorum sizce 5920 modeli bile şu an 2000 YTL t9300 işlemcilisi

• @zebil_77

3DMARK06 puanlarında sürpriz olabiliyor..bana göre farklar soğutma başarısı ile ilgili..turbo memory ile ilgisi yok. ayrıca bu maximum puanların pek önemi yok.. o ayarlarda alet kac dk stabil oyun oynatabilecekki? max 5-10 dk.. önemli olan stabilite.
    birde o gümüş macun olayını tam anlamadım ..ben kartı söktükten sonna bişey yapmadım direkt sürdüm macunu.. nerde gümüş macun?
    işlemciye bence de hiç bulaşma zaten 2.5 ghz ..daha ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 21 Temmuz 2008; 14:20:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendux

@zebil_77

3DMARK06 puanlarında sürpriz olabiliyor..bana göre farklar soğutma başarısı ile ilgili..turbo memory ile ilgisi yok. ayrıca bu maximum puanların pek önemi yok.. o ayarlarda alet kac dk stabil oyun oynatabilecekki? max 5-10 dk.. önemli olan stabilite.
    birde o gümüş macun olayını tam anlamadım ..ben kartı söktükten sonna bişey yapmadım direkt sürdüm macunu.. nerde gümüş macun?
    işlemciye bence de hiç bulaşma zaten 2.5 ghz ..daha ne olacak?

direk sürdüm derken zaten kartın beyni wardır ortada oda bakır soğutma boluğuna değer oraya sürülür ama orda zaten fabrika çıkışlı bi macunumsu birşey war onu sökmen lazım demiştim . öle... ayrıca gümüş macun derken :D sürdüğüm şey işte..

• arkadaşlar mxm-upgrade e mail atmıştım, bizim notebooklara 8800m gtx takılıyor mu diye. bugün yanıt geldi, hayır takamazsın ama 9600 takabilirsin ileride diyorlar :S

orjinal mesaj:
    No you can't. In the future we will be ordering 9600 cards which should be ok for an upgrade.

Kris Verbeeck
    MXM Upgrade
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

abi süpermiş ya, 9600m GT e.kartı var ... işlemci bizimkilerden birazcık yavaş ammmaaa, öte yandan bin basıyor vallahi... 9600m GT nin durumunu bilmiyorum ama GDDR3 ise... imkanı olan alsın bunu...

quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

Arkadaşlar slm ben şu an Almanyadayım ACER 5930 modeli burda çıkmış özellikler mütiş fiyatı 899 € ne dersiniz alıyımmı şu an kullandıgım asus f3sc yi yeni almıştım bunu görünce agzımın suyu aktı ya şu özelliklere bi bakın

• 4096MB (2x 2048MB)
    • 320GB
    • HDMI
    • ExpressCard/54 Slot
    • FingerPrint Reader
    • Webcam (1.3 Megapixel)
    • 2.90kg

yazılanlara göre DDR3 die geciyor

• Valla o zaman kaçırılmaması gereken bi fırsat,hemen al derim ben,ekran kartı tek kelimeyle mükemmel.Ben bişey soracaktım;laptobun touchpadindaki bu orta tuş ne işe yarıyo bilen var mı?
  • bende merak ediypordum, denedim meğer mouse daki wheel gibi sayfaları aşağı yukarı çekiyor

quote:

Orjinalden alıntı: Curimo

Valla o zaman kaçırılmaması gereken bi fırsat,hemen al derim ben,ekran kartı tek kelimeyle mükemmel.Ben bişey soracaktım;laptobun touchpadindaki bu orta tuş ne işe yarıyo bilen var mı?
  • Hmm evet öyle hakkten ama tasarımını çok saçma yapmışlar aşağı yukarı hareket etmek için tuşun üst ve alt kısımlarına basmak gerekiyor ama öyle bi yapmışlar ki ortasına dik basıyodum ben hep bişey olmuyodu haliyle,insan bi ok mok koyar
  • ah be mendux be :) daha yeni mi farkettin, curimo, sorry ben görmedim senin mesajını görsem cvp veririm..

quote:

bende merak ediypordum, denedim meğer mouse daki wheel gibi sayfaları aşağı yukarı çekiyor

quote:

Valla o zaman kaçırılmaması gereken bi fırsat,hemen al derim ben,ekran kartı tek kelimeyle mükemmel.Ben bişey soracaktım;laptobun touchpadindaki bu orta tuş ne işe yarıyo bilen var mı?

• quote:

ah be mendux be :) daha yeni mi farkettin, curimo, sorry ben görmedim senin mesajını görsem cvp veririm..

Niye ya arkadaş söyledi işte,laptopta çözemediğim yer kalmıycak sayenizde sağolun
  • quote:

ah be mendux be :) daha yeni mi farkettin, curimo, sorry ben görmedim senin mesajını görsem cvp veririm..

quote:

bende merak ediypordum, denedim meğer mouse daki wheel gibi sayfaları aşağı yukarı çekiyor

quote:

touchpadde de böyle bir özellik var.sağ taraftan aşağı yukarı, alt taraftan sağa sola kaydırma yapabilirsiniz.

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB

şu çizgiler varmış gibi düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 22 Temmuz 2008; 17:17:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: positroN

quote:

quote:

quote:

touchpadde de böyle bir özellik var.sağ taraftan aşağı yukarı, alt taraftan sağa sola kaydırma yapabilirsiniz.

şu çizgiler varmış gibi düşünün.

küçük bir kaç ayarlama ile touchpadin herşeyi karşılamasını saylayabilirsiniz ayarlardan 4 köseyi ayrı bir kısa yol olarak ayarlayarak köselere hafif vurma yöntemi ile farklı programları çalışstırabilirsiniz mesela ben üst köseleri ileri ve geri olarak ayarladım nette çok kolaylık saglıyor isteyen alt köşelerede görev atayabilir tabi. toshibada dual touch dedikleri olay farkı yok sadece bizimki ışıklı değil toshibadaki o tochpad hoş duruyordu

hafif vurma köselerinin genişligini ve kaydırma çubuklarının genişliginide ayarlamayı unutmayın tabi

• O ayarlamaları nerden yapıyoruz?Acer'dan bahsediyosun deme?
  • Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum;
    Şu an bilgisayarım optimum ayarlarda ve istediğim bütün programlar,güncellemeler,oyunlar yüklü durumda ve virüs de yok.Ben sistemimi bu haliyle dvdlere yerel disk D de dahil yedekleyebilir miyim?O zaman harddiskte yeni bi recovery bölümü açılır mı yani harddiskimde bu işleme bölüm ayrılıp veri kaybı olur mu?Eski recovery bölümü(ilk alındığında yapılan)ne bişey olur mu?Bilgisayarı sıfırlamaktansa herhangi formatlık bi durum olursa,bu hale döndürmeyi daha mantıklı görüyorum,bu konuda bilgisi olan arkadaşlar?
  • saatin yanında touch pad in simgesi var, sağ tıkla, pointing divece ayarları'na bas. açılan pencerede aygıt ayarlarını seç, oradan ayarlara bas. açılan pencerede solda düğmeler var, orada sağ üst köşe sağ alts köşe vs var, orada dilediğin gibi ayarla...

diğer soruna gelirsek şöyle yapabilirsin benim bildiğim kadarıyla, D yi yedekleyemezsin ama ACER eRECOVERY i aç, orada FULL düğmesine bas, 1 saate yakın sürüyor, format atacağında aynı yere gir, listedeki dosyaya bas, RESTORE de yüklesin, DVD ye atmak için Ayn şekilde yedekledikten sonra aşağıdan BURN DISC e bas, oradan CREATE USER BACKUP DISC e bas... DVD leri yazsın

quote:

O ayarlamaları nerden yapıyoruz?Acer'dan bahsediyosun deme?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 23 Temmuz 2008; 14:29:53 >
  • Overclock yapanlar rive tuner porgramını repide atabilirler mi ? ben son versiyon hariç eski versiyonlarını nette bulamadım, son versiyon vistada overclocka izin vermiyor.
  • 5930 da aynı 5920 gibi gözüküyor renk değişimi yapmışlar ve girişler farklı konumlandırılmış kulaklık girişi falan sağ tarafta

Bu da önden görünüm kapağın açılış mekanizmasınıda değiştirmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `Shadow -- 23 Temmuz 2008; 21:22:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: `Shadow

5930 da aynı 5920 gibi gözüküyor renk değişimi yapmışlar ve girişler farklı konumlandırılmış kulaklık girişi falan sağ tarafta

off bu baya iyi olmuş ya :D

• quote:

Orjinalden alıntı: OverClocker

Overclock yapanlar rive tuner porgramını repide atabilirler mi ? ben son versiyon hariç eski versiyonlarını nette bulamadım, son versiyon vistada overclocka izin vermiyor.

bunu kullanıyorum ben sondan bi önceki sürüm 2,08 vistada.

http://rapidshare.com/files/131910511/Riva_Tuner.rar.html
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.