Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı alalı 3 hafta falan oluyor.Şu anda 2 sorun var.Sizlerden de yasayan var mı acaba

1.si bluetooth ile ilgili.İlk denedigimde hiç sorun yoktu.Birkac kere de denemiştim sorun yoktu ama bu aralar sorunlu.Normalde cihazı arattırdıgımda buluyor.ekliyorum.Aynı sekilde cep telefonunundan da buluyorum.ekliyorum.Baglantı etkin olarak gözüküyor.Bsarılı bir sekilde aygıt yüklendi diyor ama birsey göndericek olsam göndermiyor.uyusmayan bir adres gibi sorun veriyor.Aynı sekilde cep telefonundan deniyorum o da baglanamıyor.normalde arattırdıgımda buluyor.Baska bir cep telefonundan denedim sorun yine aynı.Acaba ayarlarda mı bir degişiklil var.Cok kurcaladım ama bulamadım.

2.si blgisayarı actıgımda vista acılırken hosgeldiniz yazısından sonra ekran kapkara oluyor ve ole kalıyor.Sadece görev yöneticisini acabiliyorum.Oradan da yeniden baslat dedigimde bu sefer normal acılıyor.Bu sorun su ana kadar 2 kere oldu.Bilmiyorum neden acaba bole oluyor.Bu sorunları yasayan var mı acaba.bi yardımcı olsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercantd -- 25 Temmuz 2008; 14:31:37 >

• ikinci soruna hiç cevap veremeyeceğim, hiç bilmiyorum. ama birinci soruna şöle bir öneride bulunayım. dosya alacağın zaman, bilgisayarda saatin yanındaki bluetooth ikonuna sağ tıkla dosya al de, sonra tel.den dosya gönder de. O zaman olması lasım. Bir dene bakalım,sorunun hallolacak mı bluetooth un kullanımını biraz karmaşık yapmışlar. yada ben tam olarak çözemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercantd

Arkadaşlar bilgisayarı alalı 3 hafta falan oluyor.Şu anda 2 sorun var.Sizlerden de yasayan var mı acaba

1.si bluetooth ile ilgili.İlk denedigimde hiç sorun yoktu.Birkac kere de denemiştim sorun yoktu ama bu aralar sorunlu.Normalde cihazı arattırdıgımda buluyor.ekliyorum.Aynı sekilde cep telefonunundan da buluyorum.ekliyorum.Baglantı etkin olarak gözüküyor.Bsarılı bir sekilde aygıt yüklendi diyor ama birsey göndericek olsam göndermiyor.uyusmayan bir adres gibi sorun veriyor.Aynı sekilde cep telefonundan deniyorum o da baglanamıyor.normalde arattırdıgımda buluyor.Baska bir cep telefonundan denedim sorun yine aynı.Acaba ayarlarda mı bir degişiklil var.Cok kurcaladım ama bulamadım.

2.si blgisayarı actıgımda vista acılırken hosgeldiniz yazısından sonra ekran kapkara oluyor ve ole kalıyor.Sadece görev yöneticisini acabiliyorum.Oradan da yeniden baslat dedigimde bu sefer normal acılıyor.Bu sorun su ana kadar 2 kere oldu.Bilmiyorum neden acaba bole oluyor.Bu sorunları yasayan var mı acaba.bi yardımcı olsanız

bluetooth için söyle bir önerim olacak hem telefondan hem bilgisayardan tüm cihazları kaldır sonra tekrar aygıtları ekle ve o şekilde dene bende isim degişikliginden dolayı aynı cihazı buluyor ama baglanamıyordu hem telefondan hem bilgisayardan kaldırıp sonra tekrar yükledim normale döndü.

ikinci sorun benimde başıma geliyor onunda azçok sebebini anladım gidi driver çakışması gibi birşey yani söyleki herhangi bir usb cihazı kapatma esnasında çıhaz kapanmanın son noktalarına gelmişken çıkarırsam veya açılırken açma dügmesine basıp daha açılmadan usb cihaz takarsam açlıştan sonra o dediğin siyah ekranda kalıyor bilgisayar bu elektrik içinde geçerli açma, kapama hatta uykuya alma esnalarında tam olarak uykuya geçmeden kapanıp açılmadan üzerindeki cihazlarda değişiklik yaparsan açılışta böyle bir sorun veriyor çogu arkadaşın yaşadıgı uykudan çıkmama problemide bu yüzden olabilir

küçük bir not daha uykuya geçerken takılı olan mouse'u çıkarmayabilirsiniz ama oynatmanız hatta touchpad'e dokunmanızda aynı etkiyi yaratabiliyor yani en azından beinm bilgisayarda öyle oluyor bende açılışlarda sorun yaşamamak için kapatma ve uykuya alma esnasında hiçbir müdahale yapmıyorum bilgisayara. yani ya ışıklar tamamen kapanacak yada turuncu ışıgı görecegim o zaman herşeyi çıkarıyorum yada ilk çıkarıp sonra kapatıyorum.

• Bu dediğiniz ekran kararması benim de başıma geldi,Acer'da bi kronik sorun mu bulduk ne...Bende de ekran karardıktan sonra sadece bi pencere açık oluyodu onu görebiliyodum(karşıdan yüklenenler klasörü).Sonra dedim bunda explorer exe.(windowsun içinde gezinmemizi sağlayan,masaüstünü görmemizi sağlayan araç)aracında problem var;görev yöneticisini açıp yeni uygulama çalştır bölümüne explorer.exe yazıp tamam deyince düzeliyodu.Herşey geliyodu.Ben explorer.exeyi vuran bi virüs sanmıştım ama siz usb cihazlardan çakışmalardan bahsetmişsiniz.,kafam karıştı.Nihayetinde format attım düzeldi,ama tekrar başımıza gelebilir yani,ben de mause kullanıyorum.Peki sen nasıl düzelttin bu durumu?
  • kolay ben hiçbir aparatı çıkartmıyorum kapanırken tam kapanmasını bekliyorum. zaten herseferinde yapmıyo ama en çok problemi uykuya geçerken yapıyor.

ben bilgisayarı dısarda kullandıgım zamanlarda uykuda taşıyorum kapatırken mouse'un aparatını falan toplamak için bazen çıkartıyordum uykuya alma esnasında sonradan farkettimki böyle yapınca uykudan çıkamıyo hatta uykuya geçerken fişten bile çeksem aynısını yapıyordu bende bunlara dikkat etmeye çalışıyorum artık ne uykudan çıkma problemini nede açılışta sadece siyah ekranda kalma problemini yaşamıyorum.

Bilgisayar uykuya geçerken ekran hemen kapanıyor ama ışıklar turuncuya dönmüyor o esnada yaptıgım her mudahalede açılış sorunu veriyordu yapmayınca problem yok anlayacagın sanırım vista ile bizim acer anlaşamıyo kapanış esnasında

• Hmm o zaman blg kapanırken ve açılırken,uykuya girerken uykudan çıkarken blga bişeyler sokup çıkarmıycaz
  • Evet aynı sorun benim acerda da oldu bir kaç kez. Uykuya geçtiği zaman tekrar açılmıyordu. Bende çözümü pc yi uykuya geçirirken hiçbirşeyi ellememekte buldum. Şuan bir sorunum yok bu konuda. Daha özenli davranıyorum eskiye nazaran.

Yalnız acer da sevmediğim bir özellik daha var o da ısınması. PC nin sol tarafı sıcak havalarda oda da klima yoksa elimi rahatsız edecek kadar ısınıyor. yalnış anlaşılma olmasın benim acer ın modeli 5710G coreduo işlemcili.
  • arkadaşlar pil durumunuz nasıl? Ben full şarj ediyorum, dengeli modunda kabloyu çıkarınca 2 - 2,5 saat diyor. 2 saat anca gidiyor. ilk aldığımda full şarjdan çıkarınca 4 saat diyordu hatırlarsınız sizde, ama rahat 2,5 saat gidiyordu. devamlı pil ile kullanıyorum... nisanda almıştım, sizce normal mi_? sizde durum nasıl_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

ikinci soruna hiç cevap veremeyeceğim, hiç bilmiyorum. ama birinci soruna şöle bir öneride bulunayım. dosya alacağın zaman, bilgisayarda saatin yanındaki bluetooth ikonuna sağ tıkla dosya al de, sonra tel.den dosya gönder de. O zaman olması lasım. Bir dene bakalım,sorunun hallolacak mı bluetooth un kullanımını biraz karmaşık yapmışlar. yada ben tam olarak çözemedim.

saol kardes denicem bakalım inş. olur masaüstünde cok defa bluetooth kullandım ama hiçbir sorun yasamadım.dediğin gibi bunda biraz karısık yapmıslar.anlamadım.
    adgzl dediğini denemiştim yani cihazların hepsini kaldırıp yeniden yüklemiştim ama sorun hallolmamıstı.ekran kararması sorunu bugün yine oldu.söylediğiniz gibi usb ile baglantılı olabilir.Acılırken mouse takılıydı.o etkilemiş olabilir.ayreten bazen de bilgisayarın kapanmadıgı oluyor.ekran siyah oluyor.ole kalıyor.o da belki usb ile baglantılı olabilir.bundan sonra dikkat edicem.umarım aynı sorunları yasamam.

curimo dediğin gibi yapıcaz artık
    ısınmaya gelince bende de sol üst taraf baya bir ısınıyor.Ama ole rahatsız edecek kadar deil.genelde zaten oyun oynarken cok ısınıyor.onun haricinde normal bence

pil durumuyla ilgili tam dolu oldugunda pil yaklasık 4 saat gözüküyor ama 2-2.5 saat gidiyor yalnız ben bilg. yeni aldım.3 hafta oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercantd -- 26 Temmuz 2008; 23:26:32 >

• piller için zaten 6 ay garanti var benimki doldu bile ama hala benim için yeterli oluyor tam bir test yapmadım ama internet kullanımı için 3 saate yakın ve hiç öyle bataryayı çıkar yok sürekli kullanacaksan prizde kullan laflarınıda takmadım bilmiyom yanlışmı ama bence anlamsız çünkü batarya tam doldugu zaman şarjı kesiyor bunu fan kontrol için bir program yüklemiştim orda gördüm sarj amperi olarak 0 gösteriyordu format atınca silindi gitti oda bir dahada bulamadım o programı adınıda hatırlamıyom kaldı öyle

küçük bir ayrıntı tüm cihazlarda 8 hücreli batarya yok yani söyleki kimleri 4000 mAh kimileri ise 4800 mAh. sanırım 4000'ler 6 hücreli 4800'ler 8 hücreli batarya benimki 4800 sanırım o yüzden iyi performans gösteriyor.

• Arkadaslar 7 senenin ardından tekrar bilgisayar sahibi oldum gectiğimiz carsamba günü.Umarım pişman olmam fakat görüyorum ki alan memnun satan memnun zaten bu topic bitirmem biraz uzun sürdü...her konuda yardımcı olabileceğiniz bilgilerde var cocuk gibi birbirlrine laf atanlar da yok degil fakat ben bu acer dan cok memnunum ve bügün bombayı patlattım v177.72 driver ile 4018 aldım 3d mark dan(o.c siz) sonra direk cod 4 e gectim 1280*800 de 4*aa var ve modellemeler falan yes deyken tık demedi makina cok fazlada isınma yoktu(yaklasık 45dk oynadım)herkese tavsiye ederim.Ve bırakın teknoloji ilerlesin yeni modelleri fazla sallamayın elinizdeki makine hiç de kötü değil...Birde cs 1.6 da 1024*768 ile oynuyorum fakat 1280*800 seceneklerde yok bunu nasıl halledrim-- Tüm ahaliye SAYGILAR
  • 177.72=3dmark06=4025 nazardeymesin oc siz sıkor seninki biraz yavaş kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDOXXX -- 27 Temmuz 2008; 19:14:30 >
  • 177.72=3dmark06= oc siz yeni sıkor 4033
  • Sonun da siyah kasa çıkarttı namussuzlar.
  • turbo memory arayanlar iyi fiyat war gg de
  • evet gördüm senin mesajı görünce.. ama wireless falan dior, bizde zaten wireless var, onu takınca çakışma vs yapmasın sonra?
    bilginiz var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: zebil_77

turbo memory arayanlar iyi fiyat war gg de

• 5930 modelini almak isteyen arkadaşların eylül sonuna kadar beklemelerini söylebilirim centrino2 platformu henuz oturmadı.Mesela ağ kartlarında Wİmax malesef mevcut değil ayrıca P8600 İşlemcisinin gücüde düşük T serisi daha mantıklı olacaktır(T9500,T9600) acele etmeyin 5930 Eylül sonuna doğru güncelenip satışa sunulacaktır.Bunun dışında Ülkemizde henuz Wimax malesef yok(Deneme yayınları Bazı ISS ler tarafından yapılıyor)
  • ben hele adam gibi bişi gireyim, para biriktirmeye başlayayım, o zaman alacağım, onun da daha çok vakti var, hiç bi yer iş vermiyor yeni mezuna, en az iki sene iş deneyimi istiyor, nerede yapacaksam o deneyimi anlayamadım hala... yani benim almam eylülü geçer :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

evet gördüm senin mesajı görünce.. ama wireless falan dior, bizde zaten wireless var, onu takınca çakışma vs yapmasın sonra?
    bilginiz var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: zebil_77

turbo memory arayanlar iyi fiyat war gg de

yok zate 1 slot boş bizde birinde wireless war bn tekrar aldım bu fiyatı görünce alıp satmıştım daa önce :D
  • The Soul Of BMW.
    Acer Aspire 5920G-933G32Mn Intel PM 965 Express Intel Core 2 Duo T9300 (Penryn) 2.5GHz FSB 800MHz L2 Cache 6MB + Turbo Memory, NVidia GeForce 8600M GT Grafik belleği 512MB, RAM 3GB DDR2 667MHz, HDD 320GB 5400rpm SATA, DVD Super Multi Double Layer, Dolby Home Theater + Logitech X-540

arkadaslar laptopu 3 gün önce aldım ve hiç bir sorun yok herşeyi çok güzel yalnız çalışır durumda ben ekranı hafif kapatır gibi yaptıgımda yada kapattıgımda bilgisayar ekranı kapanıyor ve bilgisayar çalışıyor tekrar ekranı açtıgımda ekran gelmior hangi tuşa bassam gelmiyor sonra powera uzun basıp bilgsayarı tamamen kapatıp açmak zorunda kalıyorum uyku haline felanmı alıyor bunu tekrar açmanın yolu nedir ? Anlamadım gitti walla normalde bir tuşa basınca açılması lazımm deilmi .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveslave -- 30 Temmuz 2008; 17:38:22 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.