Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1)ya ben yukarda bi soru sordum fakat cewp yok yani nese bu bizim notebooklar 5.1 ses desteklio mu eger destekliosu bunu hangi cıkıstan saglıyo yanı

demek istediim klasik 3.5mm cıkıstan mı?HDMI cıkıstan 5.1 SES almak istiyorum mümkünmü...piyasadaki 5.1 ses sistemlerde bu cıkıslar mevcutmu?

hangi cıkıslardan 5.1 ses alabilirim bi yardım edin lütfen acele bi secim yapmam lazım...

2)S\PDIF die bi cıkıs var ona ne işe yarar(adı yanlıs olabilir ama sanırım bole yazılıo

bu benim kendi alıntımdır
  • mendux güle güle kardeş sen genede bizim acer kulanan arkadaşımısın DELL XPS 1530 alsan dernek üyelin devam edecek burda yorumlarını genede yazabilirsin bilgilerini bizle paylaşırsan memnun oluruz saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: idinc

1)ya ben yukarda bi soru sordum fakat cewp yok yani nese bu bizim notebooklar 5.1 ses desteklio mu eger destekliosu bunu hangi cıkıstan saglıyo yanı

demek istediim klasik 3.5mm cıkıstan mı?HDMI cıkıstan 5.1 SES almak istiyorum mümkünmü...piyasadaki 5.1 ses sistemlerde bu cıkıslar mevcutmu?

hangi cıkıslardan 5.1 ses alabilirim bi yardım edin lütfen acele bi secim yapmam lazım...

2)S\PDIF die bi cıkıs var ona ne işe yarar(adı yanlıs olabilir ama sanırım bole yazılıo

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB

• slm millet. ben gittigidiyordan az önce intel turbo memoryi aldım çarşamba falan gelir herhalde. Size sorun,özellikle kullananlar cevaplarsa sewinirim, elime ulaştığında nelere dikkat edeyim? gerçekten orjinal olduğunu nereden anlarım? Çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Vs vs vs, Teşekkürler
  • hayırlı olsun intel turbo kaca aldın kardeşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

hayırlı olsun intel turbo kaca aldın kardeşş

http://urun.gittigidiyor.com/INTEL-TURBO-MEMORY-1GB-SOK-FIYAT_W0QQidZZ11582236

burda 50 ytl ye cehennemli de burdan almıştır heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: positroN

quote:

1)ya ben yukarda bi soru sordum fakat cewp yok yani nese bu bizim notebooklar 5.1 ses desteklio mu eger destekliosu bunu hangi cıkıstan saglıyo yanı

ben xp yükledim bu menuyu bulamadim. sanirim seninki vista. bunu nereden bulabilirim tskler.

ben xp yükledim bu menuyu bulamadim. sanirim seninki vista. bunu nereden bulabilirim tskler.

• quote:

Orjinalden alıntı: doktor x

quote:

Orjinalden alıntı: positroN

quote:

sadece vista destei var gardas

• evet, buradan aldım...

quote:

Orjinalden alıntı: `Shadow

quote:

hayırlı olsun intel turbo kaca aldın kardeşş

http://urun.gittigidiyor.com/INTEL-TURBO-MEMORY-1GB-SOK-FIYAT_W0QQidZZ11582236

burda 50 ytl ye cehennemli de burdan almıştır heralde
  • merhaba
    dun kuzenim AS5920G-933G32MN modelini satin almis. ona kutunun icnden recovery diski cikar demistim fakat kendisi bilgisayardan cok anlamadigi icin oyle bir sey olmadigini soyledi. burda yazilanlarin da bir kismini okudum ve anladigim kadariyla bilgisayari ilk aldigin zaman bi recovery diski olusturman gerekiyor sanirim. kendim yurtdisinda yasadigim icin ve bilgisayar burda olmadigi icin kurcalayarak bu isi yapamiyorum. recoverydiski olusturmus arkadaslar bu islemi nasil yaptiklarini tarif edebilirler mi acaba?
    ilginiz icin tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: agustinho

merhaba
    dun kuzenim AS5920G-933G32MN modelini satin almis. ona kutunun icnden recovery diski cikar demistim fakat kendisi bilgisayardan cok anlamadigi icin oyle bir sey olmadigini soyledi. burda yazilanlarin da bir kismini okudum ve anladigim kadariyla bilgisayari ilk aldigin zaman bi recovery diski olusturman gerekiyor sanirim. kendim yurtdisinda yasadigim icin ve bilgisayar burda olmadigi icin kurcalayarak bu isi yapamiyorum. recoverydiski olusturmus arkadaslar bu islemi nasil yaptiklarini tarif edebilirler mi acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

Recovery DVD si olusturmak için (açıklama sertacarslan'ın yazısından alınmıstır. Kendisine teşekkürler)

Yaptığım ilk iş, DVD'leri oluşturmak oldu. Bunun için Empowering aracından Acer eRecovery Management'i seçip, alttaki sekmelerden Burn Disk'e gitmek gerekiyor. Oradaki seçenekler şöyle;

Create factory default disc : Mutlaka yapın. Partition'u olduğu gibi DVD'ye yazıyor, daha sonra bir problem olduğunda DVD'den açıp cihazı ilk haline getirebilirsiniz. 6,5 GB = 2 adet DVD gerekiyor. (Yazdıktan sonra diskleri kontrol de ediyor, bu çok zaman alıyor, isterseniz bu seçeneği kaldırabilirsiniz.)

Create user backup disc : Seçemiyorsunuz:)

Create current system configuration backup disc : Denemedim. Sanırım windows ayarlarını vs. diske yazıyor, sonra bu ayarları geri yüklemenize yarıyor.

Create driver and application backup disc : Bunu da yapın, driverler, bundle programlar vs. 1 DVD gerekiyor.

5920G derneğinin ilk postunda anlatılmış recovery dvdsi yapmak dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: `Shadow

quote:

Orjinalden alıntı: agustinho

merhaba

quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

Recovery DVD si olusturmak için (açıklama sertacarslan'ın yazısından alınmıstır. Kendisine teşekkürler)

Yaptığım ilk iş, DVD'leri oluşturmak oldu. Bunun için Empowering aracından Acer eRecovery Management'i seçip, alttaki sekmelerden Burn Disk'e gitmek gerekiyor. Oradaki seçenekler şöyle;

Create factory default disc : Mutlaka yapın. Partition'u olduğu gibi DVD'ye yazıyor, daha sonra bir problem olduğunda DVD'den açıp cihazı ilk haline getirebilirsiniz. 6,5 GB = 2 adet DVD gerekiyor. (Yazdıktan sonra diskleri kontrol de ediyor, bu çok zaman alıyor, isterseniz bu seçeneği kaldırabilirsiniz.)

Create user backup disc : Seçemiyorsunuz:)

Create current system configuration backup disc : Denemedim. Sanırım windows ayarlarını vs. diske yazıyor, sonra bu ayarları geri yüklemenize yarıyor.

Create driver and application backup disc : Bunu da yapın, driverler, bundle programlar vs. 1 DVD gerekiyor.

5920G derneğinin ilk postunda anlatılmış recovery dvdsi yapmak dostum

tesekkur ederim, o konuya bakmamistim hic. simdi oraya bakicam, sagol.

• Tabiki forumu izlemeye devam , sorunu olanlara da yardımcı olmak isterim acer tabiki iyi alet fakat benim ilk göz ağrısı işte dell xps ..
    Bu arada ilk deneme 174.74 sürücü ile o/c siz 3dmark06da 4600 küsür alıyor xps ( testlerim devam ediyor)

quote:

mendux güle güle kardeş sen genede bizim acer kulanan arkadaşımısın DELL XPS 1530 alsan dernek üyelin devam edecek burda yorumlarını genede yazabilirsin bilgilerini bizle paylaşırsan memnun oluruz saygılar

• Bu cihaza IE1394 bağlantısı ile Harici Disk bağlamak istiyorum. Laptoptaki IE1394 kaç pin?. Harici diskimin IE1394 bağlantısı Büyük ve 6pin.
    Buna 6pin > 4 pin kablomu almalıyım yoksa 6pin > 6pin kablomu almalıyım (ikisininde bi ucu büyük bi ucu küçük)
    (USB kullan diyeceklere şimdiden söylüyeyim Harici Disk'in usb si problemli)
  • arkadaşlar egzantirik bi soruda benden bilen varsa cevaplasın lütfen :D

müzik albümlerinin içerisine albüm kapak resimlerini atıyorum. sağ tıklayıp klasör özelliklerinden resim seç dediğim zaman bazıları görünüyor,kimmi klasörlerde görünmüyor, görünmeyen klasörlerde saçmasapan teorilerle içerisindeki albüm kapak resimlerinin adını değiştirdim de görünüyor... tabi ki bu isim değiştirme olayı tamamen sallamasyon oluryor bazaen büyük harflerle yazıyom kabul ediyo bazen küçük harflaerle bazen rakamn koyuyorum yani sabit bi durumu da yok ne ettiği belirsiz....

eskiden xp kullanırken ne güzel böle bi sorun yoktu kapak resmi yap diyoduk yapıyodu şimdi vista çıktı böle oldu....

acaba bu sorunu mantıklı bi yolla çözen varmı yoksa sadece bendemi böle saçma sapan garip bir durum mu oluyor

• bnm turbo memory geldi. gittigidiyorda, erman08 adlı kullanıcıdan almıştım, taktım baktım, görünüyor, ama iki sorum var?
    1-bilgisayara sağ tıklayıp yönet diyorum,depolamaya baktığımda turbo memory i görüyorum fakat, AYRILMAMIŞ olarak görünüyor. Neden_?
    2-Turbo emory 514 mb görünüyor, satıcı senin bilg. eksik görmüştür diyor, böyle bir ihtimal var mı? ürün paketinde 1 gb yazıyor? Kahverengi bir kutuda geldi. Çin üretimi yazıyor. paket üzerinde bir jelatin yoktu, sera ile kaplanmıştı...
    bilgi verirseniz iyi olur, sağolun...

Zebil77, Buralarda mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

bnm turbo memory geldi. gittigidiyorda, erman08 adlı kullanıcıdan almıştım, taktım baktım, görünüyor, ama iki sorum var?
    1-bilgisayara sağ tıklayıp yönet diyorum,depolamaya baktığımda turbo memory i görüyorum fakat, AYRILMAMIŞ olarak görünüyor. Neden_?
    2-Turbo emory 514 mb görünüyor, satıcı senin bilg. eksik görmüştür diyor, böyle bir ihtimal var mı? ürün paketinde 1 gb yazıyor? Kahverengi bir kutuda geldi. Çin üretimi yazıyor. paket üzerinde bir jelatin yoktu, sera ile kaplanmıştı...
    bilgi verirseniz iyi olur, sağolun...

Zebil77, Buralarda mısın?

baktım şimdi device manager a ayrık bnmki ama mb ı yazmıyor orda prog ı geldi orda bakıorm enabled bnmkiler ve 1 gb gözüküyor kutu bnmde öyle geldi hatta seri no bitişi nv felandı galiba yalnız büyük ihtimalle fark sn cd den yüklemişsindir öle yaptıysan bnce sil

http://downloadcenter.intel.com/Product_Filter.aspx?ProductID=2813

burdan son versionu indir bn cd e hiç dokunmadım bi prob. yok...kolay gele sonucu haber edersin...

• ok, yaptım, sorun kalmadı, ürün çalışıyor. ama bilg.da seri numarasını nerede göreceğim onu bulamadım, göremedim daha doğrusu. belki farketmemiş olabilirim, söylersen sewinirim, yardımın için sağol
  • quote:

ok, yaptım, sorun kalmadı, ürün çalışıyor. ama bilg.da seri numarasını nerede göreceğim onu bulamadım, göremedim daha doğrusu. belki farketmemiş olabilirim, söylersen sewinirim, yardımın için sağol

yok o kutunun yanında yazıyo.... önemli deil bilgi paylaştıkça...
  • hmmm, tamam o zaman. kutuda yazıyot seri numarası...
    bakalım etkisi ne olacak, tam performans almak için bir hafta kullanmam mı gerekiyor şimdi? yoksa direk etki gösteriyor mu? 3d mark2006 yapacağım birazdan, bakalım sonuç ne olacak.
    bi de ben hala o/c de mem hızını 458 mhz nin üstüne çıkaramıyorum, sen nasıl çıkarabiliyorsun hala onu çözemedim, nette bulamıyorum bi türlü. kafayı yiyeceğim :)

ben e.kartı driver ı olarak 177.41 e döndüm sıcaklık düşer diye ama hala 62 - 65 derecelerde geziyor sistem boşta iken... en düşük sıcaklık ve en yüksek performansa hangi driver da var. bilgisi olan var mı? test etmiş olan...

quote:

Orjinalden alıntı: zebil_77

quote:

ok, yaptım, sorun kalmadı, ürün çalışıyor. ama bilg.da seri numarasını nerede göreceğim onu bulamadım, göremedim daha doğrusu. belki farketmemiş olabilirim, söylersen sewinirim, yardımın için sağol

yok o kutunun yanında yazıyo.... önemli deil bilgi paylaştıkça...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 10 Ağustos 2008; 16:49:51 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.