Şimdi Ara

Acer Yine Aynı Sorunlar Yardım Lütfen???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Haftasonu Acer Aspire 5920G-302G16Mi modelini Bimeks ten satın aldım. Daha önce de Acer kullanmış biri olarak yine sorunlarla karşılaştım sorunlarım şunlar;
    1. Fİfa ve Pes oynarken çapraz tuşlara bastığım zaman aynı anda şuta falan bastığımda tuşlar çalışmıyor yani şut falan çek miyor. Eski Acer imde de vardı bu fakat Hp, Asus laptoplarda bu yok.
    2. Alet oyun oynarken 80 dereceleri görüyor. Bu kadar ısınması normalmi?
    3. Vista kurulu şu anda.www.laptopvideo2go.com/ sitesindeki son driver ı yüklemeye çalışıyorum ama windows uygun donanım bulamadı gibi bir hata veriyor yüklemeden çıkıyor.
    4. Pes full ayarda kasma oluyor ayrıca şut ve gol tekrarlarında da düşük ayarda dahi olsa hep kasıyor.

Bunlar şimdilik beni çok uğraştıran sorunlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Ayrıca zarif bir laptop sırt çantası arıyorum. Çoğu sırt çantası çok kaba şöyle zarif bir laptop sırt çantası yokmu tavsiye edebileceğiniz?

• İşlemcin AMD ise sorunlarınla yaşamayı öğreneceksin.
  • T7300 2.0 İntel Santa Rosa işlemcim. AMD değil...
  • Kusura bakmayın ama laptop'u oyun için alanları anlayamıyorum. Beklentiniz yüksek olmamalı bence...
  • valla bende böyle yorumları anlayamıyorum. yani almışım zaten aleti bu vakitten sonra bunu söylemenin pek bir anlamı yok bence. ayrıca zevkler renkler ve de beklentiler ayrıdır bu yüzden farklıyız dimi arkadaşım
    Sorunlarıma yardımcı olabilecekler varsa çok sevinirim
    Saygılar...
  • Şevkini kırmak için söylemedim. Hayırlı olsun , umarım çözersin sorunu
  • river123 kardeşim.Bende bimeksin kampanyasınddan aldım aynı modeli.benimde bi kaç soracağım bi şey var .Başıma 3 kere geldi.Bilgisayarı normal kapatıp sonra(hemen sonra veya daha geç)
    açtığımdaa ekran çözünürlüğüm en düşük seviyeye gelmiş(ben hiç bi değişiklik yapmamışken).Tabi yine aynı seviyeye getirip kullanıyorum sorun yok.Ama bu bnm başıma 3 kere geldi.bi diğer sorunum bu da 2 kere oldu.o da normal kullanım esnasında pc nin subwoofer ından ciiiik diye bi ses geldi.Acaba sebebi(sebepleri) nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı makine var..bende full oynayınca kasılma oluyo goruntude ama toshiba aynı ozellikte ki laptopda olmuyo
  • hoppala şimdide performans artsın diye yeni ekran kartı driverı yüklemiştim vista puanı 4.8 den 4.5 e düştü. gerçi 3d puanı 4.9 dan 5.3 e çıktı ama oyunlarda performans artışı yok.
    Özellikle bu acerlarla pes oynayan arkadaşlar... sizde dee bendeki gibi klavye problemi oluyormu?
  • klavye notebook'un markasıyla ilgili değildir.Masaüstü pcde de o sorunu yaşamadığın klavyeni değiştirdiğin zaman o sorunu yaşayabilirsin,sorun klavyeyle alakalı ve evet bende de var...
  • bazı klavyelerde bu durum olabiliyor...bunun sebebi kodlama ile ilgiliymiş.(klavye üzerindeki karakterlerin kodlaması)....bu sorun acer'a ait bir durum değil sadece..birçok masaüstü klavyede de bu durum bulunmakta..
  • benimde bi kaç soracağım bi şey var .Başıma 3 kere geldi.Bilgisayarı normal kapatıp sonra(hemen sonra veya daha geç)
    açtığımdaa ekran çözünürlüğüm en düşük seviyeye gelmiş(ben hiç bi değişiklik yapmamışken).Tabi yine aynı seviyeye getirip kullanıyorum sorun yok.Ama bu bnm başıma 3 kere geldi.bi diğer sorunum bu da 2 kere oldu.o da normal kullanım esnasında pc nin subwoofer ından ciiiik diye bi ses geldi.Acaba sebebi(sebepleri) nedir lütfen yadım edin
  • Bu model için başlıklar bulunmakta onları kullanalım lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.