Şimdi Ara

ACHI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Q9400 işlemci seagate 1tb 32mb ncq hdd 4 gb ddr2 800 ram ati hd 4850 ekran kartı gigabyte anakartım var bilgisayarı yaklaşık 1 yıl önce topladım. İlk aldığımdan beri ACHI ncq modunda windows 7 64 bit kurdum ve gayet sorunsuz kullanıyordum bugün format atarken windows reset sırasında achi modu yüklenemez oldu uğraştım uğraştım ne yaptıysam açamadım bios pilini çıkardım taktım bios'u defult ayarlara getirip IDE modunda bilgisayarı açmayı başardım ama %50 daha yavaş duruma geldi bios ayarlarını tekrar girip achi modunu aktif hale getirdiğim zaman bios achi'yı install edip cd room'u okuma aşamasına geçmiyor yardımlarınızı bekliyorum.

ACHI SORUNU

ACHI SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skearbreaker -- 9 Ağustos 2010; 22:50:55 >

• Bi ALLAH'ın kulu cevap yazmamış neyse sorun yok. ben kendim hallettim. Tecrübe olsun burdan faydalanın diye çözümü anlatıyorum başınıza gelirse benim gibi gg olmayın.

windows xp cd'si kullanarak hdd biçimlendirme yerine geldiğimizde sistem olan bölümü siliyoruz ve yeni bölüm oluşturuyoruz sanki xp kurucakmış gibi ondan sonra f3'e basıp çıkıyoruz bios ayarlarından achi'yi aktif hale getirip windows 7 cd 'sini takınca hiç bi sorun olmadan devam ediyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bios bulma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.